Ne yaşadım ben şimdi?

Öpücük atan adamin bence artık o utanma evrelerini gecmiş olmasi lazım. Var bunda bi bit yeniği, Du bakalım :KK64:

astoria,
konunun başlığını okuyunca hemen daha ayıplı şeyler gelmişti aklıma:oops:
istediğim aksiyonu bulamadım ama bu da gayet güzel :KK70:

Ayıplı şeyleri buraya yazamam olursa, utanırım :p

mümkünse kardiyoloji uzmanı olsun Astoria Astoria bana kalpten anlayan lazım :KK70::KK70:steteskoplu olsun yani.. Nooption Nooption şansına küs :confused:

EKG çektirirsin her gün flört baabında küt küt atıyor kalbim seni görünce diye hahahha.

Profilindeki Şu karikatüre bayılıyorum
“Bakar niye bakmasın” değilmiydi bu

Ast sen bizi haberdar et
Bu birden piyasadan böyle kaybolup gitti ya
Tayinini Doğuya falan isteyip gitmemiştir inşallah :KK70:

Anaaaam bu cocuk cok fena kurt .Demedi deme .Oyuncak eder adamı .Arama sakın o arasın .
Kavgada ilk tokadı yiyen kaybeder .Sen yemişin bi tokat .:KK70::KK70:
Olsundu ama cok heyecanlı.:KK70:

Birkaç gündür eski sevgilinizle görüşmediyseniz o yüzden mesaj atmıştır.Genelde ımursamadıgımızı anladıklarında dürtmek için ararlar ya da mesaj atarlar eski sevgililer.Aynı anda mesaj atması tuhaf Degil,aklına gece gelmişsiniz belli ki.

Yemeğe gelen kişi de pek elektrik alamamış belli ki.Kadınlar bu konuda daha hassas ve duygusal oluyor ama erkekler sevse de sevmese de ilgi gösteriyorlar yol ayrılana kadar.

Öpücük atan adamin bence artık o utanma evrelerini gecmiş olmasi lazım. Var bunda bi bit yeniği, Du bakalım :KK64:

Niye moralimi bozdunuz şimdi yaa :/ Uykum kaçtı iyi mi puff son görülmesine yine baktım hala dün 22.16 :110:

EKG çektirirsin her gün flört baabında küt küt atıyor kalbim seni görünce diye hahahha.

Niye moralimi bozdunuz şimdi yaa :/ Uykum kaçtı iyi mi puff son görülmesine yine baktım hala dün 22.16 :110:
Ama astoria yalansam yalan de. Aynı şey benim başıma gelsin ben böyle düşünürdüm ama tabii bu ona kök sokturmeyecegim anlamına gelmez:süslü:

Avının yolunu şasırttı simdi pusuda bekliyo .Çok fenaaaaaaaa .Çapkın mı yoksa bu .
Ararsa" ana sen ölmedin mi ben öldün sandıydım" de .
Kac yaşında bu doktorumuz .Çok iradelidir bu doktorlar .Pis niye aramıyo ki, arama sen o catlasın .İrade savasına dönmüs resmen .

Benim iş olursa herkese benden doktor koca diyormuşum hahsjsjs.
Bu duyuru sonrası x bir fakülteden telefon aldık, fakültenin önüne Astoria'nın işi ya olacak ya olacak, bizde doktor istiyoruz diye pankart açanlar olmuş, ön saflarda Nooption Nooption veya zvjezdan zvjezdan olduğunu tahmin ettiğim bir hatun En Büyük KK pankartı açınca gelenlerin bizim siteden olduğu anlaşılmış.

Hanımlar lütfen fakültenin önünden dağılın, dağılmazsanız genç, yakışıklı doktorlar serum sıkacakmış:KK43:

Bak işte uyuz bir tip:110:
Kesin çizgili pijamalarını giyip erkenden yatmıştır o
İçlik falanda giyiyordur bu
Belki burnunu bile karıştırıyordur :deli:
Nerden bilebiliriz
Soğudunmu ondan biraz şimdi :110:
Belkide horluyordur şimdi
Ayy iyi olmuş ya boşver aramasın
Hiç çekilmez ayağı kokan erkekler hem

Bu duyuru sonrası x bir fakülteden telefon aldık, fakültenin önüne Astoria'nın işi ya olacak ya olacak, bizde doktor istiyoruz diye pankart açanlar olmuş, ön saflarda Nooption Nooption veya zvjezdan zvjezdan olduğunu tahmin ettiğim bir hatun En Büyük KK pankartı açınca gelenlerin bizim siteden olduğu anlaşılmış.

