Ne yaptılar sana kuzum :(

Bence o çocuklar o aileden alınmalı. Vicdan sahibi insanlara verilmeliler.

yalnız bu olay önceden olmuş, basına yeni yansımış, öyle okudum bir yerde. doğru mu bilmiyorum. mahluk 6 aydır cezaevindeymiş. bu zamana kadar öldürülmedi umarım bir öldüren hayırsever çıkar.

evet bu sadece salonda yaşananlar.bu eziyet kaç ay sürdü acaba baba nasıl anlamamış aklım almıyor sürekli morluklarla gezen,kolu kırılan çocuklar hiç mi düşünmez insan?!?

tam 5 ay surmus bu eziyet....
kadin yeni evlendiginden kisa bi sure sonra cocugun kolu kirilmis ...
Komsularinin anlattigi kadari ile cocugun bi yerleri surekli mor veya yaraliymis ,
" bi ara cocugun kulak arkasinda 4 parmak uzun bi tirmik izi gorduk ne oldu diye sorunce banyoda dustu dolaba carpti dedi " demisler...
Yahu bi cocuk bu kadr mi bahtsiz olur ,etrafinda bu kadar mi mal insan olur.... Yavrucagi tirmikli ,morluklu ,kolu kirik ,evden surekli ciglik aglama sesi geldigi halde nassil olur da durabilirsiniz ,nasil olur da polise haber vermezsiniz.....
5 ay ,
5 ay geceli gunduzlu bu pisligi iskenceyi yasamis bu yavrucaklar
Ne soylesek az
Rahman kahr-u perisan etsin insh....

O kuzucugu bagrina basmak isteyen o kadar cok anne var ki...Bana verseler basimin uzerinde tasirim . Herseyden evvel bende babasinda alinmasi taraftariyim , oyle baba olmaz olsun !
kesınlıkle ne öz anasında nede babasında beş kuruşluk iş yok
alınsın bu çocuk
sanatcılar o kadar yazıp çizmişler tepki göstermişler
biri insanlık edip evlat edinse keşke tedavi ettirse hem bedenini hem ruhunu okutsa büyütse ne iyi olur
sanatçılara tek tek yazı yazılamaz mı acaba biri alsa

Bende izlemedim ama konunuz gerek videonun altındaki yorumlar iki gundur salya sümük aglamama ve geçmeyen basagrilarima sebep olmaya yetti ...

Allah belasını versin ellerini kirsin her ne yaptıysa ,bende aklima geldikçe evladima sariliyorum ama benimde aklima onlar geldikçe ağlamaya basliyorum, keşke yanımda olsalarda sarılsam sarilsam ,cigerime soksam ,sevgiye ilgiye bogsam ...

46 sene yemis surtuk ,ama ben inaniyorumki dışarda olmayan adalet cezaevinde var duyarız inşallah 1-2 güne...

Beddualarimdasin kadın inşallah surum surum surunursun boklarini ararsinda bulamazsin ,tekrar tekrar Allah belani versin...

sözün özü şu ki anneler hr ne olursa olsun ölüm hariç çocuklarını kimselere bırakmasınlar,kendi himayelerinde olsun tabiki herkes kötü değil bu zamanda herkes çalışıyor baktırılır tamamen başkasına bırakmayın inanın ne yaza biliyorum ne ne düşünebiliyorum izlemesseydim 3 gündür ağlamaktan öldüm tutamıyorum kendimi haykırmak istiyorum dünya batsın bu pislikler bitsin kahrolsunlar böyle sapıklar içimizden çıkıyor nasıl anlıycaz of ofofff

Edecek zaten... Şüphesiz... Her zaman söylüyor her zaman savunuyorum, anneler öleceğine babalar ölsün ki çocukların annesi hayatta, daha vahim.

