ne yaptım ben :((((

Orda amacim o degildi ama anlasilan cok farkli oldu. yanlis kelime yanlis telafuz oldu bu aksam aramasaydi ve suan hala telin ucunda uyuyor olmasaydi benim en ufak bir umudm bile olmazdi. Ama suan var 3 gundur sesini duymuyordum duydumve simdide nefesini hissediyorum. Eger bitirmeyi dusunseydi bagirip cagirip teli kapatirdi diye umutlanuyorum tabi yaniliyorda olabilirim

anlatmak istediginle, algilanan cok farkli ama.
bence biraz sabirli olup sevgilinin gönlünü almaya cabalamalisin.
kirilmkta hakli bana göre, ve sanirim biraz geriye cekmis kendini
düsünmek icin. iliskiyi bitirse simdiye kadar bitirirdi, o yüzden kahretme kendini
sadece yüz yüze görüsmenin yolunu bul...
en kolay o sekilde hallolur gibi...

elimden gelenı yapıcam , ınsallah gonlunu alabılırm ve aklında oluşturdu dusuncelerı sılerım , evet kendını gerı cektı dun konuştuk bagrdı cagırdı, bı suru sey soledı ama telı kapadı, tel daha yenı kapandı sanırım sarjı bıttı , bugun yanına gıtmeyı düşünüyorum ama emır vakı yaptığım dıye gelmezse dıye korkuyorum

günaydın mesajıma cevap verdı ama sonrasında yanına geleyim yuzyuze konuşalım dedıgımde. ıslerım var sonra konuşuruz dedi.
bende anladım beni görmek konusmk ıstemıyorsun pekı tamm ole olsun ama sunu unutma aklımda gönlümde senden başka kımse yok olamazda . sana kolay gelsn yazdım yıne donus yok

sımdı cevap attı ondan degıl halletmem gereken ıslerım var yazmış

Son düzenleme:
Demek ki düzelecek
Canım ilk mesajındaki yaptıklarında hatalısın bunu tekrardan söylememe gerek yok arkadaşalr belirtmiş zaten.
Bir de birşeyi söylersin onun tek bir anlamı vardır, ben o şekilde düşünmeden farklı anlamda dedim desen de bu gerçeği değiştirmez sonuçta söylediğin herşeye ve yazdığın herşeye dikkat edeceksin.
Ayrıca da eski ve yeni ilişkin hakkında arkadaşlarınla bu kadar detay konuşman da doğru değil. Erkek arkadaşın söylemese de ona da bozulmuştur. İkinizin yaşadığı sorunları 3. Kişiye anlatıyorsun bizim ne özelimiz var diyordur , benim söylediklerimi yaptıklarımı millete anlatıyor mahremimiz var diyordur.
Bunları yazıyorum bu konuda da hatanı anla ve tekrar etme diye yoksa tekrar bir kavga kopar aynı şekilde, bu tarz şeyler ayrılık nedenidir haberin olsun…

ınsallah cnm duzelır hatamın bende farkındayım basından berı cnm,ama dedım gıbı saflık anıydı olmamsı gereken saflık bı anı , halbukı cok dıkkat ederım onu kırmamak ıcın , üzmemek ıcın bazen kızdırdığında bıle yutar bısey demem ona sırf uzulmesın kırılmasın dıye. doğru haklısın anlatmamam lazım dı ama ıste yaptım bı eseklık umarım herseyı yoluna sokarız eskısınden daha güzel bısekılde devam ederız

bugun aramadı sadece bı kac mesaj oda günaydın tamam gıbı seylerdı anlaşılan benı cok zor affedecek

Canım abarttı sanki biraz. Ben gelemezdim herhalde böyle uzamasına. Ben de sevgilime onun gerçekten beni zor affedeceği bir şey yapmıştım insanların ortasında hem de. Sonra kenara çekti anlattı. Eve geldim mesaj attım üç beş tane, aradım iki kez soğuktu haklıydı. Tamam sorun değil dedi. Sorun olmadığını gözümle görmem lazım sen kırgınken ben evimde rahat uyuyamam dedim yanına gittim, güzelce konuştuk ve barıştık. Nedir yani bu kadar uzatıyor? Bir iki gün daha üzerine düş olmadı biraz geri çek kendini. Seviyorsa çok kırılsa da uzak duramaması gerek,bir süre sonra beyaz bayrak açması lazım.

