Ne yaşadım ben şimdi?

'Şimdi biz neyiz' moduna bağlamamak gerek. Yine de neden 2 gündür aramadığını yazmadığını anlamadım. Öyle düşünüyorum ki onun adımına karşılık sizin de adim atmanızı bekliyor. Ben olsam yazardım. Konuşmadan hiçbir şey anlaşılmaz. Ex Beyi unutun. Birisinden ayrılma sebebiniz varsa, barışma sebebiniz yoktur. Kavgayla tepkiyle çözülecek olsa çözerdiniz.

Beklediyse de benim bakışlarımı görünce beyin nakline ihtiyacım olduğunu düşünmüş olabilir. :bicak:

Uuuu beybiiii. :KK53:
Yalnız cok işlerim vardı neler geldi basıma bi bilsen demezse iyi :)
Hikaye ayni olmasa da benzerini yasadim 1 ay sonra aradi :D ve aynen bunu dedi...ben ne dedim peki..? Kimsiniz taniyamadim dedim :D baya bozuldu kaldi oyle...

Ben yeni çocuğu tutuyorum destekliyorum. Senden hamle bekliyor hamlesini yapmış.
Benim de kocişim öpmüştü ilk buluşmada ❤️

Bi tek bana mi garip geldi bu curetkarlik ya :27:
Sanirim cagin cok gerisinde kalmisim. O sinyali vermedigim biri beni opse cok fena sogurum sanirim. Bana saygisizlik gibi geliyor.
Neyse konu ben degilim :deli: eski sevgilinin mesaji beklenen bi hareketti. Yenisiyle ilerleyeceksen eskisini engelle bence, kafani bulandirmasin.

Exten next olmaz:KK12:Senin başkalarıyla görüşebileceğin ihtimalini düşündüğü için tekrar aklına girmeye çalışıyor onunlayken ne kadar mutsuz olduğunu hatırla kanma ona. Flörtüne gelince bence utandı:KK22:

Astoria Astoria Ne güzel bir konu olmuş yine :KK9:
Ex adama malum olmuş (ohhhh canıma değsin iyi olmuş) :21:

Şimdiki beyaz atlıya gelirsek... :KK71:
Ben seninle hem fikirim bekle arasın öpmeye cesaret eden aramak için bu kadar cesaretsiz olamaz. :KK31:

Ben olsam ikisini de aramazdım.
Eski sevgili bence çok geç kaldı birşeyleri düzeltmek için. Daha erken davranmalıydı.
Diğeri de bence yaptığından utandı,tepkinden çekindi ondan aramıyor.
Anladığim kadarıyla mesafeli bir duruşun var,ters tepki verirsin diye düşünüyor olabilir.
Bence bekleyip gelişmeleri takip etmelisin köşenden,muhakkak birşeyler gelişir ama emin olmadığın için o adımı sen atma derim.

Yazını okuyunca bundan 10 sene önce İzmir de Büyük parkta okula gırerken eşimin daha ilk göürşmemizde dudağımdan öpüşü ve okula nasıl girdiğimi bilemediğim geldi. Of o duygu o kadar güzel k hem utanma , hem hoşlanma . Anlatılmaz yaşanır :KK45:
Çocugun yazmaması çok ilginç acaba sen ddonup kalınca çekindimi senden . Bir mesaj atsan bugun nasılsın dıye . Bakalım ne dicek.

Eski sevgili içinde bırak eskide kalsın dıyorum . ( Sevmıyorsan )

Merhaba kızlar, yazmayım dedim ama işin içinden çıkamıyorum. Hayatımın hep monoton geçmesinden şikayet ederdim keşke etmeseymişim, dalga geçtiğim 3. sınıf yaz dizilerinden beter oldu.

Bir önceki konumda erkek arkadaşımdan ayrıldığımı ve ani bir şekilde birisiyle tanışarak flört aşamasına geçer gibi olduğumdan bahsetmiştim. Bilmeyenler buraya tıklayabilir (Bu arada konu içinde konu linki vermişim fark ettim de Inception gibi. Konuception) Neyse, ben bu yeni tanıştığım arkadaşımı yemeğe aldım geçtiğimiz Çarşamba günü. Güzel güzel yemeklerimi yaptım, çocukcağız geldi. Kız kardeşim, ben, o çok güzel bir yemek yedik, muhabbetimiz falan güzeldi. Sonra kız kardeşim "Ben arkadaşlarımla buluşacağım" dedi gitti, yalnız kalmaya pek hazır değildim kız kardeşime o kadar kaş göz yaptım sallamadı çıktı gitti uyuz. Ben de kahve yaptım, balkona çıktık baya güzel muhabbet ettik. Kız kardeşimleyken daha resmi takıldı, benimleyken daha rahattı yine güldürdü etti beni. Neyse sonra kalktı saat gece 12.30 gibi. Geçirirken hani normal sarılıp yanaktan öpüşme yapayım dedim, öyle olmadı. Şak diye öptü beni. :oops: Sonra "İyi geceler, çok güzeldi her şey" dedi. Ben cevap veremedim, o kadar beklemediğim bir anda oldu ki hala yazarken bir tuhaf oluyorum. Çıktı gitti sonra ben hala kapının ağzındaydım düşünün.

