Ne yaşadım ben şimdi?

Bana da samimi ve normal geldi :)

Yok o anlamda değil kastettiğim rahatlık. Mesela eski sevgilim gitmiş çalıştığı hastaneyi basmış, buna yönelik hiçbir lafı olmadı bana aksine sorgulamamı istemedi, detay vermedi. Aralarında ne geçti bilmiyorum mesela. Aynı durum tersi olsaydı yani eski sevgilimin çalıştığı yer basılsaydı beni sorgulardı ilişkimiz yeni olmasına rağmen.

Soyledikleri bence hiç tatmin edici değil. Ağladı özür diledi yalvardi baristikBu erkek milleti hep hakli zaten. Hepte kizlar ağlar Özür diler. Bu devirde kimseye guvenmeyeceksin. Yarin bir gün senden ayrilir yenisine de ayni hikayeyi anlatir.. Bir daha söylüyorum bak ne gelirse basimiza iyi niyetimizden geliyor cabaliyoruz ugrasiyoruz sonunda kabak gibi meydanda kaliyoruz. Kendini kaptirma..

Bunu sırf ondan duysam ben de güvenmezdim. Ama ortak arkadaşımız da aynı şeyi anlattı, kız bana yalan söylüyor desek yalan söylemesinden hiçbir çıkarı olamaz ve aramızdaki hukuk eskidir. Ortak arkadaşımız çocuktan önce anlattı durumu, söyledikleri birbiriyle tutarlı.

ya astoria senin gibi zarif bir insan nasıl olur da böyle birine 4 yılını harcar aklım almıyor neyse iyi ki kurtulmuşsun buna sevinebilirim. ben yatıyorum kız hadi iyi geceler size

Asil olayım derken Cennet Mahallesi Pembe oldum. "O eski sevgilinin ağzını caaaartt diye yırtarım" a dönüşmem inşallah ileride. :/
Bir de benim gözlemlediğim kadarıyla, bu şekilde davranmak karşı tarafın güvenini daha sağlam kılıyor.
Yani anlatmayacaklarını da zamanla anlatıyor. Çünkü karşısındaki kişi yaşadıklarını değil, onu umursuyor. İnsanın güvendiği insana her şeyiyle teslim olma istegi içgüdüsel bence.
Yargılarına, adaletine, sakinliğine güvendiğin biri hayat boyu yanında olacak ve gerektiğinde akıl alacaksın. Seni herşeyine bilmesi gerektiğini düşünüp anlatıp duruyorsun sonra :)
Doktorun kredisi bende eski erkek arkadaşına karşı takındığı tavır sayesinde fazla mesela.
Eminim yarın öbür gün yeri geldikçe sen ona bu konudaki kırgınlıklarını, nasıl o noktaya geldiğinizi, senin yada onun hatalarını anlatacaksın. Ama yeri zamanı, konusunun gelmesi ve bu konuşmanın size faydası olması önemli :)

Doktorun kredisi dövmesi yüzünden de biraz fazla bende hahsjsjs diziyi biraz izledim cidden seksi buldum.

Asil olayım derken Cennet Mahallesi Pembe oldum. "O eski sevgilinin ağzını caaaartt diye yırtarım" a dönüşmem inşallah ileride. :/

Hahah çok tatlısınız :)
Abartılar hoş olmaz ama bence içinizden geldiği gibi olmak önemli.

Bence de yedirtir ama öyle olsa(yükselen akrebim), en azından ilişkiniz oturana kadar öyle uzakta kalır dilerim :))

Kalmazsa hayatımı reality show yapabilirler. Gelmez herhalde ama ya, pratisyen hekimler Doğu'da kaç yıl kalıyor antonie sen bilirsin.

Kalmazsa hayatımı reality show yapabilirler. Gelmez herhalde ama ya, pratisyen hekimler Doğu'da kaç yıl kalıyor antonie sen bilirsin.

Yok ya, bunların görev süreleri yok mu benim bildiğim gelemez herhalde.

Uzmanlık kazanır gelirse, görev süresini tamamlamak zorunda degil.
2 yıl şark hizmeti. Sonra diplomayı alır. Devletten istifa eder gelip özelde çalışır, bu da mümkün :)

Uzmanlık kazanır gelirse, görev süresini tamamlamak zorunda degil.
2 yıl şark hizmeti. Sonra diplomayı alır. Devletten istifa eder gelip özelde çalışır, bu da mümkün :)

Ay benim olduğum şehirde olmasın da Doğuda kalması şart değil.

Astoria,
doktorun eski sevgili açıklamasını okudum, onun söylediklerini doğru algılayabilmişsem eğer kurduğu cümleler, anlatım şekli bana sütten ağzı yandığı için yoğurdu üfleyerek yemek istediği hissini uyandırdı, eski kız arkadaşı hayatını fazlaca kontrol altında tuttuğundan, sizi de daha yeni yeni tanıdığından eski kız arkadaşıyla yaşadığı sorunların benzerini yaşamaktan korkuyor gibi bir fikir uyandırdı bende, siz nasıl ona karşı temkinliyseniz o da size karşı temkinli, evet bir birliktelik istiyor ama kıskanç, her adımını kontrol etmeye çalışan, kısıtlayan, eski yaşantısını kurcalayan bir kız arkadaşı olmasını istemiyor, haklı olabilir mi derseniz evet kendince haklı, çünkü sizi henüz tam olarak tanımıyor, siz de net olması, dürüst olması konusunda haklısınız zira siz de kötü bir tecrübe yaşadınız, aslında kader mi desem, hayatın ikinize de bir cilvesi midir bilemedim ama iki tane sütten ağzı yanmış insan bir birlikteliği adım atıyor, arada sorgulamalar, kıyaslamalar olması şu aşamada normal geliyor bana.

valla atandığı yere göre değişiyor ama 300-600 gün arası falan, ama bir de tus’u kazanıp mecburiyi bitirmeden uzmanlığa gelebilir ankaraya

Evet doğru söylüyorsunuz. Benim ona güvenmediğim kadar o da bana güvenmiyordur. Kaldı ki baya bir sorguladım da başta bu eski sevgili durumlarını, ayıp oldu.

valla atandığı yere göre değişiyor ama 300-600 gün arası falan, ama bir de tus’u kazanıp mecburiyi bitirmeden uzmanlığa gelebilir ankaraya

Tus'u kazanmadan görevi bittikten sonra Ankaraya gelme olasılığı yüzde kaç? :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…