yanına gıtmeyı teklıf ettım ısı olduğunu soledı , tamm vardır dedım ustelemedım , bugun gun gun ıcerısınde canımın yandığını bole soğuk davranınca , cok uzuldugumu defalarca soledım ama tınlamadı sabah günaydın mesajı atmış , bıde gelme konusununda ısı olduğunu yazmış, dışarı cıktıgımdada çıkıyorum dıye mesaj atmıştım onada tamm demıs dıger mesajlarıma cevap yok bende aramadım , zaten bu olay olmadanda bu sekıldık 1-2 gundur . ne düşünüyor ne planlıyor hıc bır fıkrım yok , ama cok yoruldum devamlı pesınden koşmaktan ondan sevgı dılenmekten

bugun aramadı sadece bı kac mesaj oda günaydın tamam gıbı seylerdı anlaşılan benı cok zor affedecek

Canım böyle durumlarda biraz bi adım geride durmak işe yarıyor o süre boyunca senden soğumaz merak etme biraz kendi haline bırak bi süre sonra tekrar yoklarsın soğuyacak olsa sen mesaj atınca da soğur sağlam bi ilişknz varsa düzelir Bence içini Ferah tuuut

evet bıraz gerı çekmem lazım kendımı, hıc mesaj atmasam mesaj atmayacak bunu gordum bugun,yanı ben yırtınsamda soğumasına engel olamam , tek umudum sağlam bı ılıskımız olduğunu düşünmem cnm zaten

Canım sen kendini üzme, dik dur, güçlü dur. Sonuçta elinden geleni yaptın. Sen bir kaç gün mesaj atma çek kendini geri, seviyorsa bu sadece bir kırgınlıksa kendi ben ne yapıyorum der. Yok zaten soğumuş da bir fırsat kolluyorsa kendini öldürsen de fayda vermez. Bu erkek milleti de böyle herhalde. Seviyorsa illa elde etmek için uğraşır bir anda soğursa ölsen tınlamazlar.

aynen ole oldu cnm, rsmen rollerı degstık , yarın sabh bı günaydın mesajı atarım başkada bısey yapmam , hıc atmasam dıyorum onada bı kulp bulup sorun çıkarır dıye korkuyorum

bence cümlelerini yanlış kurmuşsun. ben istesem de o istemez demenin anlamı nedir? sen istemiyorsan istemiyorsundur bu durumda onun da zaten istemeyeceğini söylemen çok anlamsız hatalı ve yersiz olmuş. ben böyle bir şey okusam yıkılırım. bu durumda erkek arkadaşına hak veriyorum. nasıl toparlarsın bilemiyorum.

Doğru düşünmüşsün. Günaydın yaz başkada cevap falan verme. Abarttığını anlar inşallah.
ınsallah cnm bakalım nasıl sabredıcem bugun kendımı dışarı attım da yınede zor durdum,mutsuz bı baya ne yaparsa onu yaptım alısvers ve kuaförle vakıt gecırdım

eger benım sevgime ınanıyorsa, ve eger benı gerçekten sevıyorsa bunu atlatacağımızı dusunuyorm, evet kullandığım cümleler yersız ve hatalı ama ınsanız hepımız hatalarla ders çıkartıyoruz bu hayattan, zaten eskı halımıze donemezsekte hayırlısı buymuş demekten ve üzülmekten başka bısey gelmez elımden zorla sevdıremem kendımı

canım gerçekten yanlış anlaşılcak şeyler yazmışsın , erkek arkadaşın biraz haklı aslında
ki okuyacağını bile bile eski sevgiliden bahsetmek niye, arkadaşında öyle sorular sormuşki kasıtlı yapar gibi ona ayrı bir sinir oldum.
Şu an bi ilişkin olduğunu bildiği halde tekrar olurmu gibisine soru sormak niye.
Erkek arkadaşın için kötü olmuş cidden

eğer hala beraberseniz bence bu durumu atlatırsınız ama biraz sancılı bi dönem olucak ve başına kakıp durucak muhtemelen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…