Ne yaşadım ben şimdi?

aramadın mı kız hala
bu kadar insan bekliyoruz sen uyuyorsun olmadı olmadı..:KK70:

Telefon elimde, evirip çeviriyorum kaç saattir. Hala aramaya cesaret edemedim. :olamaz:

Valla bu yeni çocuğu n'aparsın bilemem de eskiye sakın dönme.Sen yazdıkça burdan ben bileniyorum eskiye.Bi' de yorumları okumadım , yeni çocuk bildiğin "azından mı öpmüş?" Ciddi ciddi dudak yani.Ben mi öyle anladım? o_Oo_O

Doğru anlamışsın. :oops:

Telefon elimde, evirip çeviriyorum kaç saattir. Hala aramaya cesaret edemedim. :olamaz:

Doğru anlamışsın. :oops:
Ben aramazdım giderdim yanına nasılsın diye ?
Çünkü telefon da anlaşılmıyor yüzyüze daha iyi anlarsın devam mı? Tamam mı?

e sen bayağı korkak çıktın yahu:))
mesaj at bari haydi:))

Astoria Astoria okuyorum okuyorum yok aramamışsın burda ben dellendim :)
O kadar okudum rica ediyorum ara şu çocuğu
Bunda çekinecek ne var anlamıyorum
Benmi aşırıyım bilemedim
Aşık olsam çat diye söylerdim
Bş zararını görmedim :)

elini korkak alıştırma ast bas şu arama tuşuna:KK70:

Bende merak ettim şimdi :)

Aradım.

Açmadı. :olamaz::KK61:

Şaka bir yana hakkında hayırlısı olsun .bu konular ciddi meseleler .Ağır ol sen her zaman .ben olsam şahsen aramazdım aşkından ölsem bile aramazdım :) yedi yıl platonik aşkım vardı aramadım bir kere bile söylemedim .yani bana ters ama burda herkes aramanı istemiş.ben olsama arama derdim :)))

Eeee hayde bekliyoruz ara kuzum enazindan içinde kalmaz ne olduğunu öğrenir ona göre yoluna bakarsın.

Aradım açmadı yaa :/

Şaka bir yana hakkında hayırlısı olsun .bu konular ciddi meseleler .Ağır ol sen her zaman .ben olsam şahsen aramazdım aşkından ölsem bile aramazdım :) yedi yıl platonik aşkım vardı aramadım bir kere bile söylemedim .yani bana ters ama burda herkes aramanı istemiş.ben olsama arama derdim :)))

Beni gaza getirdi buradakiler yaa.

Aradım açmadı yaa :/

Beni gaza getirdi buradakiler yaa.
Açsaydı bari iyiydi .neyse sen daha arama .
Bilmem erkekler peşinden koşan kızı hafife alırlar .kolay kolay değer vermez bırak o senin kıymetini bilip fedakarlık yapsın .

nöbet?
uyku?
şu saat için uygun mu bunlar ona.

Normalde çok yoğun çalışıyor bir de asistanlığının başları daha. Ama sabahları hep aradığında ya kısa konuşabilirim diyordu ya da sonrasında uyuyacağını söylüyordu. Bilmiyorum ki :/

Normalde çok yoğun çalışıyor bir de asistanlığının başları daha. Ama sabahları hep aradığında ya kısa konuşabilirim diyordu ya da sonrasında uyuyacağını söylüyordu. Bilmiyorum ki :/

uyuyordur o zaman.
aslında bu durum iyi oldu senin için bilmem farkında mısın?
çocuk o hamleyi yapmasa sen hislerinle yüzleşmeyecektin. elinde tel haber beklemenin seni heyecanlandıracağını bilemeyecektin..
hala üstünde eskinin travması kafanda soru işaretleri olacaktı.
iki gün öncesine kadar daha net olduğun gerçeği yadsınamaz..

Back
X