Hanımlar lütfen fakültenin önünden dağılın, dağılmazsanız genç, yakışıklı doktorlar serum sıkacakmış:KK43:
Şeyy tamam ben gidiyordum zaten,ben zaten evliyim ki
Beyim gelir şimdi
Gideyim Hadi ben

Şeyy tamam ben gidiyordum zaten,ben zaten evliyim ki
Beyim gelir şimdi
Gideyim Hadi ben
:))))
Topik ilişkiler duygular bölümünde, geyik yapmayın babında anlam çıktıysa sorun yok, sonuçta doktor bay x hakkında gırgır yapılıyor, bölümde konu da bu gırgıra müsait :)

Avının yolunu şasırttı simdi pusuda bekliyo .Çok fenaaaaaaaa .Çapkın mı yoksa bu .
Ararsa" ana sen ölmedin mi ben öldün sandıydım" de .
Kac yaşında bu doktorumuz .Çok iradelidir bu doktorlar .Pis niye aramıyo ki, arama sen o catlasın .İrade savasına dönmüs resmen .

27. Ya valla bilmiyorum, kız kardeşim ve buradaki bazı arkadaşlar senden adım bekliyordur diyorlar ama ben cesaret edemiyorum. :/

Hahaha bizim kızlarımıza kurban olsun doktorlar, onlar koşsun peşlerinde. :) Benim gibi son görülme kovalamasınlar. :/

Bak işte uyuz bir tip:110:
Kesin çizgili pijamalarını giyip erkenden yatmıştır o
İçlik falanda giyiyordur bu
Belki burnunu bile karıştırıyordur :deli:
Nerden bilebiliriz
Soğudunmu ondan biraz şimdi :110:
Belkide horluyordur şimdi
Ayy iyi olmuş ya boşver aramasın
Hiç çekilmez ayağı kokan erkekler hem

Hahaha ulen başlamadan bitirdin ilişkiyi :)

Ben seneryoya bagladım bile ,git hastaneye yapıstır duvara öyle öpülmez bòyle öpülür diye sonra da çek gel o düsünsün .:KK70:
Kocamı özledim ben yaaaaa .:mad::confused:

O değil de, Astoria dilimizi ne güzel koruyorsun öyle, o nasıl güzel türkçe yazmak, o nasıl güzel dikkat etmek maşallah. Demet akalın seviyesi türkçemle pek bi imrendim seni:KK8:

27. Ya valla bilmiyorum, kız kardeşim ve buradaki bazı arkadaşlar senden adım bekliyordur diyorlar ama ben cesaret edemiyorum. :/

Hahaha bizim kızlarımıza kurban olsun doktorlar, onlar koşsun peşlerinde. :) Benim gibi son görülme kovalamasınlar. :/

Hahaha ulen başlamadan bitirdin ilişkiyi :)
Yedirirmiyim be seni öyle öptü kaçtıya :halay:

Acaba o öpücük sırasında senden 'haşin' şeyler mi bekledi:KK53:

Beklediyse de benim bakışlarımı görünce beyin nakline ihtiyacım olduğunu düşünmüş olabilir. :bicak:

Ben seneryoya bagladım bile ,git hastaneye yapıstır duvara öyle öpülmez bòyle öpülür diye sonra da çek gel o düsünsün .:KK70:
Kocamı özledim ben yaaaaa .:mad::confused:

Uuuu beybiiii. :KK53:

O değil de, Astoria dilimizi ne güzel koruyorsun öyle, o nasıl güzel türkçe yazmak, o nasıl güzel dikkat etmek maşallah. Demet akalın seviyesi türkçemle pek bi imrendim seni:KK8:

Teşekkür ederim. :) Kendinize haksızlık etmeyin, kesinlikle o seviyede değilsiniz ehehe.

Diğer oğlan nolcak şu eski sevgilin olan... o bitti mi tamamen.. ay bilemedim ya :halay: bu doktor da biraz cins birine benzıo.. hem öpuo sonra kaçak oynuyor

Back
X