Ne yapsam?

Yapacağınız tek doğru şey acele etmemek olacaktır.
Bir de buraya yazın ki daha objektif bakan kişiler olarak sizin üzülmenizi engelleyecek yorumlarda bulunalım. Sizi yönlendirelim, fikir verelim. Yanlış bir şey görürsek söyleyelim.
Maili ben de merak ettim bu arada.

İnşallah adam da çok acele edip sizi kaçırmaz. Benim çok üstüme gelinince ben kaçarım direkt. Aceleye getirmeyi sevmem, korkarım.

Napoleon Bonaparte

Pek çok insan hayatı boyunca yabani otları fark ederken, çiçeklerin üstüne basarak yürür.

Müge'ciğim, sen hayatından yabani otu temizledin, şimdi sıra önüne çıkan çiçeklere bakmakta. Karşındaki kişi eminim seni anlayışla ve sabırla bekleyecektir, eğer sen fırsat verirsen. Lütfen acele karar verme, onun yanındayken nasıl bir ruh halindesin, onu düşünürken yüzünde bir tebessüm oluyormu, en önemlisi sana iyi geliyormu, bunları düşün. Hemen evlenmek zorunda değilsin, kendine bir şans ver, bir bakmışsın şu an imkansız dediğin ileride vazgeçilmezin olmuş :)

hayırlısı...

Çok sağolun kızlar güzel yorumlarınız için.
Acele etmeyeceğim, mailden sonra içim eridi :) Arkadaş olarak devam galiba, ister istemez :)
İnanılmaz komik, sitemkar ve güzel bir mail atmış. Hayatımda böyle şeyler görmedim ben belki çok güzel değildir de iki satır birisi bir şey yazmadığı için bana.. (Eskisi tam bir öküzdü bu anlamda) güzel geliyordur? Bilmiyorum.
"Bana duygusal veya arkadaş olarak bir şeylere hazır olmadığını söyledin ama bu maili atmalıyım. Bu sıra Diriliş'i izliyorum -izlememiştim ben- bıraksan Allah Allah diye kapına dayanasım var da kendimi zor tuttuyorum :) " gibi geyik ve tatlı şeyler. Arkadaş olalım, görüşmeyi kesmeyelim, kesmek saçmalık olur demiş. Ben henüz cevap vermedim tabii ki :) Ama bende tamam arkadaş olalım diyeceğim galibaa :)

Ne güzelmiş bu söz böyle, çook tşk ederim yorumun için.
Acele yok, zamana bırakıyorum... Bakalım hayırlısı :)

Dimi dimi :) Diziyi bilmiyorum ama baya olay varmış tam benim hayatım gibi :) Hayırlısı artık ya bıraktım zamana

Şu çabalardan sonra diyeceğim o ki; HOŞGELDIN ENİŞTEEE

Gelmiş geçmiş bütün konularını okumuş, acaba mügecan naptı nasıl, bugün noldu diye merak ettiğim görmeden sevdiğim insan.. Kendimi sana yakın hissetmemin sebebi belkide benimde aldatılmış ve yarın boşanıyor olmam bilemem ama mutluluğun mutluluğum oldu.. Geleceğe dair içimde umut filizlendi.. Bende tekrar gülebilirim diye. Kalbini Rabbine teslim et. O emanetine en iyi bakandır ve en hayırlı olana kalbini verecektir. Hep mutlu ol.

Ayy mügüş ne güzel seni böyle kelebekli kelebekli görmek :)
Gelişmelere sevindim, benim de tavsiyem şimdilik sadece aradaş olarak takılman ki şu anda istesen de ciddi bişeylere başlayamazsın, ruhun seni engeller :)
Bak ne güzel kafan dağıldı eski eşin olacak herifi daha çabuk unutacaksın eminim

Dimi dimi :) Diziyi bilmiyorum ama baya olay varmış tam benim hayatım gibi :) Hayırlısı artık ya bıraktım zamana
Dizideki karakterinden bahsetmemiştim aslında kadının adını hatırlayamadığım için yazdım diziyi Oradaki başrol oynayan kadın gerçek hayatta yaşadı dediklerimi. Herşey iyi olur inşallah senin için ve çok ama çok mutlu olursun.

