Ne yaptılar sana kuzum :(

Oyy yavrucaklara yaaa olan onlara oldu erkek çocuğunun yaşadığı nasıl silinecek nasıl düzelecek diye düşünmekten kahroldum kız çocuğuna neler yaptığını bilmiyoruz sanırım

Bu kamera evin oturma odasina takimis ve sadece bu odada olanlari gorebildik , diger odalarda ne tur iskencelere maruz kaldiklarini bilmiyoruz tabi Allah kahretsin cocuklara dokunanlari

Bu kamera evin oturma odasina takimis ve sadece bu odada olanlari gorebildik , diger odalarda ne tur iskencelere maruz kaldiklarini bilmiyoruz tabi Allah kahretsin cocuklara dokunanlari
o ihtimali hiç düşünmek istemiyorum internetten kalksa bu vıdeolar büyüyünce o çocuk izlememeli

ben çocuğumu kıme emanet ederım boşanma arafesindeyim bakıcıya nasıl bırakırım şimdi

Allah yardimciniz olsun
Cocugunuz kucuk mu ? Anneanesi teyzesi falan olsa bakabilcek keske ,
Bakiciya birakirsaniz bile eve kamera koymanizi ve hergun cocugunuza neler yaptigi sormaniz detaylari ogrenmenizi saglar.
Ayrica her insan boyle pislik olcak degil ki , annem calisan bi bayandi ve bakici ile buyudum ben , pamuklara sarardi beni hala dun gibi aklimda

ben çocuğumu kıme emanet ederım boşanma arafesindeyim bakıcıya nasıl bırakırım şimdi
Biraz önce başka konuya da yazmıştım.Devlet desteği gerekli .Nasıl ki bakıma muhtaç yaşlıya bakan yakınına devlet nasıl maaş bağlıyorsa anneye de maaş bağlanmalı.Nasıl bakarım kaygısı taşımamalı.Kimseye minneti olmamalı.Evlenip gitse de maaşı kesilmemeli,çocuklar Onunla kalmalı.Eşiyle problemler yaşayıp sırf bu sebepler yüzünden devam eden o kadar kadınlar var ki.Bu sayede eşler de bırakır gider diye endişelenip daha ılımlı yaklaşabilir.Hepsi hayal ama olsa ne güzel olur

Baba olamamış babanın durumu iyiymiş anne o yüzden çocukları babaya bırakmış. Kadın 26 yaşında bir de 2 yaşında oğlu varmış. Kadın da cahil. Çocuklar gitmek istememiş hiç sormamış mı morluk görmemiş mi vücudunda? Ekonomik durumu babanın iyiyse devlet nafaka niye bağlamaz? Kız 18 yaşında evlenmiş. Ya 18 yaş nedir lise son da olma yaşı.. Ne desem boş durup durup sinirleniyorum. Sabah da eşime dedim ölür kalırsam kızımı anneme bırak üvey anneye değil. Saçma sapan konuşma sana haber izlemek yasak diyor.

şehir değiştireceğim önumde 2 ay fln var şu vıdeodan sonra biri oğlumun poposuna dokunsa çok ağır tepki veririm iyi niyetli bile olsa artık dışarıdaki herkes bu kadın gibi gözümde yıkıldım resmen ya

aynen öyle yada boşanan anneye bakıcı ve iş imkanı sağlansa hem bakıcılar maaş alır hem bizler çalışır maaş alırız ama tabiki buda hayal
bakıcı ya da nasıl guvenılırkı bu saatten sonra

bebeğim 15 aylık

onu izledim. çok kötü oldum. oğluma her sarıldığımda aklıma o çocuklar geliyor ve çok kötü oluyorum. bunu ne bir insan ne bir hayfan yapabilir. umarım allah kat kat fazlasını ona çektirir.

Kıyamam ya 2 ay tedavi görmüş, 5 yaşında küçük bir beden nasıl dayansın ki zaten..

görmüş morlukları ama rahatım bozulmasın diye düşünmüş galiba.
inanın aklım almıyor bu kadar yapmasaymış tokat atsa yetermiş demiş pes doğrusu.oklavayla çocuğa tecavüz etmiş pis pedofili.

izleyemedim yuregim kaldirmadi dayanamadim bir kac saniye bakabildim kalbim carpti kulaklarim uguldadi
o lanet olasi kadini icimden oldurmek geldi o derece ofkelendim
kendi savunmasiz cocuklarimi dusundum ,ya baslarina gelse
ya burda suclu oz anne ve baba
babanin gozu kormuymus be adam hicmi cocuklarin halinden anlamamis
oz anne ise cocuklarin morluklarini gormus ama ustunde durmamis,kizi uvey annenin dovdugunu soylemis ama oz anne ciddiye almamis bugun okudum gazetede
oz anne babaya cocuklara iyi bakiliyormu diye sormus baba da evet evlendigim kadin cok iyi biri abdestli namazli demis
ayy gelde cildirmaa
okumaz olsaydim
insallah o yavrucaklar atlatirlar bu olayi
o baba olucak adama ofkem hepsinden buyuk kor olasi

evet bu sadece salonda yaşananlar.bu eziyet kaç ay sürdü acaba baba nasıl anlamamış aklım almıyor sürekli morluklarla gezen,kolu kırılan çocuklar hiç mi düşünmez insan?!?

Kıyamam ya 2 ay tedavi görmüş, 5 yaşında küçük bir beden nasıl dayansın ki zaten..
2 ay sedece hastanede gördüğü tedavi pislik oklavayla çocuğun iç organlarını bağırsaklarını parçalamış.
lütfen bakmayacağınız çocuk yapmayın lütfen yazıktır ya.

Neyse şimdi hapishane arkadaşları öğrendi neler yaptığını. Dilerim aynı muameleyi görür hapishanede..

Dün ilk birkaç saneyisenden sonra izleyemedim videoyu. Bütün gece gözlerimin önünden gitmedi o görüntü ve resmen hıçkırarak ağladım. Allah ıslah etsin ve o masumlara yaşattığını yaşamadan can veremesin inşallah.

inanın ben de delireceğim nasıl anlamaz bir baba.
oğlan nolur anne bizi o eve gönderme diye ağlıyormuş her seferinde ve dayak yediklerini öz annelerine anlatmasını istemiyormurmuş baba sizi birbirinizden ayırırlar diyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…