Ne yapsam?

Gerçekten şımarık bi tipsin. Al işte sonunda seviyene düştüm anlayacağın dilden yazıyorum oldu mu
Sen bir de 33 yaşında öğretmen misin? Kadına doktor biriyle gorus dediler diye öleceksin kahrından. Her ne yaşıyorsan az senin gibilere. Ben senin gibilere bir tekme daha atıp böyle insanları bunaltmasinlar diye çabalıyorum normalde. Ne kadar tekme o kadar az insana zarar verirsiniz çünkü.

Yapmayın hanımlar. Yaralının yüreğine bir tırnak da siz gecirmeyin. Belki sizin pozitif yorumunuzdan veya duanizdan destek alıp ferahliga kavuşacak vesilenizle. Yahut kötü yorumunuz onu daha da çok dibe vurduracak. Çok mu zor iki çift güzel cümle kurmak. Ölümlü dunyadayiz ama ne çok kalp kiriyoruz. Bazıları da bu sanal ortamın kaydinin tutulmadigini mi sanıyor nedir? Hem kul icadı internet hem de melekler silinmeyen murekkeple çok da titiz bir şekilde tutuyor. İnananlar için ahirette burda yazılanlardan da sonuna kadar sorumluyuz. İnanmayan da ahlaki açıdan lütfen kimseyi uzmesin. Zaten herkesin derdi başından aşmış. İki moral almak için takılıyor buralara....

Sen bilirsin tabiki canim. Ama dikkat et arkadasinda dedigi gibi tekrar konusma o zaman adamda etkilenmesin :)
Zaten herseye temkinli yaklasman lazım. Dertsiz başina dert açma. Birinden yeni kurtulmuşken.

Dert açmam inşallah, sağol canım :)

Ya bu arada ne söylemeyi unuttum sana :) O da ekşiciymiş var ya :)

İnternetten tanıştığım bir adamla akşam yemeğine çıkmıştım.
Ertesi gün ona elektrik alamadığımı söyledim
O da bana "oysa bana trafo çarpmış gibi" demişti.

Sanırım sizin adam da sizden böyle etkilendi. Başta belki niyeti yoktu ama etkilendi sonradan.

Ben evleneceğim kişinin "en iyi arkadaşım" olmasını isterim. Onun için de paylaştığım şeyler ortak ve çok olmalı. Bunun için de onu tanıyacak kadar uzun zaman geçirmeliyim.
Belki siz de bu şekilde sadece zaman geçirmeye çalışsanız, kafanızda ille de evlilik olacak düşüncesi olmasa, beraber ortak zevklerinizi paylaşsanız, hiç bir şeyi aceleye getirmeseniz...

Yaaa Ee noldu sonra :) Sende hiç elektriklenme olmadı mı?

Aynı şehirde değiliz, öyle olsa belki zamana bırakalım derdim ama ayrı şehirlerdeyiz. Uzaktan uzağa zor.
Fakat ortak yönümüz çok fazla ve inanılmaz şekilde verdiğimiz tepkiler filan aynı. Garip kısacası.
Yine de uzak durmam en iyisi :)

Malesef hiç olmadı. Sene 2003'tü sanırım. Daha hiç evlenmemiştim.

Aynı şehirde olmasanız da paylaşamaz mısınız? Mesela ben bir karikatür görüyorum, aaa geçenlerde bunu konuşmuştuk diyorum, o arkadaşıma gönderiyorum mesela. Ya da bir resim, aaaa bu sever diyorum. Uzaktan da olsa içimdekileri paylaşabilmek güzel.

Beni düşündüren tek kısım çocuğu olması.

Yani bi yönden de herseyiniz aynı olması iyi olmayabilir. Biriniz inatciyken digerinizin biraz daha yumusak olması gerek mesela. Birisi cok cabuk sinirleniyorsa birisinin biraz daha alttan almayı bilmesi gerek. Demek istedigim bazende aynı ben dedigimiz degilde bizim zıttımız birinin olması gerek ki ilişkimizi yıkmayalım. Düsünsene sen birseye sinirlenip darılıyorsun. Gelip ozur dilesin istiyorsun. Adam seni özür dileyecek konuma getiriyor. Daha da üste çıkıyor. Bunuda istememelisin. Demem o ki herseyimiz aynı diye çokta sevinmemek lazım balım. Iyice ölç biç alttan al üste koy doludan al boşa koy falan filan işte öyle ver kararını hadi öptüm

