- 29 Eylül 2014
- 9.595
- 19.535
- 498
Sen bir de 33 yaşında öğretmen misin? Kadına doktor biriyle gorus dediler diye öleceksin kahrından. Her ne yaşıyorsan az senin gibilere. Ben senin gibilere bir tekme daha atıp böyle insanları bunaltmasinlar diye çabalıyorum normalde. Ne kadar tekme o kadar az insana zarar verirsiniz çünkü.Gerçekten şımarık bi tipsin. Al işte sonunda seviyene düştüm anlayacağın dilden yazıyorum oldu mu
Sen bilirsin tabiki canim. Ama dikkat et arkadasinda dedigi gibi tekrar konusma o zaman adamda etkilenmesin :)
Zaten herseye temkinli yaklasman lazım. Dertsiz başina dert açma. Birinden yeni kurtulmuşken.
ekşide bir şey okumuştum o geldi aklıma Mügecim
bir evlenme hikayesi
şöyle yazıyordu
ilk görüşme: ıy ne tipsiz adam, ben bununla hayatta yapamam. Ama ayıp olmasın 2. görüşme teklifini kabul edeyim sonra olmayacağını anlatırım.
ikinci görüşme: Çokta tipsiz değilmiş.
Üçüncü görüşme: Aslında fena değilmiş, komik de :)
Dördüncü görüşme: Ben bu adamla evlenirim.
Sonrası çocukları var :))
İnternetten tanıştığım bir adamla akşam yemeğine çıkmıştım.
Ertesi gün ona elektrik alamadığımı söyledim
O da bana "oysa bana trafo çarpmış gibi" demişti.
Sanırım sizin adam da sizden böyle etkilendi. Başta belki niyeti yoktu ama etkilendi sonradan.
Ben evleneceğim kişinin "en iyi arkadaşım" olmasını isterim. Onun için de paylaştığım şeyler ortak ve çok olmalı. Bunun için de onu tanıyacak kadar uzun zaman geçirmeliyim.
Belki siz de bu şekilde sadece zaman geçirmeye çalışsanız, kafanızda ille de evlilik olacak düşüncesi olmasa, beraber ortak zevklerinizi paylaşsanız, hiç bir şeyi aceleye getirmeseniz...
YaaaEe noldu sonra :) Sende hiç elektriklenme olmadı mı?
Aynı şehirde değiliz, öyle olsa belki zamana bırakalım derdim ama ayrı şehirlerdeyiz. Uzaktan uzağa zor.
Fakat ortak yönümüz çok fazla ve inanılmaz şekilde verdiğimiz tepkiler filan aynı. Garip kısacası.
Yine de uzak durmam en iyisi :)
Mügecan, başka bi hesaptan uzun süredir seni takip edip yazıyordum, o hesabım kapalı artık, burdan iki çiziktireyim:)
Bir zamanlar ben de kötü bir dönemden, kötü bir ilişkiden çıkmışken karşıma senin doktor gibi çirkin ama romantikbiri çıktı. Hiç hazır değildim ilişkiye, ben direkt "bak bana karşı hislerin falan varsa sakın haaa" diye uyardım.
Gel zaman git zaman günler haftalar geçti..nasipte yazılıymış herhalde benim bütün iteklemelerime rağmen evlendik. Kısmet diyorum başka da bişey demiyorum:)
Ama biraradayken sana kendini iyi hissettiriyor ve saatlerce sohbet edebiliyorsanız evlilik fikrine takılmadan görüşün bence
Yaa yazmakla ne iyi ettin o vakit! :) Kendimi iyi hissettirdiği kesin, üç kere görüştük, güzel vakit geçirdik. Fakat bu kadar, aslında ne desem o şey için erken gibi.
Bilmiyorum mesaj attı iki saat önce mail adresimi istedi. Bir şeyler gönderecekmiş. Çok şaşırdım. Haftasonu yaptığım konuşmadan sonra asla geri dönmez artık diyordum. Ne gönderecek çatlayacağım meraktan.
