Ne yaşadım ben şimdi?

Açıklamaları bana da mantıklı geldi. Kısa bir şey değil ki nasıl saklamayı düşünsün. Sonuçta o anı bozmak ve kafanı karıştırmak istememiş. Hem o sırada gülerek espri yapar gibi söylediğini yeni öğrendim. E o zaman sorun kalmıyor ortada bence.

Bu Arzu dan uzak dur hiçbirşeyini anlatma sizin sevgili olmanızı kıskanmış dert anlatınca dinleyip zevk alacak kişilerden mutlu olunca çekemedi .
Gitti bozulsun diye anlattı.
Bu dr da senden çok daha iyi psikolojinden anlıyor öncesinde kıskanç bir kızla bayaa deneyim kazanmış soracaksın diye yok demiş zaten hemen stalklamışsın geçmişe sünger çekmiş bence geçmişle yaşamak değil mutlu olmak istiyor ne senin ex in ne onun ki hayalet gibi ilişkide olmasın düşünsene masaya oturutorsunuz 2 kişi ama 4 kişi sen onun ex i stalk lıyorsun o senin ex e diş biliyor ne korkunç olurdu ama çocuk zeki kestirip attı senin geçmişi onunkini göl kıyısında yanlız ikiniz vardınız bu arada ne burcu çok merak ettim çok zeki maşallah Allah ayırmasın hep güzel olsun

Arzu konusunda sizinle aynı fikirdeyim, saçmasapan bir bahane sunmasından da belli zaten. Doktor konusunda da haklı olabilirsiniz, geçmişe bir sünger çekmek istiyor olabilir benim de saygı duymam lazım. Boğa burcu, teşekkür ederim. :)

Boğa çok iyidir çok çok hem de ...
Korkma çok mutlu olacaksın öncesinde çok yordu ya ex seni ondan korkutorsun
Bu kendi halledecek
Herşey güzel olacak merak etme ...

Konunu takipteyim astoria,ben 6cı hissime güvenirim,bu çocukta negatif bir şey göremedim,açıklamaları aklıma yatıyor.Ben eşime daha önce sözlenmeyi düşündüğüm kişiyi anlatmıştım iş ciddileşince,fakat başta anlatmamıştım tabiiki,insan çekindiği için değil de,gerek görmüyor.Gerçi yok demiş ama açıklaması kabullenilecek tarzda...

Boğa çok iyidir çok çok hem de ...
Korkma çok mutlu olacaksın öncesinde çok yordu ya ex seni ondan korkutorsun
Bu kendi halledecek
Herşey güzel olacak merak etme ...

İnşallah, çok teşekkür ederim.

Evet, yani burada da herkes dedi ya yüz yüze konuş, telefondan konuşma diye. Beden hareketleri, ses tonu, mimikleri bana güven verdi. Öyle "Aman Tanrım, affedilemez bir yalan bu" stili de görmedim, görenler de oldu saygı duyarım ama zamanında aldatılmış birisi olarak bu bana beyaz yalan kalıyor. Hatta yalan olarak bile nitelendiremedim ben.

Bence ortada affedilmesi gereken bir şey yok,üstelik çocuk"söz ola kese savaşı,söz ola kestire başı"tarzında gayet doğal,normal ve olumlu tavırlarla açıklamış,aklını bulandırma derim ben,başka bir açık görmediysen...

Doktor civanım şarkı atmış bana. Sayesinde Karsu'yu ilk defa dinledim, cidden güzel cover yapmış. Sizle de paylaşayım istedim. :)

Ben Karsu'nun tüm şarkılarını tavsiye ederim. Gerçekten çok güzel bir sesi var:)

Bu arada sizin doktoru abime çok benzetiyorum. Hal ve hareketleri , olaylara yaklaşımı , dinlediği şarkılar aynı abimi andırıyor. Abim de çok naif bir insandır , hep derim abim gibi birini bulursam yaşadım diye Mutluluklar dilerim inşallah hiç değişmez hep böyle kalır.

İnşallah, darısı başınıza olsun. Hatta daha iyileri olsun. :)

Doktor civanım şarkı atmış bana. Sayesinde Karsu'yu ilk defa dinledim, cidden güzel cover yapmış. Sizle de paylaşayım istedim. :)

Bayram telaşı,kaynana kayınbaba sorunsalı,iki cocukla ugrasmalar falan derken tam bunaldıgıö bi an sizin bu sarkıyı dinledim şimdi.off bekarlık günlerime gittim ve özlemişim gerçekten o günlerimi
Cok cok mutlu olun lütfen

Teşekkür ederim, inşallah siz de sorunlarınızı aşar ve çok mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…