Ne yapsam?

Ne demek, keşke zor günlerinde daha çok destek olma imkanım olsaydı, sanal ortamla sınırlı kalmasaydı. Çok iyi ve çok güçlü birisin, ve bu yüzden tüm sorunları tek başına aşıp kendine iyi ve güzel şeyleri çektin. Mutlu haberlerini de bol bol paylaş olur mu, seni merak ediyorum

büyük mü çocuğu küçük mü

Küçük, 6 yaşında kızı var. :/

Kuzum ya çok tşk ederim. İnan bende başkasında duysam o kadarını kaldıramam derdim ama insanın başına gelince öyle olmuyormuş. İnsanda her şeye katlanabilme gücü varmış. Bir de çok abarttığımız gibi değilmiş. 4 ay önce bir daha erkeklerle asla işim olmaz diyodumki haftasonu birine dibim düşüyordu Bundan sora da abartmayı düşünmüyorum sadece kendimi şımartırken mutlu ederken abartıcam. En iyisi bu :)
Çocuğu konusunda da umarım dediğin gibi olur, o kısmı düşününce acık karnıma ağrılar giriyo

Canım, inan buranın enerjisi okadar iyi geliyor ki bana. Burdan gerçekten destek gördüm ben. O yüzden çook tşk ederim sandığından fazla desteği oldu buranın bana :) Paylaşırım ya ben çenesi düşüğüm her şeyi anlatıyorum zaten burda

mugehatun sizi eskiden de biliyorum görüyordum samimi birisiniz, mutluluğu hak ettiğinizi düşünüyorum; umarım her şey yolunda gider ve mutluluğunuz çektiğiniz acılara bedel olur

Merak edip eski konularinizin cogunu okudum. Çok zor zamanlardan gecmissiniz gerçekten. Mutlu olmayi hak ediyosunuz. İnşallah çok güzel bir iliski yasarsiniz artık. Mutluluklar:)

Gorus tabı kız Sonra bıze de anlat ne oldu ne dedı

Sen mesafenı koru, hanımefendılıgını koru gene de. Cok da samımıyetı ılerletme. Ilıskınız oalcaksa da saglam temeller uzerıne atılsın yavas yavas..

Ee mugis ne oldu sonra

Gelse ne mi diyecek .. tabikide seninle geçirdiği zamanı durdu düşündü sen üstelemedin ve adam kararını verdi uzak diyorsun sadece benim için gelecek diyprsun sonra acaba ne diyecek seninkide laf ne diyeceği ortada :)

Eski konuları hortlatmak moda mı burada?

Fake mi sorusuna gelince açtığı bebekle ilgili son konusunda, konuyu biraz önce yine okudum bebek için ne çok oh olsun diyen gaddar koca koca kadınlar varmış...neyse işte bu son konusunda ben ve bir kaç üye şüphelerimizi dile getirdik ve kesinlikle haklı olduğumuzu düşünüyorum.müge de hayır öyle değil demek yerine gitmeyi tercih etti çünkü verecek cevabı yoktu saniyorum

Bana göre aldatıldigi kısma kadar gerçek bir hayat hikayesiydi müge de buradaki üyeliği de gerçek ama ondan sonra olan hersey hayal ürünüydü hikaye yazar gibi yazdı millet kalemin güçlü dedikçe coştu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…