Baba o görüntüleri görünce o kadını nasıl öldürmedi ben onu merak ediyorum. İnsanın kendini kaybettiği an odur işte.
Ölüm kurtuluş olur o pisliğe,içerde güzel bi karşılama yaparlar inşallah da duyarız yakında.
evet bu sadece salonda yaşananlar.bu eziyet kaç ay sürdü acaba baba nasıl anlamamış aklım almıyor sürekli morluklarla gezen,kolu kırılan çocuklar hiç mi düşünmez insan?!?
Bence o çocuklar o aileden alınmalı. Vicdan sahibi insanlara verilmeliler.
kesınlıkle ne öz anasında nede babasında beş kuruşluk iş yokO kuzucugu bagrina basmak isteyen o kadar cok anne var ki...Bana verseler basimin uzerinde tasirim . Herseyden evvel bende babasinda alinmasi taraftariyim , oyle baba olmaz olsun !
yalnız bu olay önceden olmuş, basına yeni yansımış, öyle okudum bir yerde. doğru mu bilmiyorum. mahluk 6 aydır cezaevindeymiş. bu zamana kadar öldürülmedi umarım bir öldüren hayırsever çıkar.
tam 5 ay surmus bu eziyet....
kadin yeni evlendiginden kisa bi sure sonra cocugun kolu kirilmis ...
Komsularinin anlattigi kadari ile cocugun bi yerleri surekli mor veya yaraliymis ,
" bi ara cocugun kulak arkasinda 4 parmak uzun bi tirmik izi gorduk ne oldu diye sorunce banyoda dustu dolaba carpti dedi " demisler...
Yahu bi cocuk bu kadr mi bahtsiz olur ,etrafinda bu kadar mi mal insan olur.... Yavrucagi tirmikli ,morluklu ,kolu kirik ,evden surekli ciglik aglama sesi geldigi halde nassil olur da durabilirsiniz ,nasil olur da polise haber vermezsiniz.....
5 ay ,
5 ay geceli gunduzlu bu pisligi iskenceyi yasamis bu yavrucaklar
Ne soylesek az
Rahman kahr-u perisan etsin insh....
bağırsağı yırtıldı diye okumuştum,mesanesinimi patlatmış adi?Adam Kamera yı koymus ama izleme zahmetinde bulunmamıs.. Cocugun mesanesi patlayınca hastaneye götürmüş
Cocukta arkadasım oynarken vurdu demis
Doktor cocuk vurmasıyla olmaz bu demis ve baba ozaman kayıtları alıp polisle birlikte izleyip ogrenmş....
mesanesi siddetli yere atma ve sopayla aldıgı darbeler sonucu patlamıs dr goturuldugunde bagırsak yırtılmasıda ortaya cıkmıs ıkı ayrı ameliyat olmus bunun icin.. Gözyasım kurudu akmıyor artık.bağırsağı yırtıldı diye okumuştum,mesanesinimi patlatmış adi?
Yani oklavayi totodab sokuyo onuda agzina veriyo adii pislikkkkkkmesanesi siddetli yere atma ve sopayla aldıgı darbeler sonucu patlamıs dr goturuldugunde bagırsak yırtılmasıda ortaya cıkmıs ıkı ayrı ameliyat olmus bunun icin.. Gözyasım kurudu akmıyor artık.
pekı neler yapılabilirmesanesi siddetli yere atma ve sopayla aldıgı darbeler sonucu patlamıs dr goturuldugunde bagırsak yırtılmasıda ortaya cıkmıs ıkı ayrı ameliyat olmus bunun icin.. Gözyasım kurudu akmıyor artık.
Ah yawrumm vah yawrum bilmem ne dmekle olmuyo bu isler esra erolda ayni sekilde göstersinler bakalim unlu olduklarini , yazi yazmaya benzemz bu isler...kızlar hepimiz instagram dan falan yada twitter mı var ya oralardan ünlülere yazsak
biri evlat edinse
bu cocuk cok yaralı özel ilgi gerekli
belkıde ömür boyu duzelmeyecek
sadakaları olur bundan büyük sevap mı olur allah rızası için
özellikle Gülben Ergen cok tepki göstermiş o bir şey yapamaz mı acaba ?
O yawruyu nasil bi gelecek bekliyo cok merak ediyourm gercekdenpekı neler yapılabilir
benım aklıma unlulere yazmak gelıyor ıclerınden bırı bu cocugu evlat edınemez mı
cunku cok ozel bakım gereklı ruhsal tedavı gereklı
hangi ılac hanıg tedavı duzeltebılır acaba bılmyorum ama
mubarek gunlerde sadakaları olur sevap olur ya
ben twitter bılmıyorum ama ınstagramdan bulabıldıklerıme yazacagım
yazdım bı kac tane nasıl olur acaba
artık kadına ettıgımız beddua yı ettık allah bıldıgı gıbı yapsın onemlı olan cocuk o ne olacak ?
öyle işte bizde burdan eyvah demekten baska bıse yapamıyoruzAh yawrumm vah yawrum bilmem ne dmekle olmuyo bu isler esra erolda ayni sekilde göstersinler bakalim unlu olduklarini , yazi yazmaya benzemz bu isler...
Herseyi gectim haberin tam detayni bilmiyorum , ama peki ya oz anne bunlari gordumu gorduyse ne yapti nerde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?