- 29 Eylül 2014
- 9.595
- 19.535
- 498
Ay uzak mi kalcan merak ederiz ama seni ;(Haklısın aslında yazmasam olur ama biliyorum ki bir çok kişi öyle yazmasa da öyle düşünüyor. Konuları açıyorum fikir danışıyorum. İnsanlar okudukları kadarıyla yorum yapıyorlar. Biraz açıklama yapmak istedim. Bir süre burdanda uzak kalmaya karar verdim zaten :)
İnşallah dediğin gibi olur cancagzım. Çok sağol güzel yorumların için...
Aaa merak ederiz bu adam ne konusmaya geliyor sonucu yazmadan bir yere gitme:)Haklısın aslında yazmasam olur ama biliyorum ki bir çok kişi öyle yazmasa da öyle düşünüyor. Konuları açıyorum fikir danışıyorum. İnsanlar okudukları kadarıyla yorum yapıyorlar. Biraz açıklama yapmak istedim. Bir süre burdanda uzak kalmaya karar verdim zaten :)
İnşallah dediğin gibi olur cancagzım. Çok sağol güzel yorumların için...
Adam seninle Türkiye'nin jeopolitik önemi hakkında konuşmayacak Mügişim.
Yeni bir element bulup bunun sevincini seninle paylaşacağını da sanmıyorum.
Kıvırma git bi çay iç işte.
Önceki konularınıza bakıp geldim bence mesaj atma li ve gorusmelisin. Siz evlenelim dememiş siniz. Kendinizi süper dürüst anlatmissiniz.
Allah yolunuzu açık etsin :)
Mügooooşş ne gelişmeler oldu kız
Ay uzak mi kalcan merak ederiz ama seni ;(
Neye karar verdin?Hani filmin en güzel sahnesinde araya kocamaaan bir reklam girer ya? Seninkide öyle olmasın lütfen. Gelişmelerden haberdar edersen sevinirim. Son 2 sayfaya baktım bu sorunun cevabını göremedim. Heyecanla bekliyorum
of bugün cuma konuyu görmemişim git görüş bakalım ne diyecek müge.Kızlar yine ben :) Her güne bir konu gibi oldum kusura bakmayın ama inanın şuan kimseye danışabileceğim bir konu değil sizden başka. Birde ben buradaki yorumları gerçekten önemsiyorum. Yorumlarınız kıymetli benim için. (evet, gerçek hayatta çok fazla kimseye güvenemiyorum, özelimi anlatamıyorum, artık.)
Geçen bahsettiğim görücüye ben gittim. Bir saat otururum en fazla dediğim görüşmede dört saat oturmuşuz. Ben gider gitmez "evliliği düşünmüyorum ben kusura bakmayın böyle buluşma ayarladılar ama" dedim. O da bir oh çekip güldü ve bende düşünmüyorum o zaman sohbet edelim dedi ve biz geyik muhabbet derken vakti su gibi geçirdik. Çirkin sayılabilecek bir adam :) Fakat inanılmaz sempatik, eğlenceliydi ve ortak yönümüz fazlaydı.
Telefonlarımızı aldık, arkadaş olarak görüşürüz dedik. O kadar.
Benim durumum ortada. Bir ilişki yaşayacak halim yok. Farklı şehirlerde olduğumuz için doğal olarak gelişecek bir "sevgili olma durumu" da olamazdı. Ki zaten çocuğu var...
O günden sonra bir daha hiç bir şekilde görüşmedik. iki saat önce mesaj atana kadar
Bana "Müge haftasonu için bana vakit ayırabilir misin? Ayırırsan senin için geleceğim, konuşmak istediğim şeyler var, haber bekliyorum" demiş.
İki saattir düşünüyorum ne yazsam bilemedim. Ay çok merak ettim ne diye gelecek? Ne olabilir benimle konuşacak şey. Zannetmiyorum ki evlenelim desin, sevgilim ol desin. O gün bahsettim kötü bitti evliliğim filan diye. İlişki filanda yaşayamam ama bir yandan da merak ettim.
Sizce olayı nedir? Gelsemi acaba ya..
Oy dağlar
mugehatun
muge
biz seni bilmiyor muyuz?
evet, sokakta gorsek tanimayiz; evet, sesini isitsek 'aa muge' demeyiz ama yazdiklarini okuyunca 'muge burada' diye pirildariz.
benim icin ayni duygulari uyandiran bir demissburc var ki kendisine kusum, buradan selam edeyim.
ve ayrica cok kiymetli buyugumGelenKutusu da ayni hisleri uyandirir bende...
konuya gelirsek.
uzun zamandir yazamadim, bebegim yogun bakimdaydi. simdi hizlica inceledim konuyu. gokten ne zaman elma dusecegi de mechuldur, ne vakit tas yagacagi da... bence insani duygularla - yani azicik nefs ile meraklanarak, azicik anne dirdirindan kacma umuduyla, pek cok da bir muhabbetin ozlemiyle - gittigin bu gorusmenin seni mutlu etmesi idi en onemli olan. sukur ki oyle oldu.
yarinlari bilemezsin muge.
bir ornek...
tez hocam genc bir ogrenciyken birine asikmis. bir sey olmus ayrilmislar... 30 sene sonra bir sergide karsilasmislar, o hafta evlendiler. amfiye her gun yuz asikligi ile gelen kadin, sonrasinda gozlerinde menevislerle bakti bizlere.
nasip.
ne zaman, nerede, nasil?
biz bilemeyiz.
sen sahibine birak isi. hayr ile olan, mutlu kilacak olan gelir bulur seni.
ne yazik ki virus kapmis, ancak virus oldugu anlasilincaya kadar 5 gun girilmedik yeri kalmadi, son derece zorlu bir surec yasadik ancak cok sukur ki su an iyi. sizin kizlar da gelmislerdir yamaciniza umarim. konuyu bolmeyeyim, selam ederim.Size de geçmiş olsun. Neden yoğum bakımda idi? Sarılık mı? İnşallah ciddi bir şey değildir...
mugehatun
muge
biz seni bilmiyor muyuz?
evet, sokakta gorsek tanimayiz; evet, sesini isitsek 'aa muge' demeyiz ama yazdiklarini okuyunca 'muge burada' diye pirildariz.
benim icin ayni duygulari uyandiran bir demissburc var ki kendisine kusum, buradan selam edeyim.
ve ayrica cok kiymetli buyugumGelenKutusu da ayni hisleri uyandirir bende...
konuya gelirsek.
uzun zamandir yazamadim, bebegim yogun bakimdaydi. simdi hizlica inceledim konuyu. gokten ne zaman elma dusecegi de mechuldur, ne vakit tas yagacagi da... bence insani duygularla - yani azicik nefs ile meraklanarak, azicik anne dirdirindan kacma umuduyla, pek cok da bir muhabbetin ozlemiyle - gittigin bu gorusmenin seni mutlu etmesi idi en onemli olan. sukur ki oyle oldu.
yarinlari bilemezsin muge.
bir ornek...
tez hocam genc bir ogrenciyken birine asikmis. bir sey olmus ayrilmislar... 30 sene sonra bir sergide karsilasmislar, o hafta evlendiler. amfiye her gun yuz asikligi ile gelen kadin, sonrasinda gozlerinde menevislerle bakti bizlere.
nasip.
ne zaman, nerede, nasil?
biz bilemeyiz.
sen sahibine birak isi. hayr ile olan, mutlu kilacak olan gelir bulur seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?