başka arzusu varmıymış beyfendinin..
başlamadan noktalardım şahsen..
kendine köle arıyor sanki..
slm kızlar. Ben 24 yasında kamuda çalışan bır bayanım. Bır arkadaş aracılığı ile biriyle tanıştım. 15 gündür konusuyoruz. 1 kerede yuzyuze konustuk. Konustugum kişi de kamuda çalışıyor. Fakat ilk günden dizi izlemek yok. Kumanda bende duracak. Evin reisi erkektir tarzında şeylerden bahsediyor. bende itiraz ediyorum haliyle. o zaman ben herşeye itiraz ediyor ve asi biri oluyorum onun gözünde. beniM eksik olduğumu söylüyor ve düzelmemi istiyor. Ayağımı yıkarmısın diye bir soru bile geldi bende itiraz edince ben seninkini zevkle seve seve yıkardım.e istersen yaparım ben diyor bu çocukla görüşüp görüşmeme konusunda kararsızım...
Fikirlerinize ihtiyacım var...
slm kızlar. Ben 24 yasında kamuda çalışan bır bayanım. Bır arkadaş aracılığı ile biriyle tanıştım. 15 gündür konusuyoruz. 1 kerede yuzyuze konustuk. Konustugum kişi de kamuda çalışıyor. Fakat ilk günden dizi izlemek yok. Kumanda bende duracak. Evin reisi erkektir tarzında şeylerden bahsediyor. bende itiraz ediyorum haliyle. o zaman ben herşeye itiraz ediyor ve asi biri oluyorum onun gözünde. beniM eksik olduğumu söylüyor ve düzelmemi istiyor. Ayağımı yıkarmısın diye bir soru bile geldi bende itiraz edince ben seninkini zevkle seve seve yıkardım.ne istersen yaparım ben diyor bu çocukla görüşüp görüşmeme konusunda kararsızım...
slm kızlar. Ben 24 yasında kamuda çalışan bır bayanım. Bır arkadaş aracılığı ile biriyle tanıştım. 15 gündür konusuyoruz. 1 kerede yuzyuze konustuk. Konustugum kişi de kamuda çalışıyor. Fakat ilk günden dizi izlemek yok. Kumanda bende duracak. Evin reisi erkektir tarzında şeylerden bahsediyor. bende itiraz ediyorum haliyle. o zaman ben herşeye itiraz ediyor ve asi biri oluyorum onun gözünde. beniM eksik olduğumu söylüyor ve düzelmemi istiyor. Ayağımı yıkarmısın diye bir soru bile geldi bende itiraz edince ben seninkini zevkle seve seve yıkardım.ne istersen yaparım ben diyor bu çocukla görüşüp görüşmeme konusunda kararsızım...
bu konuşmalar ciddi olamaz
tepkınızı olcuyor bellıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?