- Konu Sahibi askrhpozitif
-
canım gerçekten yanlış anlaşılcak şeyler yazmışsın , erkek arkadaşın biraz haklı aslında
ki okuyacağını bile bile eski sevgiliden bahsetmek niye, arkadaşında öyle sorular sormuşki kasıtlı yapar gibi ona ayrı bir sinir oldum.
Şu an bi ilişkin olduğunu bildiği halde tekrar olurmu gibisine soru sormak niye.
Erkek arkadaşın için kötü olmuş cidden
eğer hala beraberseniz bence bu durumu atlatırsınız ama biraz sancılı bi dönem olucak ve başına kakıp durucak muhtemelen :)
günaydın kızlar
günaydın mesajımı attım arkasından mesaj geldı, ve bana laf soktu sen benden oncekını dusunmeye devam et dıye bende onu sevdıgımı anlatan uzun bı mesaj yazdımbu hep bole devam edıcek sanırım affetmeye hıc gonlu yok , suan onu ne kadar sevedıgımı gormuyor
ben size sanıldığı kadar basit karşılanacak bir durum olmadığını zaten söylemiştim. sabırlı olun. ani çıkışlar yapmayın ona. sitemlerini alttan alın. size güvenmesi için elinizden geleni yapın. bırakırsanız kendi haline bu sefer inandığı şeye daha sıkı tutunur ve onu sevmediğinizi kabul eder.
canım son durum nedir?
evet cnm cok kotu bı durum oldu gerçekten, helekı onunmoralı başka bıseye bozukken bunun olması dahada kotu oldu.ayrılık lafı cok sukur gecmedı , ağzından ole bı kelıme duymadım ama buzdolabından farksız bugun 3-4 mesaj attı oda zorakı bır günaydın ,ve yanınakonusmak ıcın geleyim dedıgımde sonra konuşuruz dedi, bende görüşmek ve konuşmak ıstemedıgını ve haklı olduğunu soledım , ole deyıncede oda onunla alakası olmadığını ıslerının olduğunu soledı, sonrasında ıse dışarı cıktıgımı haber verdım onada sadece tamam yazmış başkada bı mesaj yok , fazlasıyla sancılı olacak sanırımyanımda olsunda ben razıyım
canm hiç üstüne varma eğer umursamasa ayrılır uğraşmaz ama vazgeçmediğine göre sadece bi süre canına okucak belliki. sevdiğini göster, hatanı telafi etmek istediğini anlasın, birazda damardan gir çok üzüldüğünü anlasın bence çok uzun zaman dayanamaz ya
bıtırmedıgı en azından ağzından ole bısey çıkmadı, umarım ole bı dusuncesı yoktur yada suan bıttı gözüyle bakmıyordur cnm. bır suru mesaj yazdım ona sanırım anlamıştır cnm cabaladıgımı ugrastıgımı, resmen tum gücüyle ıttı benı kendınden suan yokmuşum gıbı davranıyor , sunuda bılıyorum gerçekten çıkartsa hayatından hıc bır mesajıma cevap vermez , yalvardım ona daha ne gelırkı elımden , o dayanır cnm onda katır ınadı var , kendı aılesıyle bıle 2 sene gorusmedı , sıldım onları dıyordu daha yenı yenı konuşuyor aılesıyle, hep bı gun Allah korusun sen benıde sılersın dıyordum , o senı asla sılmem dıyordu ama sımdı korkuyorum sılmesınden
silcek olsa keser atar, ama bence yüzyüze gelmenizde fayda var eğer mümkünse, yumuşaması açısından. gerçi olay biraz soğusa daha iyi olur seni görünce celallenmesin iyice. acaba sevdiği bişeyi yapıp gtsen yanına huyuna gitmek açısından? ay benm erkek arkadaşmda aynı bi yanlış yap ona tamam yani uğraş dur çok iyi anlıyorum seni şu an. ben ağlayınca o dayanamaz gerçi ??
Dedim yuzyuze konusalim diye ama iism var dedi bir ddaha da demedim. Hala bana onu anlatirken gayet mutluydun diyor guveni pamuk ipligine bagliymis onun bana ve benm sevgime hic inanmamis
bence çok uzattı artık durumu ve can sıkıcı bir hal amaya başladı durum
Ask ve ozur mesajlari atacagina benim sevgimden suphe eden adamla isim olmaz diyip rest cekseydin
Simdi sen degil o yalvariyor olurdu
Seviyorum diyede bu kadar gururunuzu ayaklar altina almayin kacan kovalanir
Bu saaten sonra barissaniz bile surekli bu konuyu basiniza kakacaktir emin olun
evet onu unutamadığımı duşundu . ustune gıttım cunku yanlış dusunuyordu onu unutamadığımı dusunuyordu ole bısey olmadığı ıcın usteledım bende .rest cekemıyorum ben ona yaaynen kaçan kovalanır mısalı oldu ılk baslarda tam tersıydı . bencede beklemelıyım ama her seferınde dayanamayıp mesaj atıyorum . düşürdükçe dusuruyorum kendımı hıc bole aciz olmamıştım,gururmdan eser kalmadı zaten .
Ya ben mi bu tip konularda çok hassasım yoksa normali mi bu bilmiyorum ama
Bi ilişkin varsa öncekinden kimseye bahsetmiceksin bahsetsen bile uzun uzun anlatmıcaksın 2 3 cümleyle geçiceksin ama konuyu sen açmıcaksın bile.
Karşımdakinden de bunu beklerim.
Bana yapılmıcak bende yapmam zaten hoşlanmamda böyle bişeyden.
Yeni bir sayfa açtık diyip başlamıyor muyuz yeni bir ilişkiye o zaman geri sayfaya dönmeye gerek yok..
Biraz bekle bakalım inşALLAH gerçeğe inanır canım
evet bahsedılmemesı konuşulmaması gereken bıseydı ama o an bu boyutta dusunemedım , kendı salaklıgımı kendım cekıyorum
Canım ben kendi başıma geldiğini düşünüp yorumluyorum.
Erkek arkadaşının yaptığından fazlasını yapardım veya bana yapılırdı karşı taraftan.
Sakin ol. " istersen bi süre rahat bırakayım ama seni sevdiğimi bil de ama eğer inanmıyorsan bana içinden geleni yap biterse üzülürüz her ikimizde" de. Bence...
bıtmek kelımesını kullanmak ıstemıyorum hıc cnmzaten suan beklemedeyim onu sevdıgımı anlatmaya calıstım anlatabıldıgım kadar , zaten bu zamana kadar anlatamadıysam , su 2 günde hıc anlatamam ınanmasa mesaj atmazdı dıyorum,yada ne bılım bu ıs buraya kadar falan derdı, sadce cok kızgın ve affedemiyor dıye tahmın edıyorum ve umarım oledır ve affeder
Ne kadardır berabersizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?