- Konu Sahibi MissisHippi
-
Ölüyorum şuan gülmekten yawwwwww :)))))) yumru kafa çok iyi yaaa
walla eşim ilk zamnlar biri soruncva derdi maymundan beş dakka önce doğmuş gibi derdi onun için eşim yakalamış hanım efendi face acmış habersiz hemde böyle aşklı bi isimle o kişide acmış sadec birbirlerini eklemişler buda resimlerini ona göndermiş içinde acık olan da varmış eşim çıkarmış herkese göstermiş buda o korku ile tek celsede boşanmış ailesi falan hepsi biliyor salak mı slak bişey ya sacma sapan beni arayıp durdu evlendikden sonra adı bile kötü çirkin hiç eşime göre değil eşiem diyorum nerden buldun bunu diye hiçmi bakmadın diye eşim yazık saf ya işte farklı bi kişiliği var hoş şimdi benle evlenince gözü açıldı
tam dengesızmış yaa.. aynen benımde kv hızmet edermış hasta halınde.hepsıde benı överler severler sagolsunlar.kıymetımızı bılıyolar demek kı
ne ayıp ya koca koca insanlarsınız oturmuşsunuz eşlerinizin eski eşleri hakkında çirkin kelimeler kullanıyorsunuz
sizde birgün "eski eş" olabilirsiniz unutmayın, her eski çirkin değildir, ki Allahın yarattığına böyle laflar edilmez.
maymundan bes dakıka öncemı dogmuş :))) ay ölceeeemm Allahım kopardın benı :)))))))))))))
o yumru kafalıya kv hizmet edermiş eşim askerdeyken kırıştırmadığı adam kalmamış mahalledeki bi komşu arabasını onun yüzündne park bile edemiyomuş adam parak edene kadar cama yapışıp izliyormuş zavallı eşimde saf varya Allah yüüzne bakmış diyorlar beni tanıyanlar ki çok sevdiler beni onu hiç sevmediklerini söylemişlerdi ve evlendiğimizi duyunca aramıştı eşi beni sen çok iyi birine benziyosun seninle arkadaş olmak isterim diye nasıl bi zihniyettir anlamadım ya eşiemde diyor çok güzelmiş diyor tam san göre diyor düşünün ya
ne ayıp ya koca koca insanlarsınız oturmuşsunuz eşlerinizin eski eşleri hakkında çirkin kelimeler kullanıyorsunuz
sizde birgün "eski eş" olabilirsiniz unutmayın, her eski çirkin değildir, ki Allahın yarattığına böyle laflar edilmez.
walla yanen öylw yumru kafalı herkes öyle diyo bende gördüm valla öyle alnın ayumruk koymuş gibi kepce kulaklı rabbim bazen kalbi çirkin olanın suratınıda öyle yaratıyor valla gülme kız :))))))))))))))))) benide güldürdün
Benimkinin x eşide koca kafalı, resmi bi gördüm şok şok şok :)))) benimkinin gözü körmüş o zamanlarda:)
eşim küçük yaşta evlenmiş ve yaşlı anne babayla ve üvey düşünün zavallı ona raslamış oda kendini kapaklamış eşime yazık herkes öle diyor yoks aben nerden bileyim şimdi beni nasıl kıskanıyormuş herkes diyor tırnağın olamaz diye ama ben eşimin üzerine fazla gidiyorum ne cekiyo benden :))) zavallım güzel ve asi biriyimBenimkinin x eşide koca kafalı, resmi bi gördüm şok şok şok :)))) benimkinin gözü körmüş o zamanlarda:)
eşim küçük yaşta evlenmiş ve yaşlı anne babayla ve üvey düşünün zavallı ona raslamış oda kendini kapaklamış eşime yazık herkes öle diyor yoks aben nerden bileyim şimdi beni nasıl kıskanıyormuş herkes diyor tırnağın olamaz diye ama ben eşimin üzerine fazla gidiyorum ne cekiyo benden :))) zavallım güzel ve asi biriyim
genclıklerınde yapılan hatalar işte.öyle yada böyle ıyı kötü devam etmış bır sure.sonucu bellı artık onlar yok bız varız.kim ister aklıma gelsınde sinir olayım durumunu.ama bırsey yapmasakta gelıyo işte..
Çekecek tabi mecburrrrr, çekmeyipte napacak:))))
benim hergün geliyor ama artık alıştım sanırım tesir etmiyor artık :)) sonucda eşimin sevgisindne şüphem yok bi keresind ebana sormuştu sen eski eşine karşı ne hissediyosun diye ben de nefret kin falan demiştim oda bak sen bunları hissedebiliyosun ben onu adam yerine koyup bişey hissetmiyorum sildim attım yaşamamış gibi ki sen hatırlatıyosun ban demişti eşimin başın akakınca bulduğum şeyleri kızlar sakın siz yapmayın ben artık yapmıyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?