Ne yapsamki?

merhaba.söylenenleri dinlermisin bilmiyorum ama yine de fikirlerimizi söyleyelim.daha en başta ortada birşey yokken en kibar en nazik olunması gereken zamanda ilk izlenimler çünkü bu kadar pervasız olan biri inan evlendikten sonra tahammül edilemez birisi olur.yarın birgün sıkıntı yaşayacağına zararın neresinden dönersen kardır.şunuda bil en kibar en düşünceli erkekler bile evlendikten bir süre sonra içlerindeki canavarı çıkarıyor ki bunu düşünemiyorum..ayrıca nasıl kendinde sen eksiksin deme hakkını görüyor?kendisinin tam olduğunu kim söylemiş?ver azının payını defet gitsin.

:))) ay hiç gülesim yoktu.

Kendi kokuşmuş ayağını yıkasın bir zahmet

Ne bileyim cilveleşirken ayağına falan masaj yaparsın da

Akşam kocam gelecek leğenimi hazırlayayım da gün gelir mide bulandırır.

Salla gitsin ya dangalak adamı

ayyyyy güldümmmm:90:
suan üni sınavı acıklanacak büyük bi stres altındayım bunu okudum kendme geldim .. :90:
komik sadece. salla gitsin !!

Bence o ayak fetişti var. Hani bu ayak yıkatan maço erkeklerden ziyade sanırım o tarz bir durumu var. Ağzını yoklamak istemiş ısrar edersen söyleyebilir. Ama genede bir sonuç çıkmaz problemli bir tip sana illaki sorun yaratacaktır. Mantıklı düşünebilen bir yapısıda yok sanki duygusal heyecanlar, tepkilerle anlık davranışlarda bulunuyor.

Valla aynen canım güldürdün benide :))))))) Çalışan bayan olduğum için böyle yapıyor sanki git ev kızı al o zaman bütün cinsler beni buluyor

ya bu adam seni denemek için bile bu saçma sapan şeyleri söylüyor olsa genede bir dengesizlik var ortada.salla gitsin ve görüşme de bu gibi adamlarla.hiç kafaya takılcak şey yk ayrıca.Sen bak yoluna

arkadaşım bence ayakları yere basan mantıklı biriyle sansını dene bu arkadaş yaşına göre çok komik ...

sen bunları ciddi mi söylüyorsun diye bir sor bakalım ya... hoş şakaysa da şaka anlayışı değişik biraz galiba :)

benim erkek arkadasim da balik burcu, ve ilk zamanlar bu muhabbetler bizde de olmustu... onun derdi suydu, o kendisini bana tamamen adiyor, ben de adamaliymisim... ve hatta daha fazla yapmaliymisim. sürekli ilgi alaka, simartilmak ister... kiskancti da..

o zamanlar acik acik söylemistim, benden böyle seyler bekleme, yapmam. he bir gün bir an bisey icimden gelir yaparim ama sen söyledin ya da sen istedin diye degil... ilk zamanlar hep böyle tartismalarimiz kavgalarimiz olmustu. sürekli herseyin ve özellikle de benim merkezimde o olmaliydi...

aradan 5 yil gecti, suan öyle istekleri var mi YOK... sanirim zamanla islerin öyle tek tarafli erkek egemen sekilde yürümeyecegini anladi...

siz söyleyebilecegim, hemen vaygecmeyin, ona acikca anlatin. ilk zamanlar kabul etmemek de acayip israrci olacaktir ama sizi seviyorsa gercekten sizin icin yapmiyacagi sey yoktur, sizi üzmemek icin kendi taleplerinden de vazgecebilir :)

ama yine de mesafeli olun ve hemen baglanmayin... ve siz de onu deneyin... tepkilerini ölcün, öyle karar verin..

insallah hayirlisi olur...

balik burcundaki erkeklerde coooook rastlanan bir durum

yok artık daha neler...ayrıca ne demek sen eksiksin? deli mi ne... kendisinin tam olduğu kanaatine nerden varmış.
bence bunları söylediği için onda bazı şeyler eksik.
boşver canım ağrısız başını ağrıtma...

vatandas ya saf maco
ya da kendını cok zekı zanneden dolambaclı yollarla tepkı olcen baskın bır karakter
sahsı fıkrım gule gule demek olurdu...

balik burcundaki erkeklerde coooook rastlanan bir durum

benimkide balık burcu

ama benimki kaba değil maco , kıskanc sözü dinlensin ister hoş ben dinlerimz aten ama bir kere dinlemezsem dırdır eder :79:

Bu senın yaşayış tarzın düşüncelerin ve isteklerine göre değişir canım
bana sorarsan eger ben olsam arkama bakmadan kaçardım

tamamen saçmalık çocuk ya biraz isteklerini abartmış ve çok saçma daha 15 günde böyle samımi olmak saçma sizin neden düzelmenizi istemiş çok merak ettin sizin yerinizde olsam kesinlikle onunla görüşmeyi biitirirdim

nası yani ya ne demek bunlar okuyunca şok oldum resmen kendisine eş değil evine hizmetçi arıyo sanırım başlamadan bitirmelisin bence söyledikleri hiçde mantıklı şeyler değil ama şanslısın ki bunları hemen söylemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…