Ne yapsam :(

way bee ne kadınmış oda bazen erkekler büüyk sözü dinlemiyor olsun bee tecrübe oluyor ikinci evliliğini yapan erkekler daha kıymet biliyor sanki :))) eşim bana diyor benim tek amacım senle lüks bi hayat sürmek diyor ve mücadele ediyor eşim mesela hayatında hiç hediye almamış ne eski eşine nede başak birine ama bana alır en son doğum günümde süpriz yapmıştı çok şaşırmıştım seviyor yaaa :)) birde evime taşınsam diyorum az kaldı sabret kuşum aşkım sabret diyor :)))

sabret bakalım canım ınsaallah çok çok daha gzel gunler bızlerı beklıyorrr. hangı sehırdesınız bu arada kzlar?

Bana evlilik teklifi yaptığında ki çok hoş bi sürpriz yapmıştı, çok şaşırmıştım çünkü çok heyecanlıydı :))dedimki sen tecrübelisin neden bu kadar heyecan yaptın? Eski eşne evlilik teklif etmemiş...ilk bana tektaş almış :)) ilklerimi senle yaşıyorum demişti :)

yapma canım bulduğunu at öle yapmak daha iyi geliyor ben elime geceni atıyorum bna da komşum dedi eşim dedi at dedi bende öyle yapıyorum zaten pis pis neye yararki ıyyyyy yıkanmyı bilmez

:))))))) ewet çok hoş yinede öyle oluyor biz daha aklı başında dönemde evlendik kızlar bence )))

kim ne derse desin eşlerimiz için en iyisi biziz :)) bizim gibilerini bulamazlar :))))) kızlar ben kaçtım sevdicegım işten gelecek süslenım bıraz sofrayıda hazırlayım :))) mum ısıgında yemek yıyoruz da :)))) hadı kendınıze cok ıyı bakın çok memnun oldum sızlerle tanısıp dertleştıgıme kaderdaşlarım :))) Allah'a emanet olun . . <3

Kızla şimdilik izninizi istiyorum malum yemek hazırlıkları :))) hepiniz kendinize çokkkkk iyi bakın, yüzünüz hep gülsün inşallah..umarım yine karşılaşırız burda.sizler beni rahatlattınız Allah'ım da sizleri rahatlatsın.

zamanında başka biriyle mutlu olmuş olması sizi neden bu kadar mutsuz ediyor anlayabilmiş değilim.. tabii ki mutludurlar.. sonuçta evlenmişler mutlu bir yuva kurmak adına ama burda çok büyük bir ayrıntı var: her şey o mutlu olduğu günlerdeki gibi gitmemiş ki ayrılmışlar.. onunla mutlu kalsaydı onunla olurdu, sen olmazdın hayatında!! ve bence bütün eşyaları değiştiremesen de yatak odanı acilen değiştir olur mu öyle şey! ben olsam değiştirmek adına yatak odasını bile yakabilirdim yanlışlıkla oldu diye tabii sen benim bu son tavsiyemi dinleme

oo mum ışığı süper Allah daim etsin süslen canım hadi görüşürüz konuşalım sonra yine ve san katılıyorum

aynen canım görüşürüz elbette

O evin esyalari tabikide degismesi gerek,nasil oluyor bu illaki adamin aklina gelir ? bence esyalari degistirin birikim yapip,yada elinizde varsa en kisa zamanda o zaman huzura kavusup hersey benim BIZIM ikimizin dersiniz, yani eski esine dair hicbirsey kalmaz

Esimin ikinci evliligiyim
Bosanmak sevgiliyken ayrilmak demek degildir sonsuxs kadar size en uzak insandir emin olunki esinizin gecmisi aklina gelmiyordur sayetki hersey yolunda gidiyorsa
Ayni esyalari kullanmak konusuna girmicem bile 1 igne dahi yok hepsini dagitmistik bu tarz seylere onem veririm kullanmadigim tencerelerim bile verildi degilki yatak odasi

Yok yaw yanlis yazmisim benim ikinci evliligim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…