- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.973
- 798
hayırlısı...Kızlar yine ben :) Her güne bir konu gibi oldum kusura bakmayın ama inanın şuan kimseye danışabileceğim bir konu değil sizden başka. Birde ben buradaki yorumları gerçekten önemsiyorum. Yorumlarınız kıymetli benim için. (evet, gerçek hayatta çok fazla kimseye güvenemiyorum, özelimi anlatamıyorum, artık.)
Geçen bahsettiğim görücüye ben gittim. Bir saat otururum en fazla dediğim görüşmede dört saat oturmuşuz. Ben gider gitmez "evliliği düşünmüyorum ben kusura bakmayın böyle buluşma ayarladılar ama" dedim. O da bir oh çekip güldü ve bende düşünmüyorum o zaman sohbet edelim dedi ve biz geyik muhabbet derken vakti su gibi geçirdik. Çirkin sayılabilecek bir adam :) Fakat inanılmaz sempatik, eğlenceliydi ve ortak yönümüz fazlaydı.
Telefonlarımızı aldık, arkadaş olarak görüşürüz dedik. O kadar.
Benim durumum ortada. Bir ilişki yaşayacak halim yok. Farklı şehirlerde olduğumuz için doğal olarak gelişecek bir "sevgili olma durumu" da olamazdı. Ki zaten çocuğu var...
O günden sonra bir daha hiç bir şekilde görüşmedik. iki saat önce mesaj atana kadar
Bana "Müge haftasonu için bana vakit ayırabilir misin? Ayırırsan senin için geleceğim, konuşmak istediğim şeyler var, haber bekliyorum" demiş.
İki saattir düşünüyorum ne yazsam bilemedim. Ay çok merak ettim ne diye gelecek? Ne olabilir benimle konuşacak şey. Zannetmiyorum ki evlenelim desin, sevgilim ol desin. O gün bahsettim kötü bitti evliliğim filan diye. İlişki filanda yaşayamam ama bir yandan da merak ettim.
Sizce olayı nedir? Gelsemi acaba ya..
Oy dağlar
Mailde ne vardı özel olmasa ?Mugecim bak kafanı nasıl dağıttı sırf bu sebepten bile alkisliyorum doktor beyi .hem öyle geliyor ki Kader seni bu adamla birleştirmek için örmüş tüm ağlarını sanki valla bak olaylar olaylar ve bu adam Allahım hayirliysa ilerlesin sizin durum inş.
Yapacağınız tek doğru şey acele etmemek olacaktır.
Bir de buraya yazın ki daha objektif bakan kişiler olarak sizin üzülmenizi engelleyecek yorumlarda bulunalım. Sizi yönlendirelim, fikir verelim. Yanlış bir şey görürsek söyleyelim.
Maili ben de merak ettim bu arada.
İnşallah adam da çok acele edip sizi kaçırmaz. Benim çok üstüme gelinince ben kaçarım direkt. Aceleye getirmeyi sevmem, korkarım.
Napoleon Bonaparte
Pek çok insan hayatı boyunca yabani otları fark ederken, çiçeklerin üstüne basarak yürür.
Müge'ciğim, sen hayatından yabani otu temizledin, şimdi sıra önüne çıkan çiçeklere bakmakta. Karşındaki kişi eminim seni anlayışla ve sabırla bekleyecektir, eğer sen fırsat verirsen. Lütfen acele karar verme, onun yanındayken nasıl bir ruh halindesin, onu düşünürken yüzünde bir tebessüm oluyormu, en önemlisi sana iyi geliyormu, bunları düşün. Hemen evlenmek zorunda değilsin, kendine bir şans ver, bir bakmışsın şu an imkansız dediğin ileride vazgeçilmezin olmuş :)
Kasmadan akışına bırak belki de doğru zamandır. Belki bu adamla tanışıp mutlu olman hayatına onla devam etmen için eski eşinin yaptıklarını farketmişsindir.
Yeter dizisinde oynayan kadının adı neydi bak ona evlendi boşandı evlenmek için iddet müddetini kaldırıp yeniden evlendi çocuk yaptı şimdi mutlu mesut devam ediyor hayatına senin için neden böyle olmasın.
Çok sağolun kızlar güzel yorumlarınız için.