Mügecan, başka bi hesaptan uzun süredir seni takip edip yazıyordum, o hesabım kapalı artık, burdan iki çiziktireyim:)
Bir zamanlar ben de kötü bir dönemden, kötü bir ilişkiden çıkmışken karşıma senin doktor gibi çirkin ama romantik biri çıktı. Hiç hazır değildim ilişkiye, ben direkt "bak bana karşı hislerin falan varsa sakın haaa" diye uyardım.
Gel zaman git zaman günler haftalar geçti..nasipte yazılıymış herhalde benim bütün iteklemelerime rağmen evlendik. Kısmet diyorum başka da bişey demiyorum:)
Ama biraradayken sana kendini iyi hissettiriyor ve saatlerce sohbet edebiliyorsanız evlilik fikrine takılmadan görüşün bence

Yaa yazmakla ne iyi ettin o vakit! :) Kendimi iyi hissettirdiği kesin, üç kere görüştük, güzel vakit geçirdik. Fakat bu kadar, aslında ne desem o şey için erken gibi.
Bilmiyorum mesaj attı iki saat önce mail adresimi istedi. Bir şeyler gönderecekmiş. Çok şaşırdım. Haftasonu yaptığım konuşmadan sonra asla geri dönmez artık diyordum. Ne gönderecek çatlayacağım meraktan.
Bilmiyorum bilmiyorum. Keşke birisi bana ne yapacağımı ne yapmamın doğru olacağını söylese

Yaa müge abla doktor bey abi cidden cok tatlı ilerliyor, itme kendinden noolur :)

Canım yaaa:) hiç kasma o zaman. Bak sen de heyacanlanıyorsun. Hem acelen yok ki hiçbirşey için. Bu arada çirkinlik olayı için diyorum ki erkeğin çirkini olmaz. Senin gönlün ısındıktan sonra çirkinlik de neymiş. Zaten erkeğin güzeli,yakışıklısı zarar bana göre Gönlün ısınmasını karıştırmayalım ama hayırlısı olsun be Müge, nasip gerçekten. Olsun-olmasın deme, kimin ne zaman nerede karşına çıkacağını Allah bilir, şu zor zamanında belki sana ilaç gibi gelecek birini "evlilik" kabusun nedeniyle itekleme. İyi geliyorsa arkadaş ol bitsin, sonrasına bakarsın. Kendini de ketleme. İnşallah sana, kalbine çok iyi gelir muhabbetiniz amin:)

ayy kiz sende yazarsin feyse iliskisi var diye dermisim

Konularını takip ettim ama sanırım ilk defa yazıyorum. Biraz zamana bırak. Hemen sevgili olma, evlenme durumlarına getirme. Sonuçta net bir dille şu an öyle birşey düşünmediğini söylemişsin. Ama "arkadaşça" görüşmekte sıkıntı yok. Belki zamanla birşeyler gelişir. Zaten uzakmış kendisi.

Sanırım öyle yapiiciimm... Maili geldi, ay öyle tatlı ki.
Bende heycanlanıyorum salak gibi. Kendimi kasmadan zamana bırakıyorum o halde..
Bakalım zaman ne gösterecek :) Çookk tşşk ederim güzel duan ve yorumun için

Dimi dimi.. Mail attı bugün. Asla asla diyordum da amaan. madem arkadaş olalım gitsin :) Zaten uzakta..

Mailde ne vardı özel olmasa ?Mugecim bak kafanı nasıl dağıttı sırf bu sebepten bile alkisliyorum doktor beyi .hem öyle geliyor ki Kader seni bu adamla birleştirmek için örmüş tüm ağlarını sanki valla bak olaylar olaylar ve bu adam Allahım hayirliysa ilerlesin sizin durum inş.

Kasmadan akışına bırak belki de doğru zamandır. Belki bu adamla tanışıp mutlu olman hayatına onla devam etmen için eski eşinin yaptıklarını farketmişsindir.
Yeter dizisinde oynayan kadının adı neydi bak ona evlendi boşandı evlenmek için iddet müddetini kaldırıp yeniden evlendi çocuk yaptı şimdi mutlu mesut devam ediyor hayatına senin için neden böyle olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…