ne yapsam ?

Bazı tipler yapışkandır, terslersiniz anlamamazlıktan gelirler. Adam böyle birine benziyorsa, azıcık daha sert olmaktan zarar gelmez.
Aynen yapıştı resmen nişanlı olmadığımı öğrendikten sonra sert davrancam öyle anlayacak galiba meyve vermeye gelince de istemiyorum getirmenize gerek yok artık dicem çünkü biraz rahatsız olmaya başladım hayatta gelemem böyle şeylere

Güvenliği çağırıcam de ay çok komik geldi her gün meyve
Aman ne güvenlik ne güvenlik
bi kere mal aldığımız adam geldi güvenlikte güvenlik olsa daha bu kendini koruyamaz dedi ne gülmüştüm ama adam haklı gerçekten otelin güvenliği sıfır herkes elini sallayarak giriyor. adam teknik servis elemanı normalde göstermelik güvenlik yaptılar

Yeni bir konu açmak istemedim buraya yazayım dedim tekrar
Daha demin işten çıktım adam gelmiş bana giydiğim kot pantolon hakkında angel hanım o pantolonu bir daha giyma ya dedi
Bende anlamadım alık alık bakıyorum şaşkınım yani kaldım öyle niye dedim yakışmamış
Ya artık fazla oldu ama şikayet etmeli miyim yani saçma mı olur bilmiyorum ama haddini aştı yani sanane dememek için zor tuttum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…