- 9 Mayıs 2014
- 590
- 930
- 303
- Konu Sahibi Tasbebek09
-
Medeni halinizi kanıtlamak zorunda değilsiniz. Soğuk durun yeter.[/QUOTE
zaten mizaç olarak soğuk bi insanımdır öyle herkesle samimi olmam erkek kadın farketmez ama yine de kibar davranmaya çalışıyorum kibarlığım sıcak gelmiş olabilir belki bilmiyorum galiba sert duruşum yok onu sağlamaya çalışıcam galiba teşekkür ederim cevap için
zaten mizaç olarak soğuk bi insanımdır öyle herkesle samimi olmam erkek kadın farketmez ama yine de kibar davranmaya çalışıyorum kibarlığım sıcak gelmiş olabilir belki bilmiyorum galiba sert duruşum yok onu sağlamaya çalışıcam galiba teşekkür ederim cevap içinMedeni halinizi kanıtlamak zorunda değilsiniz. Soğuk durun yeter.
yok öyle arkadaşım sevgilimnaskerde zatenBelli ki hoşlanıyor sizden ... aynı yerde çalışıyorsanız terslemek , yüzüne bakmamak hoş olmayabilir ..
Konuştuğunuzda ne alakası var diyebilir belki ...
Güvendiğiniz samimi bir arkadaşınız varsa belki bir gün iş çıkışı gelip sizi sevgiliniz gibi alabilir
hahah bilmem öyle yiyen biride değilim ama meyve severim o noktamdan vurdu beniMeyve vermek nedir ya
Çiçeği anlarımda meyve:))
Çok mu obur gördü acaba seni
etmiyorum zaten ama çok ısrarcı bırakıp gidiyo masaya benimde işim oluyo zaten o antersleyecek bir durum yok henüz. kabul etmeyin meyveyi kafi.
etmiyorum zaten ama çok ısrarcı bırakıp gidiyo masaya benimde işim oluyo zaten o an
zaten ısrarcı insanları da sevmem
mesafeliyim zaten mesafeli davrandığım halde nişanlı mısın diye sorma gafletinde nasıl bulundu anlamadım o yüzden diyorum acaba sert mi davransam belki ondan anlar sert davranmak derken terslemek değil dediğiniz gibi yok teşekkür ederim gibi ama söylerken kibar değilde biraz sert olayım diyorum kibarlılığım samimi mi geldi acaba ay hiç anlamam bu işlerden vallaİnsanlara mesafe koymanın tek yolu nişanlı&evli olmak değil ki. Bunu söylememiş olmak niye umut vermek olsun? O zaman yalnız olan herkes herkese umut veriyordur bu mantıkla.
Siz terbiyeli, seviyeli olmaya devam edin. Ekstra kaba olmanıza gerek yok ama sıcak da davranmayın. Getirdiği şeyleri teşekkür ederim, lüzumu yok, gerekirse ben gider alırım şeklinde geri çevirin. Zamanla uzak durur. Uzak durmaz da niyetini açıkça belli ederse, o zaman siz de niyetinizi açıkça dile getirir, uzaklaştırırsınız kendinizden. Basit aslında.
Demekki adam sizi gözlemliyorhahah bilmem öyle yiyen biride değilim ama meyve severim o noktamdan vurdu beni
ama mesafeli duruyorum yani daha ne kadar mesafeli olurum bilemedim
zaten mesafeliyim adamla benim konuştuğum günaydın iyi akşamlar kolay gelsin yani herkesle olduğu gibi kendisi gelip duruyo zaten iyi olmaya çalışmıyorum kanlı bıçaklı da olamam yaniDemekki adam sizi gözlemliyor
Sert ve net olur
Gerek yok herkesle iyi olmaya diyorum
Bazı tipler yapışkandır, terslersiniz anlamamazlıktan gelirler. Adam böyle birine benziyorsa, azıcık daha sert olmaktan zarar gelmez.mesafeliyim zaten mesafeli davrandığım halde nişanlı mısın diye sorma gafletinde nasıl bulundu anlamadım o yüzden diyorum acaba sert mi davransam belki ondan anlar sert davranmak derken terslemek değil dediğiniz gibi yok teşekkür ederim gibi ama söylerken kibar değilde biraz sert olayım diyorum kibarlılığım samimi mi geldi acaba ay hiç anlamam bu işlerden valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?