Neyse gittim sersem sersem, balkona oturdum yine. Telefon da balkonda kalmış bu vedalaşma sırasında. Baktım mesaj gelmiş. Kızlar malum mu oldu, telepati mi, artık ne dersiniz buna bilmiyorum. Mesaj eski sevgilimden gelmiş ve ben çocuğu uğurlarken atılmış. Mesaj aşağı yukarı şöyle bir şey: "Astoria, günlerdir uyuyamıyorum. Seni düşünmeden yapamıyorum. Ben salağın tekiyim, seni başkaları için nasıl üzebildim? Ne olursun beni affet, en azından bir şeyler söyle yoksa ben buna dayanamayacağım."

Mesaja cevap vermedim. Üstüne üstlük çocuk beni bu vedalaşmamızdan beri aramıyor. Her gün arayıp sesimi duymak istediğini söyleyen çocuk aramıyor. İki gündür ne mesaja cevap verdim ne de çocuktan bir haber aldım. Kız kardeşim "Sen ara, belki o da senden bir adım bekliyordur" diyor ama kendim de aramak istemiyorum, sanki nasıl desem öptü diye kendi kendime gelin güvey olmuşum, çocuğa yamanmaya çalışıyormuşum gibi olacak. Allah aşkına nedir bu kızlar, bir şeyler söyleyin. Ben daha önce hiç bu kadar karışık şeyler yaşamadım. Belki aranızda benzer şeyler yaşamış olanlarınız vardır.
Ben en kötüsünü düşünürüm öptü ya arkası gelir diye bekledi. Gelmeyince aramadı gelseydi de aramazdı.
İsteyen erkek her türlü arar

Eski eskide kaldı ..bu cumleyi yazmak bile gereksiz geldi:bicak: arayip sormak sizin seciminiz ... ama siz opseydiniz ne olacaktı belki ileriye de gidebilirdi :deli: hızlı gidiyor bence ...yalniz kaldiniz diye başka şeyler ummuşta olabilir olmayabilirde :110: ay ne bileyim kadinlar olarak hemen duygusal dusunuyoruz :anne: belki siz arayın diye bekliyor ... ama zaten alismistir ilgi gosteren kadinlara taktik mi yapsaniz:dondurma: diş hekimi olan biri vardi evliymis..adama bebek gibi kizlar yazarmiş kahveye gidelim diye ..ay bilemedim :bicak:

Korkarak okudum satırları. Bari birimizin hayatı filmlere konu olacak türden güzel gitsin diyorum :) Özellikle telefon balkonda kalmış mesaj geldi kısmını okurken (ben çocuk telefonu balkonda unuttu sandım) eyvah eski sevgilisiyle de mi görüşüyormuş falan ne kadar senaryo geçti aklımdan bilemezsin :) Bence güzel giden bir şeyi baltalamamak lazım. Öptüğü için kızdığını düşünmüş ve senden adım bekliyor olabilir. Sen de mesaj atabilirsin çok aramak istemiyorsan da. Eskisine gelince seni zaten ilk üzdüğü şey değildi diye hatırlıyorum. Yoksa sen kolay kolay pire için yorgan yakmazsın değil mi? Gelişmeleri paylaş Astoria Astoria . Dilerim her şey güzel olur...

Hersey yolundayken öpüp gittikten sonra aramaması ilginç. Aslında çok uç nokta. Bi derdi sıkıntısı olabilir mi ? Benimde başıma benzeri gelmişti. Eski sevgilimle buluştuk görüştük hersey çok iyi, eve geldim sesi soluğu kesildi. Aylarca... Sonra msj yazdı, sağol canım evleniyorum ben görüşmek istersen düğünüme gel dedm. Öylelikle bitti.

Senin de eski sevgilinin o anda msj atması ve şimdikinin aramaması kaderinin sana bi oyunu bence. Sessiz kal ama senin gönlünde yatan aslan hangisi o da önemli.

Adam tutamamış kendini :) sonra da senin o halini görünce korkmuş bence. Senden adım bekliyo bence sen ara ya da yaz :super: Bu doktorlar da bi tutuyolar kendini. Benim de bi doktor civanım var yaz-bırak yöntemiyle çekiyo kendine valla :bicak:

Valla bu yeni çocuğu n'aparsın bilemem de eskiye sakın dönme.Sen yazdıkça burdan ben bileniyorum eskiye.Bi' de yorumları okumadım , yeni çocuk bildiğin "azından mı öpmüş?" Ciddi ciddi dudak yani.Ben mi öyle anladım? o_Oo_O

Ex adından belli ex olmuş son elektroşoklarla kendine geliyor mesaj atıyor ama hayat öpücüğünü diğer arkadaş verdiği için Allah günahlarını affetsin onun.
Hayat öpücüğünü bir merhaba mesajıyla daha canlandırabileceğini düşünüyorum. Hadi hayırlısı :KK49:

Sacma olmus bence o opucugun arkasina bi mesaj gelebilirdi
Belkide oda sizden korktu kendini tutamadi ve oda utandi :işsiz: ya daha once nasil iletisimdeydiniz

Ben de taktik gibi dusunuyorum. Vur-kac... Ex adi ustunde yaninda mutlu da degilmissin, birak gitsin cevap vermemekle iyi yapmissin, ciz ustunu gitsin. Merakla bekliyorum aradin mi ne oldu? :)

Öpmesine şaşırmadım da sesinin çıkmamasına şaşırdım.

Yani halinden tepkinden senin rahatsız olduğunu düşünse, “kusura bakma, bi anda senin ne hissedeceğini düşünemedim” falan diyebilirdi.

Back
X