Acele etmeyeceğim, mailden sonra içim eridi :) Arkadaş olarak devam galiba, ister istemez :)
İnanılmaz komik, sitemkar ve güzel bir mail atmış. Hayatımda böyle şeyler görmedim ben belki çok güzel değildir de iki satır birisi bir şey yazmadığı için bana.. (Eskisi tam bir öküzdü bu anlamda) güzel geliyordur? Bilmiyorum.
"Bana duygusal veya arkadaş olarak bir şeylere hazır olmadığını söyledin ama bu maili atmalıyım. Bu sıra Diriliş'i izliyorum -izlememiştim ben- bıraksan Allah Allah diye kapına dayanasım var da kendimi zor tuttuyorum :) " gibi geyik ve tatlı şeyler. Arkadaş olalım, görüşmeyi kesmeyelim, kesmek saçmalık olur demiş. Ben henüz cevap vermedim tabii ki :) Ama bende tamam arkadaş olalım diyeceğim galibaa :)
Şu çabalardan sonra diyeceğim o ki; HOŞGELDIN ENİŞTEEE
Ya ahahaha kız öyle deme yaaa..
Dizideki karakterinden bahsetmemiştim aslında kadının adını hatırlayamadığım için yazdım diziyiDimi dimi :) Diziyi bilmiyorum ama baya olay varmış tam benim hayatım gibi :) Hayırlısı artık ya bıraktım zamana
Pelin Karahan dan bahsediyorsunuz sanirimDizideki karakterinden bahsetmemiştim aslında kadının adını hatırlayamadığım için yazdım diziyiOradaki başrol oynayan kadın gerçek hayatta yaşadı dediklerimi. Herşey iyi olur inşallah senin için ve çok ama çok mutlu olursun.
Niye ki cok tatlı :)
Insallah güzel gözüküp içi kelek çıkmaz
Neden ayrılmışlar müge abla öğrendin mi peki?
Gelmiş geçmiş bütün konularını okumuş, acaba mügecan naptı nasıl, bugün noldu diye merak ettiğim görmeden sevdiğim insan.. Kendimi sana yakın hissetmemin sebebi belkide benimde aldatılmış ve yarın boşanıyor olmam bilemem ama mutluluğun mutluluğum oldu.. Geleceğe dair içimde umut filizlendi.. Bende tekrar gülebilirim diye. Kalbini Rabbine teslim et. O emanetine en iyi bakandır ve en hayırlı olana kalbini verecektir. Hep mutlu ol.
Ayy mügüş ne güzel seni böyle kelebekli kelebekli görmek :)
Gelişmelere sevindim, benim de tavsiyem şimdilik sadece aradaş olarak takılman ki şu anda istesen de ciddi bişeylere başlayamazsın, ruhun seni engeller :)
Bak ne güzel kafan dağıldı eski eşin olacak herifi daha çabuk unutacaksın eminim
Senin adına çok sevindim. Sana böyle güzel hissettirmesi bile yeter.
Demek ki hemen kestirip atmiycakmisiz :)
Ne yazik ki benim de çok yaptığım şey.
Hep mutlu ol bundan sonra :)
Aminn hayatım..
Öğrendim, yani annem öğrenmiş :) Teyzesi karısı çok cadalozdu demiş (!) Bizim oğlan yavaş geldi ona demiş :)
Bu günde mailde kendisi şöyle yazmış bak. "Çok aşık oldum, çok severek evlendim fakat anlaşamadık aynı evin içinde her şey farklı oluyor yıllar bizim sevgimizi bitirdi ama hiç pişman olmadım çünkü çok tatlı bir kızım var" yazmış. Alt metin ne bilemem. Neden anlaşamadılar vs sormadım ben kendisi yazmış direk. Bilmiyorum artık ama anlaşamayıp boşandığı kesin gibi?
Aminn hayatım..
Öğrendim, yani annem öğrenmiş :) Teyzesi karısı çok cadalozdu demiş (!) Bizim oğlan yavaş geldi ona demiş :)
Bu günde mailde kendisi şöyle yazmış bak. "Çok aşık oldum, çok severek evlendim fakat anlaşamadık aynı evin içinde her şey farklı oluyor yıllar bizim sevgimizi bitirdi ama hiç pişman olmadım çünkü çok tatlı bir kızım var" yazmış. Alt metin ne bilemem. Neden anlaşamadılar vs sormadım ben kendisi yazmış direk. Bilmiyorum artık ama anlaşamayıp boşandığı kesin gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?