bu konuşmalar ciddi olamaz
tepkınızı olcuyor bellıkı
Yorumlarınız için teşekkür ederim..Üstelik benimde kendisine soru sormamı bekliyor. Ne istersen yaparım sen sor diyor. Psikopatmış anlaşıldı durum bende diyorumki ciddi olarak konuşmaya başlayanlar bu tür sohbet mi eder bu işler böyle diyor. Bu şekilde tanıma olur mu? :)))
Bugün söleyeceğim kendisine ben sana göre değilim görüşmeyelim istersen diye....:)))
dizi izlemek yok ölemikim izlemiyoki dizi ne yapicakmissiniz merak ettim
belgeselmi izliycekmissiniz sürekli??
zorlamayin bence ne hali varsa görsün
kendine dizi izlemeyen ayaklarini yikayan birini bul derdim yerinde olsam
bence bitirmeyin ayhu sizde
maç izlemek yok
spor konusmak yok diyiverin
deidğim gibi benım erkek arkadasımlada boyle konusmalar oldu
en nıhayetınde oda benı dınler bende onu bınlerım hatta ılıskıyı ben yonetırım ama bu onu fark etmez
uyanık olmak lazım
tabıkı sadakat cercevesınde
Bence de takiliyor olabilir. Tepkinizin ne olacagini görmek de istiyor olabilir. Cünkü gercekten normal degil bu tür sohbetler :)
Bence acik acik söyleyin düsüncelerinizi. Bu konuya aciklama getirmeden bitirmeyin.
Eger ciddiyse kötü tabii. O zaman arkana bakmadan kac derim :)
Yorumlarınız için teşekkür ederim..Üstelik benimde kendisine soru sormamı bekliyor. Ne istersen yaparım sen sor diyor. Psikopatmış anlaşıldı durum bende diyorumki ciddi olarak konuşmaya başlayanlar bu tür sohbet mi eder bu işler böyle diyor. Bu şekilde tanıma olur mu? :)))
Bugün söleyeceğim kendisine ben sana göre değilim görüşmeyelim istersen diye....:)))
Bacım onuda denedim öyle deyinecede herşeyi karşılıklı olmadan yapmıyormusun diyor:96:
en ıyısı düşücemi açık açık söleyip ayrılacağım.Uğraşmıcam:S
slm kızlar. Ben 24 yasında kamuda çalışan bır bayanım. Bır arkadaş aracılığı ile biriyle tanıştım. 15 gündür konusuyoruz. 1 kerede yuzyuze konustuk. Konustugum kişi de kamuda çalışıyor. Fakat ilk günden dizi izlemek yok. Kumanda bende duracak. Evin reisi erkektir tarzında şeylerden bahsediyor. bende itiraz ediyorum haliyle. o zaman ben herşeye itiraz ediyor ve asi biri oluyorum onun gözünde. beniM eksik olduğumu söylüyor ve düzelmemi istiyor. Ayağımı yıkarmısın diye bir soru bile geldi bende itiraz edince ben seninkini zevkle seve seve yıkardım.ne istersen yaparım ben diyor bu çocukla görüşüp görüşmeme konusunda kararsızım...
Fikirlerinize ihtiyacım var...
böyle tepki mi ölçülür kızlar yapmayın..
resmen 2. sınıf insan muamelesi yapıyor deseydiniz ya ne başkasının ayağını yıkarım ne de kendi ayağımı yıkattırım diye..
15 günde bunlar mı konuşulur yahuu bırakın 15 günde 1 senede de konuşulmaz bunlar
bunları söyleyen bir adamın ilerde neler yapacağı malum bence
ayak yıkamak dizi izlememek evin reisi falan çok şaşırdım doğrusu yol ver gitsin canım aşık değilsin bişey değilsin boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?