slm kızlar. Ben 24 yasında kamuda çalışan bır bayanım. Bır arkadaş aracılığı ile biriyle tanıştım. 15 gündür konusuyoruz. 1 kerede yuzyuze konustuk. Konustugum kişi de kamuda çalışıyor. Fakat ilk günden dizi izlemek yok. Kumanda bende duracak. Evin reisi erkektir tarzında şeylerden bahsediyor. bende itiraz ediyorum haliyle. o zaman ben herşeye itiraz ediyor ve asi biri oluyorum onun gözünde. beniM eksik olduğumu söylüyor ve düzelmemi istiyor. Ayağımı yıkarmısın diye bir soru bile geldi bende itiraz edince ben seninkini zevkle seve seve yıkardım.ne istersen yaparım ben diyor bu çocukla görüşüp görüşmeme konusunda kararsızım...
Fikirlerinize ihtiyacım var...
slm kızlar. Ben 24 yasında kamuda çalışan bır bayanım. Bır arkadaş aracılığı ile biriyle tanıştım. 15 gündür konusuyoruz. 1 kerede yuzyuze konustuk. Konustugum kişi de kamuda çalışıyor. Fakat ilk günden dizi izlemek yok. Kumanda bende duracak. Evin reisi erkektir tarzında şeylerden bahsediyor. bende itiraz ediyorum haliyle. o zaman ben herşeye itiraz ediyor ve asi biri oluyorum onun gözünde. beniM eksik olduğumu söylüyor ve düzelmemi istiyor. Ayağımı yıkarmısın diye bir soru bile geldi bende itiraz edince ben seninkini zevkle seve seve yıkardım.ne istersen yaparım ben diyor bu çocukla görüşüp görüşmeme konusunda kararsızım...
:))) ay hiç gülesim yoktu.
Kendi kokuşmuş ayağını yıkasın bir zahmet
Ne bileyim cilveleşirken ayağına falan masaj yaparsın da
Akşam kocam gelecek leğenimi hazırlayayım da gün gelir mide bulandırır.
Salla gitsin ya dangalak adamı
Takılıyor olabılır ama her telefonla görüşmede aynı muhabbet.....Şakasına karşılık verince sanada birşey söylenmiyor diyor. Balık burcu çok ta alıngan...Birazda hoşlandım ama yapacak birşey yok malesef çünkü her konuşma tartışma havasında geçiyor son vermeyi düşünüyorum
Bence o ayak fetişti var. Hani bu ayak yıkatan maço erkeklerden ziyade sanırım o tarz bir durumu var. Ağzını yoklamak istemiş ısrar edersen söyleyebilir. Ama genede bir sonuç çıkmaz problemli bir tip sana illaki sorun yaratacaktır. Mantıklı düşünebilen bir yapısıda yok sanki duygusal heyecanlar, tepkilerle anlık davranışlarda bulunuyor.
ben ızlemıyorum
balik burcundaki erkeklerde coooook rastlanan bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?