Ne yapsam :(

Ölüyorum şuan gülmekten yawwwwww :)))))) yumru kafa çok iyi yaaa

walla yanen öylw yumru kafalı herkes öyle diyo bende gördüm valla öyle alnın ayumruk koymuş gibi kepce kulaklı rabbim bazen kalbi çirkin olanın suratınıda öyle yaratıyor valla gülme kız :))))))))))))))))) benide güldürdün

aynenn bende soruyorum çokmu aradın dıye ama hanfendı işte zamanında ypmış yapacagını.esıme hıc uygun degıl.esım unv mezunu kendısı ılkokul terk.esım zorla okutmuş acıktan bıtır dıye barı.isimleride hıc uygun degıl fızıklerıde ruhlarıda :))

maymundan bes dakıka öncemı dogmuş :))) ay ölceeeemm Allahım kopardın benı :)))))))))))))

ne ayıp ya koca koca insanlarsınız oturmuşsunuz eşlerinizin eski eşleri hakkında çirkin kelimeler kullanıyorsunuz

sizde birgün "eski eş" olabilirsiniz unutmayın, her eski çirkin değildir, ki Allahın yarattığına böyle laflar edilmez.

tam dengesızmış yaa.. aynen benımde kv hızmet edermış hasta halınde.hepsıde benı överler severler sagolsunlar.kıymetımızı bılıyolar demek kı

benim kv kp den başak herkes sever bei ve takdir eder düşünün kv kız kardeşi bile ah benim gelinim olsaydın der eşimid eçok sever eşim iyidir yinede o seni ölünceye kadar bırakmam buldum bi kere der sen ne dersen öle olsun der istemediğin ne varsa at der sağolsun bu yönleri çok iyidir

resmini göndermek isterdim gercekten size ve keşke tanısaydınız ki bende aynı durumdayım ve duyuyorum arkamdan çok iyi yorumlar yapılıyormuş ve öyle olduğu için yerime gelen kadın gitti

Pesssssss daha neler, ne arkadaşı ??? Kafayımı yemiş ne!!

huylarından fesatlıklaından kötu nıyetınden genelde bahsedıyoruz. bızım bulundugumuz durumda zor . bu durumda olmayanlar anlayamaz.bızde bırbrımızı anladıgımız ıcın bır nebze olsun teselı edıyoruz.burda konumayacagımıza eşlerımıze mı patlayalım?? herkesın bı yapısı var anlatır anlatmaz bız anlatmayı tercıh etmışız kı burdayız.rahatsız olduysanız okumazsınız.ıyı akşamlar

elbette değil mesela ebnim yerime gelen kadın çok da güzel bence hatta bana benzediği ve isminin baş harfide benim ismime benzediği için eski eşime cazip gelmiş olmalı ama yapamadılar işte kadın benim kadar dayanıklı cıkamadı 2 ay evlenip hemen ayrıldı gitti kadın o güzeldi bencede iyiydi hiçd ekıskanmadım elbet ve bu yukarda yazdığım sözler eşime ve cevresine ait isimler aldatmasaydı oda aldatmak hatamı yani günah bunu biliyoruz hem bence aynı durumda olan insnalar birbirlerini çok daha iyi anlarlar

Benimkinin x eşide koca kafalı, resmi bi gördüm şok şok şok :)))) benimkinin gözü körmüş o zamanlarda:)

Benimkinin x eşide koca kafalı, resmi bi gördüm şok şok şok :)))) benimkinin gözü körmüş o zamanlarda:)

genclıklerınde yapılan hatalar işte.öyle yada böyle ıyı kötü devam etmış bır sure.sonucu bellı artık onlar yok bız varız.kim ister aklıma gelsınde sinir olayım durumunu.ama bırsey yapmasakta gelıyo işte..

eşim küçük yaşta evlenmiş ve yaşlı anne babayla ve üvey düşünün zavallı ona raslamış oda kendini kapaklamış eşime yazık herkes öle diyor yoks aben nerden bileyim şimdi beni nasıl kıskanıyormuş herkes diyor tırnağın olamaz diye ama ben eşimin üzerine fazla gidiyorum ne cekiyo benden :))) zavallım güzel ve asi biriyim

Yorumun i in teşekkür ederim arkadaşım, öncelikle ben buraya yazmaya başlamadan önce ruh sağlığım bozulmak üzereydi düşünmekten ama gördümki benim durumumda olan bi sürü arkadaşım varmış.. Biz sadece sinirimizden yazıyoruz ve üzerimizdeki negatifliği atıyoruz... Tabi yaşamayan bilemez onun için senin yorumu anlayışla karşılıyorum, sağlıcakla kal.

kayınpederımde zamanında cok demış oglum evenme bu kız bıze yaramaz şöyle böyle dıye..akrabası bıde..soyadları aynı.. köylerınde amcası halası vs. oturuyo hanımefendının.buyuk sözü dinlememiş arkadasım sevdıgı kızla evlenemedı kenını öldürdü bende öldürürüm vs. demiş saçmalıklar yapmış gencya kanı kaynıyo tabı.. kızı ıstemeye bıle gıtmemışler.telefondan ıstemışler.verdın mı verdım aldın mı aldım.. eşimde sımdı cok pişman babasını aılesını dınlemedıgı ıcın.sylemesede anlaşılıyo gözlerınden.ve esım ılk bastaonun huysuzluklarını bbasına aılesıne yaptıklarını anlatırken aglamıştı ılk kez esımı öyle grmüştüm.babası akcıger kanserındn veft etmış.adamcagız öldükten snra ben kalamam ev kalabalk otele götr benı demış ve ölü evıne gtmemış otelde kalmış.esımın kız kardeslerıylede cok kvga etmış.esımı doldurur doldurur ustlerıne salarmış.

Çekecek tabi mecburrrrr, çekmeyipte napacak:))))

benim hergün geliyor ama artık alıştım sanırım tesir etmiyor artık :)) sonucda eşimin sevgisindne şüphem yok bi keresind ebana sormuştu sen eski eşine karşı ne hissediyosun diye ben de nefret kin falan demiştim oda bak sen bunları hissedebiliyosun ben onu adam yerine koyup bişey hissetmiyorum sildim attım yaşamamış gibi ki sen hatırlatıyosun ban demişti eşimin başın akakınca bulduğum şeyleri kızlar sakın siz yapmayın ben artık yapmıyorum :)))

bende ılk basta basına kakardım.bunlar nye burda bu nıye böyle hala hatırlıyomusun vs. ama cıdden ınsanı cok uzuyo ya eskı esınden bıseyler görmesı.. artık yapmıyorum.basta dısıma yansıtırdım smdı kendı ıcıme daha sonra pufff ucup gıdecek ınsaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…