Senin adına çok sevindim. Sana böyle güzel hissettirmesi bile yeter.
Demek ki hemen kestirip atmiycakmisiz :)
Ne yazik ki benim de çok yaptığım şey.
Hep mutlu ol bundan sonra :)

konularini uzaktan takip ediyordum. sevindim.
hayat hesapla yasanmiyor bunu bil yeter sen hesap edersin ama asil hesap yasanir. cok da dusunme yasa gitsin....

Niye ki cok tatlı :)

Insallah güzel gözüküp içi kelek çıkmaz

Neden ayrılmışlar müge abla öğrendin mi peki?

Aminn hayatım..

Öğrendim, yani annem öğrenmiş :) Teyzesi karısı çok cadalozdu demiş (!) Bizim oğlan yavaş geldi ona demiş :)
Bu günde mailde kendisi şöyle yazmış bak. "Çok aşık oldum, çok severek evlendim fakat anlaşamadık aynı evin içinde her şey farklı oluyor yıllar bizim sevgimizi bitirdi ama hiç pişman olmadım çünkü çok tatlı bir kızım var" yazmış. Alt metin ne bilemem. Neden anlaşamadılar vs sormadım ben kendisi yazmış direk. Bilmiyorum artık ama anlaşamayıp boşandığı kesin gibi?

Canımmm canımm kıyamam ki ben sana..
Yazmak istersen ben hep burdayım, yaz bana. Zor zamanlar geçiriyorsun şuan seni çoook iyi anlıyorum.
Dualarım seninle sende hep mutlu ol emi!

Canımcım çook tşk ederim. Aynen ya zaten arkadaş olucaz dedik.
Sorma onu düşünmüyorum kaç gündür, aklıma gelmiyor resmen. O açıdan inan bende çok mutluyum.
Neden evleniyor merak bile etmiycem nerdeyse ! (yok okadarda değil :) )

Senin adına çok sevindim. Sana böyle güzel hissettirmesi bile yeter.
Demek ki hemen kestirip atmiycakmisiz :)
Ne yazik ki benim de çok yaptığım şey.
Hep mutlu ol bundan sonra :)

İnş hepimiz mutlu olalım ya... Dimi, iyi hissediyor olmak bile garip geliyor bana şuanda.
Hayırlısı artık... (sende kestirip atma adayları :)

Öyle duruyor ablacım. :)
Ay ben oturdugum yerde ellerimi cırpıcam sevincten nerdeyse
Bu kadar kadın bir olup yanlış hissediyor olamayız sanırım, çünkü ne diyoruz sürekli KADIN HİSSEDER

Müge sana şöyle bir şey söylemek istiyorum. Erkekler süper yalancıdır. Mesela benim eşim tanışsın biriyle ona süper oynayabilir çünkü ağzı çok iyi laf yapar. Ben şöyle şöyleydim ama eşim geçimsizdi anlaşamıyorduk der. Ben zaten işten eve bi insanım, sigaram yok bişeyim yok. Kız yazık napsın inanır. Ama bide gel bana sor. Bu adamda şiddette vardı, aldatma da var. Ama dışardan inanamazsın öyle olduğuna..
Yani demem o ki adamın ilgisi hoşuna gidiyorsa bırak ilgilensin bişey kaybetmezsin. Ama boşanmış bi erkekle ciddi niyetlere girme bide çocuğu var.
Bu forumda bile o kadar çok boşanan var hepsinin eşi ya anacı, ya aldatmış ya da şiddet var. Yani bi kadın bi adamı boşuyorsa o adam tekin değildir. Çok nadirdir kadının problemli adamın süper olduğu boşanmalar.
Hakkında hayırlısı olsun bunu yazdım çünkü mutlu olmanı çok isterim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…