Ne yapsam?

Konularınızı takip ediyorum, çok tatlı hanımefendi, oturaklı birisiniz, hakkınızda en güzeli en hayırlısı olur inşallah...

Gayet yerinde mesajınız .
Kalbiniz kırık , zor zamanlar yaşıyorsunuz diye hayata küsecek değilsiniz ya . Bir süre iki arkadaş gibi görüşürsünüz , ne olacağını ilerleyen günlerde yaşayarak görürsünüz . Beklentisiz , taktiksiz , spontane ...

Su akar yolunu bulur , hakkınızda hayırlısı olsun .

Son düzenleme:
Bizim (sana dışardan zayıf yönlerini tespit ettiğimiz kadarıyla söylemeye çalışan kişiler olarak biz) ne zannettiğimizi bırak bitarafa. Önce kendi içine dön ve kendine dürüst ol. Hiçde öyle ezik korkak özgüvensiz görünmüyosun buradan. Öyle olsaydı aldatılmana rağmen evliliğe devam ederdin. Ama ben sırf annen istedi diye gittiğine inanmıyorum.

bende senin gbi aldatıldım ve boşandım. bende ilk amanlar iş bulamadım kendimi toparlayamadım. ailem hiç bi zaman boşanmamı istemedi olsun herkez yaşıyo çekiyo dedi. ama ben çekemedim. çekmemde. dipteydim şimdi çok şükür ayaklarımın üstünde duruyorum severek yaptığım birde işim var. sende zamanla böyle olucaksın. işini bul evini ayır bence. anneler hep konuşur.
sen şimdi böyle tedirgin ürkek davrnıyosun ya çok normal temkinli gidiyosun sanıyosunki yine aynı şeyleir yaşıcam edicem ugraşıcam ay hiç kaldıramam :) banada ynı şeyleri diyolar bende senin gibi cesaret edipte birini hayatıma sokamıyorum. 8 sene oldu ayrılalı.
bazen bazıları iyi gelir derdini sıkıntını anlatırsın deşarj olursun dersinki yaw bundada bi hikmet var herhalde allah bunu karşıma çıkardıysa vardır bi şey. bence tersleme evlenmede seviglide olma. zamana bırak olgun düşün. öperimm

mugehatun aslında sende benim gibi bekar yalnız evlilik geçirdin
ciddi bir şeyle düşünmek için tabiki erken, ama kafam dağılır 2 sohbet ederim diyorsan olabilir tabi..
1 evlilik geçirmiş yaşını almış bir adamdan zarar gelmez, helede aile kanalıyla tanıdığın.

Tez zamanda iş bulursun inşallah Mügecim, kafan meşgul olursa daha çabuk toparlasın.

missss gibi kokular yayılıyor oh :) e adam ergen gibi telefonda değil yüzüne karşı söyleyecek ne söyleyecekse ki bence birbirinizi tanımak için bi şans isteyecek. kendine ve hayata bi şans daha ver Müge ve burda bi daha konu aç başlığı da "deli gibi mutluyum" olsun

Bence görüş Müge ama aceleci davranmasına müsade etme yine de :) 4 saatlik görüşme güzel geçti demiştin, belki de çok uyumlu bi çift olabilirsiniz ileride.
Hayırlısı olsun inşallah hakkında, mutlu günlerin olsun her daim :)

Allah aşkına yakışıklılığa bakma mugecm çirkin olsun karakteri düzgün olsun adam gibi adam olsun. O bi tanesi gibi haysiyetsiz onursuz aşağılık olmasın. Bnde yakışıklılığına vuruldm eşimin ama içini göremedm evlndkten sonra anlıyorum ki dış değil iç önemli. Bence görüşün ne diyecek acaba hem biraz kafada dağıtırsn. Vardır elbet bir hayır

Önceki konunuzu okumadım ama yorumlardan anladığım kadarıyla yeni boşanmışsınız. Keşke öncekine bile gitmeseydiniz
Çünkü genelde kafası karışık olur yeni boşanmış kişilerin. Uzmanlar bile 2 yıl veriyo bu duruma

Önceki konularınıza bakıp geldim bence mesaj atma li ve gorusmelisin. Siz evlenelim dememiş siniz. Kendinizi süper dürüst anlatmissiniz.
Allah yolunuzu açık etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…