Ne yapsamki?

tubhalo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
66
0
36
İçel Mersin
slm kızlar. Ben 24 yasında kamuda çalışan bır bayanım. Bır arkadaş aracılığı ile biriyle tanıştım. 15 gündür konusuyoruz. 1 kerede yuzyuze konustuk. Konustugum kişi de kamuda çalışıyor. Fakat ilk günden dizi izlemek yok. Kumanda bende duracak. Evin reisi erkektir tarzında şeylerden bahsediyor. bende itiraz ediyorum haliyle. o zaman ben herşeye itiraz ediyor ve asi biri oluyorum onun gözünde. beniM eksik olduğumu söylüyor ve düzelmemi istiyor. Ayağımı yıkarmısın diye bir soru bile geldi bende itiraz edince ben seninkini zevkle seve seve yıkardım.ne istersen yaparım ben diyor bu çocukla görüşüp görüşmeme konusunda kararsızım...

Fikirlerinize ihtiyacım var...

Psikopat biri gibi duruyor.Bence hiç uğraşma.Saygı dolu kıymet bilen insan bu şekilde yaklaşmaz.Eksik olan kendisi ve senin üzerinden egosunu tatmin etmeye çalışıyor anladığım kadarıyla.Bunlara en büyük ceza hiç önemsememek.

15 gündür tanıdığın biri sana ayağımı yıkarmısın diyemi soruyorhayret bir şey , tabiki görüşme birdaha o kişiyle , evleneceğiniz ne belli aşıkmısınız ki daha 15 günde ayak yıkama , kumanda muhabbeti başlamış acayip bir durum , bu kişi sana ayar vermeye çalışıyor istediği gibi biri olursan ayarın sonunda evlenmeyi düşünecek sanırım , hemen bitir kalitesiz biri belli

başka arzusu varmıymış beyfendinin..
başlamadan noktalardım şahsen..
kendine köle arıyor sanki..

kesinlikle katılıyorum arkadaşım. evlendikten sonra maaş kartınıda alır ohh nasılsa evdede köle gibi çalıştırıyo her dediğimi yapıyo hayat ona güzel olur arkadaşım. suatına 2 yapıştırdığımla arkama bile bakmazdım şahsen

yorum yapmama gerek yok bitir konuşma bidaha sana göre değilim ben kusura bakma de adam salakmı ne

şimdiden böyle şartlar koşup seni değiştirmeye kalkan yarın hiç bir şeyini beğenmez.bence bu kadar eleştirmesi kendi eksikliğinden kaynaklanıyo..salla gitsin eminim daha iyi birisi çıkar..

komik geldi aslında ne demek dizi izlemek yok kumanda bende kalıcak yok ayaklarımı yıkarmısın oldu başka. daha ilk günden kendi kendini soğutuyor. Öyle biriyle kesinlikle görüşmezdim 15 günde bunları söylüyorsa ilerde ne olur düşünemiyorum

Sizin düzelmenizi istiyormuş.
Kendinizi düzgün görmüyorsanız beyefendi düzeltsin.
gerek ayak yıkatarak gerek ev reisliği yaparak.
aksi halde uzak durun derim.
tedaviye bile cevap vermez bu adam

Başka emirleride varmıymış beyefendinin kendine eş değilde her dediğini yaptırmak isteyen ve yapmak zorunda bırakılan bir köle istiyor..

Açın gözünüzü biraz,kim eksikmiş acaba sizmi kendilerimi...

Hiç başlamayın bu ilişkiye bitirin bir an önce,hayatınıza şimdiden bu kadar müdahale etme hakkını buluyorsa evlenirseniz ileirde varın siz düşünün olacakları...

Yorumlarınız için teşekkür ederim..Üstelik benimde kendisine soru sormamı bekliyor. Ne istersen yaparım sen sor diyor. Psikopatmış anlaşıldı durum bende diyorumki ciddi olarak konuşmaya başlayanlar bu tür sohbet mi eder bu işler böyle diyor. Bu şekilde tanıma olur mu? :)))

Bugün söleyeceğim kendisine ben sana göre değilim görüşmeyelim istersen diye....:)))

kendi dört dörtlükmüymüş acaba? kendini kaf dağında görüyor paşazademiz maşallah.. kırocanlardan bu adam belli bence böyle süslü aldatıcı sözlerine kanma (yok ben olsam senin ayaklarını yıkarım falan filan).. bir gelecekte düşünüyorsan eğer onunla ezdirme dominant ol ona karşı bırak ne düşünürse düşünsün cnm

canım gencecik, ekonomik özgürlüğü olan bir bayansın. ne işin var elin delisiyle. karşılıklı saygı, güven, dostluk, aşk lazım bizlere. abimiz pazardan patlıcan mı seçiyor ?? gerçi belki sana takılıyor da olabilir, ciddi mi söyledi belirtmemişsin ama sen yine de bir dişini göster derim

bu konuşmalar ciddi olamaz
tepkınızı olcuyor bellıkı

Takılıyor olabılır ama her telefonla görüşmede aynı muhabbet.....Şakasına karşılık verince sanada birşey söylenmiyor diyor. Balık burcu çok ta alıngan...Birazda hoşlandım ama yapacak birşey yok malesef çünkü her konuşma tartışma havasında geçiyor son vermeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…