son gelişmeler nedir canım
Canım günceller 31. sayfada :) ama konumu biliyosan ben doktorla beraber olmaya başladım olay bu :)
Bu konuyu okurken ağzım kulaklarımda okuyorum.
Fanfini derken? Fofenk fofenk mi
Hahahah kız o ne demek kızz
ilk duydum kahkaha attım bak
mügişşş pembe dizi kıvamına geldi konun :)
burçlarınız neydi tatlım ?
Kuzu ben başak o koç canım. Ben hiç anlamıyorum burçlardan iyi mi nasıl :)
Bende aşık oluyorum!
Bende inanamıyorum...
Sizi çok iyi anlıyoruuummmmmmm ama benim ki nasıl gelişecek hiç bir fikrim yok! Hayat sürprizler ile dolu.
Daha 17 gün önce aldatıldığımı öğrenmiş 4 yıllık ilişkimi bitirmiştim...
Hayat ne kadar tuhaf yaaaaa :))))))))))))
Ayy yavrum senin konunu bilmiyorum ama bakacağım hemen.
Çoook mutlu oldum senin adınada.. Hayat gerçekten enteresan :)
Müge'ciğim çok sevindim canım, bizler bile seni görmeden bu kadar sevip, düşünüyorsak, seni gören birinin vazgeçmemesi çokta şaşırtmadı beni. Hep mutlu ol canım
Nihalim kuzum, ya o sizin tontiş yüreğinizden bebeğim. Gerçekten benle alakası yok, hepimiz mutlu olalım inşallah.
havayi fişekler fırlatıcam bak nasıl sevindimm aglarımki ben şimdiiiiiiii
Ayyy kuzumm yaa :) yerim seni yaa :)
Ağlamayalım artık kuzuu gülelim!
Ayyy neler kaçırmışımmm!!! Okuyunca öyle sevindim kiii, gözlerim doldu
Inşallah hep böyle mutlu olursun mügeciim! Tebrikler, mutluluklar, bol aşklı günler!
Canım canım.. Çok tşk ederim yaa çok destek oldun bana her zaman. Çok sağoll gerçekten <3
Ay müge hatun çok tatlı bi hatun olarak geliyorsunuz bana. İlk önceki konularınizda denk gelmiştim dedim böylesine mutluluğu hak eden bir kadını nasıl uzmusler. Ne yapsam konusunu okudugumdan beri hep bu adamla olsa biran once deyip duruyodum çünkü o da sizin gibi çok tatlı bir insana benziyor. Tanımadığım birinin mutlu olmasını bu kadar isteyecegim hiç aklıma gelmezdi
ama olan bu. Çok mutlu olursunuz birlikte umarım, hakettiginiz mutluluğu yaşarsınız.
Kedili madamım ayy utandım kız çok tşk ederim o kesinlikle senin tatlılığından biliyorsun dimi?
Ay @mugehatun bu kadar hızlı beklemiyodum resmen şokkk oldum ya. Vay anasını arkadaş. Ama çok sevindim.
Açık söyliyim olucağı zaten belliydi, senden o elektrik fışkırıyodu ama bu kadar çabuk olması valla süper olmuş.
İnşallah çok mutlu olursun yaaa herşey çok güzel olur umarım. Bi daha gülen gözlerin solmasın çok çok çok mutlu ol kuzummm benimmmmm
Kuzumm bende hiç beklemiyordum biliyormusun :) Ama bir baktım olmuş ve kasmadım artık.
Artık hiç üzülmeyelim yaa nolur yaa
İlk konunu okumuştum. Şimdi de böyle tatlı roman tadında bir kırk sayfa okudum sonu iyi biten. Yüzümde tebessümle okudum sonunu. Hep mutlu olman dileğiyle.
Bu arada boşanıp aşık olup yeniden evlenen birinin tavsiyesi benden sana. Hemen evlenme bol bol gez sevgili olmanın tadı yok hiçbir şeyde. Kolay elde edilen çok emek harcanmayan şeyler daha kolay harcanır unutma. Hem bol bol tanı hem de tadını çıkar sevgili olmanın. Mutlu sonlarla değil mutlu sonsuzluklarla devam etsin yeni romanın. Tertemiz sayfalarla...
Canım inan bir yorum yapmaya korkuyorum buluşmaya hayır diyerek gittim arkadaş olarak bile kalmayı düşünmüyordum şimdi halime bakıyorum da çok konuşmuşum diyorum ama niyetim öyle yani uzun süre keyfini çıkartmak..
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Ay ben olanlara epey fransız kaldım
toparlanmana sevindim
Çok tşk ederim canımm <3
Okumak bile çok keyifliyken tadını çıkar bol bol gezin tozun ve cok mutlu olun inş
hahaha çok sağol hayatım :))
Ayyy canım çok sevindim yaa
Ben heyecanlandim valla.
Artık hep gül, bana da umut oluyorsun.
Hep aglamayacağız ya inşallah şimdi gülme sırası bizde
Dimi yaa.. gülelim acık bee
Bir derdim var ı bir mutluluğum var a çevirdim yalnız ahaha mune beni gene banlamaz işşalah