- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
geçmiş olsunne yazik ki virus kapmis, ancak virus oldugu anlasilincaya kadar 5 gun girilmedik yeri kalmadi, son derece zorlu bir surec yasadik ancak cok sukur ki su an iyi. sizin kizlar da gelmislerdir yamaciniza umarim. konuyu bolmeyeyim, selam ederim.
cok tesekkur ederimgeçmiş olsun
Veee büyük gün bugün. Aman diyim unutma bizi
Kızlar aynen, büyük gündü :) Öğleden sonra geldi. İlk buluşmamızda sohbet ederken filmlerden konuşmuştuk. Kült bir seri vardı onu izlememiş, bende hayret etmiştim nasıl izlemezsin diye. O filmi beraber izleyelim diye gelmiş. Bir sinema kafe var burda orayı ayarlamış. Kızdım, böyle şeyler yapma, dedim.
Bir daha yapmam şimdi izleyelim dedi işte dün ikisini izledik bugün sonunu izleyeceğiz gitcek.
Kısacası bir şey demedi, öylesine konuştuk. Ben bugün açık açık konuşacağım
Ya bence cok hoş davranışlar bunlar, neden şans vermiyosun ki müge abla
Mugişim adam yavaş ve emin adımlarla ilerliyor bence :))Kızlar aynen, büyük gündü :) Öğleden sonra geldi. İlk buluşmamızda sohbet ederken filmlerden konuşmuştuk. Kült bir seri vardı onu izlememiş, bende hayret etmiştim nasıl izlemezsin diye. O filmi beraber izleyelim diye gelmiş. Bir sinema kafe var burda orayı ayarlamış. Kızdım, böyle şeyler yapma, dedim.
Bir daha yapmam şimdi izleyelim dedi işte dün ikisini izledik bugün sonunu izleyeceğiz gitcek.
Kısacası bir şey demedi, öylesine konuştuk. Ben bugün açık açık konuşacağım
Guzel ama benim niyetim yok cancağzım yaa. Başka zaman başka durumda olsaydım hoştu ama şimdi değil
Zamana bıraksan nasıl olur ki? Belki de gercekten de rahmetliyle yasadıgım neymis be hayat simdi başladı diyceksin? :)
Kontrol etme bu kadar kendini, bi dene bak bakalım iyi olur belki de :)
O ne dedi
Benim anlamadığım böyle adamların neden en olmadık zamanda gelmeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?