Bilmiyorum bilmiyorum. Keşke birisi bana ne yapacağımı ne yapmamın doğru olacağını söylese
Canım yaaa:) hiç kasma o zaman. Bak sen de heyacanlanıyorsun. Hem acelen yok ki hiçbirşey için. Bu arada çirkinlik olayı için diyorum ki erkeğin çirkini olmaz. Senin gönlün ısındıktan sonra çirkinlik de neymiş. Zaten erkeğin güzeli,yakışıklısı zarar bana göreYaa yazmakla ne iyi ettin o vakit! :) Kendimi iyi hissettirdiği kesin, üç kere görüştük, güzel vakit geçirdik. Fakat bu kadar, aslında ne desem o şey için erken gibi.
Bilmiyorum mesaj attı iki saat önce mail adresimi istedi. Bir şeyler gönderecekmiş. Çok şaşırdım. Haftasonu yaptığım konuşmadan sonra asla geri dönmez artık diyordum. Ne gönderecek çatlayacağım meraktan.
Bilmiyorum bilmiyorum. Keşke birisi bana ne yapacağımı ne yapmamın doğru olacağını söylese
ayy kiz sende yazarsin feyse iliskisi var diye dermisimKızlar yine ben :) Her güne bir konu gibi oldum kusura bakmayın ama inanın şuan kimseye danışabileceğim bir konu değil sizden başka. Birde ben buradaki yorumları gerçekten önemsiyorum. Yorumlarınız kıymetli benim için. (evet, gerçek hayatta çok fazla kimseye güvenemiyorum, özelimi anlatamıyorum, artık.)
Geçen bahsettiğim görücüye ben gittim. Bir saat otururum en fazla dediğim görüşmede dört saat oturmuşuz. Ben gider gitmez "evliliği düşünmüyorum ben kusura bakmayın böyle buluşma ayarladılar ama" dedim. O da bir oh çekip güldü ve bende düşünmüyorum o zaman sohbet edelim dedi ve biz geyik muhabbet derken vakti su gibi geçirdik. Çirkin sayılabilecek bir adam :) Fakat inanılmaz sempatik, eğlenceliydi ve ortak yönümüz fazlaydı.
Telefonlarımızı aldık, arkadaş olarak görüşürüz dedik. O kadar.
Benim durumum ortada. Bir ilişki yaşayacak halim yok. Farklı şehirlerde olduğumuz için doğal olarak gelişecek bir "sevgili olma durumu" da olamazdı. Ki zaten çocuğu var...
O günden sonra bir daha hiç bir şekilde görüşmedik. iki saat önce mesaj atana kadar
Bana "Müge haftasonu için bana vakit ayırabilir misin? Ayırırsan senin için geleceğim, konuşmak istediğim şeyler var, haber bekliyorum" demiş.
İki saattir düşünüyorum ne yazsam bilemedim. Ay çok merak ettim ne diye gelecek? Ne olabilir benimle konuşacak şey. Zannetmiyorum ki evlenelim desin, sevgilim ol desin. O gün bahsettim kötü bitti evliliğim filan diye. İlişki filanda yaşayamam ama bir yandan da merak ettim.
Sizce olayı nedir? Gelsemi acaba ya..
Oy dağlar
Yaa müge abla doktor bey abi cidden cok tatlı ilerliyor, itme kendinden noolur :)
Canım yaaa:) hiç kasma o zaman. Bak sen de heyacanlanıyorsun. Hem acelen yok ki hiçbirşey için. Bu arada çirkinlik olayı için diyorum ki erkeğin çirkini olmaz. Senin gönlün ısındıktan sonra çirkinlik de neymiş. Zaten erkeğin güzeli,yakışıklısı zarar bana göreGönlün ısınmasını karıştırmayalım ama hayırlısı olsun be Müge, nasip gerçekten. Olsun-olmasın deme, kimin ne zaman nerede karşına çıkacağını Allah bilir, şu zor zamanında belki sana ilaç gibi gelecek birini "evlilik" kabusun nedeniyle itekleme. İyi geliyorsa arkadaş ol bitsin, sonrasına bakarsın. Kendini de ketleme. İnşallah sana, kalbine çok iyi gelir muhabbetiniz amin:)
ayy kiz sende yazarsin feyse iliskisi var diye dermisim
Konularını takip ettim ama sanırım ilk defa yazıyorum. Biraz zamana bırak. Hemen sevgili olma, evlenme durumlarına getirme. Sonuçta net bir dille şu an öyle birşey düşünmediğini söylemişsin. Ama "arkadaşça" görüşmekte sıkıntı yok. Belki zamanla birşeyler gelişir. Zaten uzakmış kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?