- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
- Konu Sahibi MissisHippi
-
walla öyle oda öyle diyor daha gecen gün ağzımada .... sen seni sevmekten asla vazgecmeyeceğim diyor akıllandı artık :)))))) buldu donunu bile ütüleyen kadını eeee :)))))))) daha gerisi varmı
kayınpederımde zamanında cok demış oglum evenme bu kız bıze yaramaz şöyle böyle dıye..akrabası bıde..soyadları aynı.. köylerınde amcası halası vs. oturuyo hanımefendının.buyuk sözü dinlememiş arkadasım sevdıgı kızla evlenemedı kenını öldürdü bende öldürürüm vs. demiş saçmalıklar yapmış gencya kanı kaynıyo tabı.. kızı ıstemeye bıle gıtmemışler.telefondan ıstemışler.verdın mı verdım aldın mı aldım.. eşimde sımdı cok pişman babasını aılesını dınlemedıgı ıcın.sylemesede anlaşılıyo gözlerınden.ve esım ılk bastaonun huysuzluklarını bbasına aılesıne yaptıklarını anlatırken aglamıştı ılk kez esımı öyle grmüştüm.babası akcıger kanserındn veft etmış.adamcagız öldükten snra ben kalamam ev kalabalk otele götr benı demış ve ölü evıne gtmemış otelde kalmış.esımın kız kardeslerıylede cok kvga etmış.esımı doldurur doldurur ustlerıne salarmış.
Allah bozmasın canım :)
way bee ne kadınmış oda bazen erkekler büüyk sözü dinlemiyor olsun bee tecrübe oluyor ikinci evliliğini yapan erkekler daha kıymet biliyor sanki :))) eşim bana diyor benim tek amacım senle lüks bi hayat sürmek diyor ve mücadele ediyor eşim mesela hayatında hiç hediye almamış ne eski eşine nede başak birine ama bana alır en son doğum günümde süpriz yapmıştı çok şaşırmıştım seviyor yaaa :)) birde evime taşınsam diyorum az kaldı sabret kuşum aşkım sabret diyor :)))
way bee ne kadınmış oda bazen erkekler büüyk sözü dinlemiyor olsun bee tecrübe oluyor ikinci evliliğini yapan erkekler daha kıymet biliyor sanki :))) eşim bana diyor benim tek amacım senle lüks bi hayat sürmek diyor ve mücadele ediyor eşim mesela hayatında hiç hediye almamış ne eski eşine nede başak birine ama bana alır en son doğum günümde süpriz yapmıştı çok şaşırmıştım seviyor yaaa :)) birde evime taşınsam diyorum az kaldı sabret kuşum aşkım sabret diyor :)))
bende ılk basta basına kakardım.bunlar nye burda bu nıye böyle hala hatırlıyomusun vs. ama cıdden ınsanı cok uzuyo ya eskı esınden bıseyler görmesı.. artık yapmıyorum.basta dısıma yansıtırdım smdı kendı ıcıme daha sonra pufff ucup gıdecek ınsaallah.
Bana evlilik teklifi yaptığında ki çok hoş bi sürpriz yapmıştı, çok şaşırmıştım çünkü çok heyecanlıydı :))dedimki sen tecrübelisin neden bu kadar heyecan yaptın? Eski eşne evlilik teklif etmemiş...ilk bana tektaş almış :)) ilklerimi senle yaşıyorum demişti :)
yapma canım bulduğunu at öle yapmak daha iyi geliyor ben elime geceni atıyorum bna da komşum dedi eşim dedi at dedi bende öyle yapıyorum zaten pis pis neye yararki ıyyyyy yıkanmyı bilmez
:))))))) ewet çok hoş yinede öyle oluyor biz daha aklı başında dönemde evlendik kızlar bence)))
sabret bakalım canım ınsaallah çok çok daha gzel gunler bızlerı beklıyorrr. hangı sehırdesınız bu arada kzlar?
kim ne derse desin eşlerimiz için en iyisi biziz :)) bizim gibilerini bulamazlar :))))) kızlar ben kaçtım sevdicegım işten gelecek süslenım bıraz sofrayıda hazırlayım :))) mum ısıgında yemek yıyoruz da :)))) hadı kendınıze cok ıyı bakın çok memnun oldum sızlerle tanısıp dertleştıgıme kaderdaşlarım :))) Allah'a emanet olun . . <3
Kızla şimdilik izninizi istiyorum malum yemek hazırlıkları :))) hepiniz kendinize çokkkkk iyi bakın, yüzünüz hep gülsün inşallah..umarım yine karşılaşırız burda.sizler beni rahatlattınız Allah'ım da sizleri rahatlatsın.
oo mum ışığı süper Allah daim etsin süslen canım hadi görüşürüz konuşalım sonra yine ve san katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?