Yazıklar olsun diyorum. Hayvan bile diyemiyorum. Çünkü hayvanlara hakaret olur.

bağırsağı yırtıldı diye okumuştum,mesanesinimi patlatmış adi?

kızlar hepimiz instagram dan falan yada twitter mı var ya oralardan ünlülere yazsak
biri evlat edinse
bu cocuk cok yaralı özel ilgi gerekli
belkıde ömür boyu duzelmeyecek
sadakaları olur bundan büyük sevap mı olur allah rızası için

özellikle Gülben Ergen cok tepki göstermiş o bir şey yapamaz mı acaba ?

bağırsağı yırtıldı diye okumuştum,mesanesinimi patlatmış adi?
mesanesi siddetli yere atma ve sopayla aldıgı darbeler sonucu patlamıs dr goturuldugunde bagırsak yırtılmasıda ortaya cıkmıs ıkı ayrı ameliyat olmus bunun icin.. Gözyasım kurudu akmıyor artık.

Herseyi gectim haberin tam detayni bilmiyorum , ama peki ya oz anne bunlari gordumu gorduyse ne yapti nerde ?

mesanesi siddetli yere atma ve sopayla aldıgı darbeler sonucu patlamıs dr goturuldugunde bagırsak yırtılmasıda ortaya cıkmıs ıkı ayrı ameliyat olmus bunun icin.. Gözyasım kurudu akmıyor artık.
Yani oklavayi totodab sokuyo onuda agzina veriyo adii pislikkkkkk

pekı neler yapılabilir
benım aklıma unlulere yazmak gelıyor ıclerınden bırı bu cocugu evlat edınemez mı
cunku cok ozel bakım gereklı ruhsal tedavı gereklı
hangi ılac hanıg tedavı duzeltebılır acaba bılmyorum ama
mubarek gunlerde sadakaları olur sevap olur ya

ben twitter bılmıyorum ama ınstagramdan bulabıldıklerıme yazacagım
yazdım bı kac tane nasıl olur acaba
artık kadına ettıgımız beddua yı ettık allah bıldıgı gıbı yapsın onemlı olan cocuk o ne olacak ?

Ah yawrumm vah yawrum bilmem ne dmekle olmuyo bu isler esra erolda ayni sekilde göstersinler bakalim unlu olduklarini , yazi yazmaya benzemz bu isler...

O yawruyu nasil bi gelecek bekliyo cok merak ediyourm gercekden

Ah yawrumm vah yawrum bilmem ne dmekle olmuyo bu isler esra erolda ayni sekilde göstersinler bakalim unlu olduklarini , yazi yazmaya benzemz bu isler...
öyle işte bizde burdan eyvah demekten baska bıse yapamıyoruz
ısterdım ımkanım olsa ama yok
bu cocuga ozel ılgı gereklı en ıyı hastaneler en ıyı doktorlar gereklı
hanı ünlüler hepsi bir olsa en azından Allah rızası için baksalar keske

Herseyi gectim haberin tam detayni bilmiyorum , ama peki ya oz anne bunlari gordumu gorduyse ne yapti nerde ?

Öz anne internetten izlemiş videoyu ve bayılmış sözümona. Çocuklar annelerine gittiğinde avuçlarının içindeki morlukları görmüş anne fakat çocuklar korkudan söyleyememiş anne de üzerinde durmamış. Babalarının maddi durumu iyi diye çocukları babalarına bırakmış. Yeniden evlenmiş 2 yaşında bir çocuğu daha varmış. O iki çocuk ziyan olurken ve ellerindeki morlukları görüpte sessiz kalırken o başını yastığa nasıl koyabilmiş bu anne anlamıyorum.

Benim tahminimce oyle dususunuyorum en basda polise komsular ihbar etti hni tektek soruluyo zaten hatta babasida yok oyle birsey falan diyo ya bu olay onceden oldu adam supelenip ewe kamera koydu sonra bu mevzular iste adam basda esimi savundu sonrasinda gordu herseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…