Ne yapsam?

Ay uzak mi kalcan merak ederiz ama seni ;(

Aaa merak ederiz bu adam ne konusmaya geliyor sonucu yazmadan bir yere gitme:)

Neye karar verdin? Hani filmin en güzel sahnesinde araya kocamaaan bir reklam girer ya? Seninkide öyle olmasın lütfen. Gelişmelerden haberdar edersen sevinirim. Son 2 sayfaya baktım bu sorunun cevabını göremedim. Heyecanla bekliyorum

Adam seninle Türkiye'nin jeopolitik önemi hakkında konuşmayacak Mügişim.
Yeni bir element bulup bunun sevincini seninle paylaşacağını da sanmıyorum.
Kıvırma git bi çay iç işte.

Belki o konuları konuşurduk bebeğim neden öyle diyon hahaha
Geliyor işte bakalım ne diye geliyor.

Önceki konularınıza bakıp geldim bence mesaj atma li ve gorusmelisin. Siz evlenelim dememiş siniz. Kendinizi süper dürüst anlatmissiniz.
Allah yolunuzu açık etsin :)

Çook tşk ederim <3

Mügooooşş ne gelişmeler oldu kız

Yavrum, bir nane yok ya. Yarın gelecek adam ama neden geliyor bilmiyorum. Anlamadım. Gelince görücem.

Ay uzak mi kalcan merak ederiz ama seni ;(

Kızlar neden gelmiş yazarım :) Sizi merakta bırakmam söz :) Bir daha konu açmayacağım manasında demiştim aslında. İnş yazarım yani :)

muhtemelen ben senden çok etkilendim, aslında sevgili olsak bir süre denesek gibi bir şey diyecektir, başka ne olacak sana anlatacağı, söyleyeceği. canın çekiyorsa git sende içinde kalmasın, en fazla hayır kusura bakma der dönersin.

Müge, içimden geliyor bumlar. Asla seni rahatlatmak için konuşmuyorum.
1- eski kocan Mutlu değil
2- sana mutlaka gelecek
3- güzel bir hayat seni bekliyor.

Bugünlerin geçeceğini bilerek, huzurla yaşa lütfen olur mu? Allah yardımcın olsun

Müge ablacım yakışıklılığa ne bakiyosun, önemli olan senin için akıyor mu ona doğru ona bak sen.

Ee bir iliski teklif edecek gibi duruyor, bence reddetme sadece yavaş yavas ilerlemek istedigini söyle bence :) hızlı gitmezseniz böylelikle ensite beyi de tanırsın :)

of bugün cuma konuyu görmemişim git görüş bakalım ne diyecek müge.

Tabiki gorusun bence evlilik ya da sevgili olma durumunu konusacak.eger duzgun bir insansa gorusebilirsiniz ama cok dusunun bir kez daha uzulmeyin

mugehatun
muge
biz seni bilmiyor muyuz?
evet, sokakta gorsek tanimayiz; evet, sesini isitsek 'aa muge' demeyiz ama yazdiklarini okuyunca 'muge burada' diye pirildariz.
benim icin ayni duygulari uyandiran bir de missburc var ki kendisine kusum, buradan selam edeyim.
ve ayrica cok kiymetli buyugum GelenKutusu da ayni hisleri uyandirir bende...
konuya gelirsek.
uzun zamandir yazamadim, bebegim yogun bakimdaydi. simdi hizlica inceledim konuyu. gokten ne zaman elma dusecegi de mechuldur, ne vakit tas yagacagi da... bence insani duygularla - yani azicik nefs ile meraklanarak, azicik anne dirdirindan kacma umuduyla, pek cok da bir muhabbetin ozlemiyle - gittigin bu gorusmenin seni mutlu etmesi idi en onemli olan. sukur ki oyle oldu.
yarinlari bilemezsin muge.
bir ornek...
tez hocam genc bir ogrenciyken birine asikmis. bir sey olmus ayrilmislar... 30 sene sonra bir sergide karsilasmislar, o hafta evlendiler. amfiye her gun yuz asikligi ile gelen kadin, sonrasinda gozlerinde menevislerle bakti bizlere.
nasip.
ne zaman, nerede, nasil?
biz bilemeyiz.
sen sahibine birak isi. hayr ile olan, mutlu kilacak olan gelir bulur seni.

Size de geçmiş olsun. Neden yoğum bakımda idi? Sarılık mı? İnşallah ciddi bir şey değildir...

Size de geçmiş olsun. Neden yoğum bakımda idi? Sarılık mı? İnşallah ciddi bir şey değildir...
ne yazik ki virus kapmis, ancak virus oldugu anlasilincaya kadar 5 gun girilmedik yeri kalmadi, son derece zorlu bir surec yasadik ancak cok sukur ki su an iyi. sizin kizlar da gelmislerdir yamaciniza umarim. konuyu bolmeyeyim, selam ederim.

ayy geçmiş olsun

bebek ve sen iyi misiniz

gördüm şimdi büyük geçmiş olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…