Ne yapsamki?

bu konuşmalar ciddi olamaz
tepkınızı olcuyor bellıkı

sanki banada öyle geldi.o şekilde davranacak insan tanışır tanışmaz kendini belli etmez diye düşünüyorum.bu konuşmalarından rahatsız oluyorum.ben böyle bir hayat düşünmüyorum o nedenle ilerlemeden ayrılalım,de.bakalım ne diyecek

İstersen değil kesin bir dille bittiğini açıklayın yeter uzatmayın konuyuda....

dizi izlemek yok ölemi kim izlemiyoki dizi ne yapicakmissiniz merak ettim
belgeselmi izliycekmissiniz sürekli??
zorlamayin bence ne hali varsa görsün
kendine dizi izlemeyen ayaklarini yikayan birini bul derdim yerinde olsam

bence bitirmeyin ayhu sizde
maç izlemek yok
spor konusmak yok diyiverin
deidğim gibi benım erkek arkadasımlada boyle konusmalar oldu
en nıhayetınde oda benı dınler bende onu bınlerım hatta ılıskıyı ben yonetırım ama bu onu fark etmez
uyanık olmak lazım
tabıkı sadakat cercevesınde

dizi izlemek yok ölemi kim izlemiyoki dizi ne yapicakmissiniz merak ettim
belgeselmi izliycekmissiniz sürekli??
zorlamayin bence ne hali varsa görsün
kendine dizi izlemeyen ayaklarini yikayan birini bul derdim yerinde olsam

ben ızlemıyorum

Bacım onuda denedim öyle deyinecede herşeyi karşılıklı olmadan yapmıyormusun diyor:96:

Bence de takiliyor olabilir. Tepkinizin ne olacagini görmek de istiyor olabilir. Cünkü gercekten normal degil bu tür sohbetler :)
Bence acik acik söyleyin düsüncelerinizi. Bu konuya aciklama getirmeden bitirmeyin.
Eger ciddiyse kötü tabii. O zaman arkana bakmadan kac derim :)

Şoklardayım..
Bırakın bence artık görüşmeyi..
Laf sokmak için ona ''Başka emriniz var mı beyefendi '' diye sorsan hoşuna gidecek ve birşeyler isteyecek belli ki

Adam sana resmen eksiiksin sen kadınsın çünkü ikinci sınıfsın ayak yıkamaya bir erkeğin sözünü dinlemeye mecbursun çünkü senin aklın yok düşünmezsin alt mesajını vermiş sen hala bununla bir şeyler olaiblir mi diye düşünüyorsun? Cidden cesaretine şaşırdım geleceğin önünde davullar çalıyor bangır bangır sen duymuyo musun?

Mantıklı evet Ne söylemek lazım ???

bence ayak yıkama mevzusunda bir sorun yok, sonuçta ben yıkarım seninkini demiş. gerçi 15 günlük bi tanışmada bu konuşmalara geçilmesine şaşırdım, kendisi için çok önemli ayak yıkatmak galiba ben şuna inanıyorum, seven insan zaten sevdiğini mutlu etmek için dediğini yapar ki kendisine ters bir şey istemezse. ayak yıkamada ben bir beis görmüyorum, çok sevimli dakikalar olarak görüyorum :) ama karşı tarafın bunu sizden neden istediği burda önemli görünüyor. istemeden yapılsa, içten gelerek yapılsa daha güzel olur. ayak yıkatmakla neyi amaçlıyor, güzel tatlı sıradışı minik bir anı mı yoksa hükümranlık ilanı mı?
çoğu kadında ezilme, hor görülme korkusu var. her şeye böyle bakmamak lazım, alternatif düşünce her zaman iyidir.

canım bence ben sana göre değilim değil sen bana göre değilsin demelisin diğer türlü kendini küçük gösterirsin o çok tamah bişeymiş de sen ona layık değilmişsin gibi...
istersen falan da deme görüşmeyelim bundan sonra diye açık ve net bir şekilde söylemelisin bence canım arkadaşların dediği gibi adamda psilopat havası var buram buram geliyo kokusu

Bacım onuda denedim öyle deyinecede herşeyi karşılıklı olmadan yapmıyormusun diyor:96:

yoo ama ıkımızde fedakarlık edebılırız ben mac essasında olusan sesten cok rahatsızım dıyebılırsın
o derece nefretim yanı
-
yada sen mac ızlerken ben dızı ızlıyebılırım dıyebılırsın

- yada ben senın ıcın macı sende cok abartılı olmayan bır dızıyı benım ıcın ızlıyebılırsın sanırım dıyebılırsın
herıfıne gore sec hangısıyle gıdecegını sonra hepsını sayma yemez

15 gündür bu muhabbetlere giriyorsa karsinizdaki adamda ciddi sorunlar var demektir iyi düsününü , böyle insanlarla birakin iliski ayni evi paylasmak iskence olur..

böyle tepki mi ölçülür kızlar yapmayın..
resmen 2. sınıf insan muamelesi yapıyor deseydiniz ya ne başkasının ayağını yıkarım ne de kendi ayağımı yıkattırım diye..
15 günde bunlar mı konuşulur yahuu bırakın 15 günde 1 senede de konuşulmaz bunlar
bunları söyleyen bir adamın ilerde neler yapacağı malum bence
ayak yıkamak dizi izlememek evin reisi falan çok şaşırdım doğrusu yol ver gitsin canım aşık değilsin bişey değilsin boşver

o kadar laftan sonra ciddi ciddi ne yapsam diye mi soruorsun

ayak yıkamak istiyorsan 2. sınıf vatandaş muamelesi görmek istiyorsan seçim senin.

tanıştığımızda benim eşimde buna benzer şeyler söylemişti.bende kızınca gülmüştü.23 senelik evliyim hiç eşimin ayağını yıkamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…