Ne yazıcam bilemedim?

Silince83

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
18
4
3
42
Uzun zamandır takip ettiğim kk a bi konu actım dun gece işim gereği vakit bulabildiğim zamanlardandır gece saatleri tamam açtığım konu belki biraz değişik olabilir yada yanlış evet aklımdan bi çok düşünce gecti sizde benı takdir etmek zorunda değilsiniz yada onaylayıp anlamak ama en ağırıma giden sey beni erkek olarak suçlamanız veya konumun uydurma oldugunu düşünmeniz. Evet düşünce olarak farklıyım 27 yasındayım eşimle yurtdısında tanıstık kendiside türk 2 yıl once ulkeye kesin dönüş yaptık konuşma tarzım ve anlatımım fazla rahat yada bazılarına fazla rahatsız edici gelebilir evet kendisi beni seviyor bende onu belki düsüncelerimden habersiz ama bazen bende neden bu kadar değişik seyler dusunuyorum. Fakat neden ülkemizde cinsellik ve dusunceler bu kadar erkeklere özgü kaldıkı benım actıgım konuda coguna gore uc bı olay olabılır ama ben fazla abartılı bısey yaptıgımı dusunmuyorum. İnanmayanlar olabilir veya komık bulanlar zaten bunlarla bi sohbet ıcınde olmak ıstemıyorum her insana açtıgı konuya göre veya uyeliğiyle ilgili dedektiflik yaparak yaklasıcaksanız bence kimlik numarası ile girilen ve yalnızca kadın üyelerin yazar olabileceği bi sistem getirilsin ki bu tur konuları asabilelim insanlar sırf cinsellik yada +18 bi konu açtı diye erkek olmakla suclanmadan yada yalan konusmakla suclanmadan konusup tartısabılmeli ... Evet ben bir kadınım her insan ve erkek gibi benımde herseyi konusma istediğim zamanda istediğim yorumu yapma ve hayatta her insan kadar hak ve soz sahibi olma hakkım oldugunu düşünüyorum ayrıca türkiyede gördüm ki bir kadın cinselliği ve rahatlığı kendi için yasayıp konusmaya basladığında önce hem cinsleri tarafından damga yıyor sonra ise erkekler tarafından kullanılmaya calısılıyor aslında su ıkı yılda gordugum ve yasadıgım onca sey var kı bakalım tatıl yaptıgım su gunlerde hepsını sızle paylasmak ısterım

yurt dışında yaşanınca paragraf nokta virgül muhtelif imla kuralları uygulanmayıncabiz Türkiye de yaşayan Türkler ,doğal olarak algılayamıyoruz..fakat içerik bakımından konu tartışmaya açılacak ve banlanmalar kaçınılmaz olacak belliki..malum konu , konu sahibinin fantezi dünyası ve cinsel düşüncelerin neden sadece erkeklere has olduğu konusu ile ilgili.

Cümleleri bırakın, konunun ana fikrini bile anlamadım

Ben senin konularını hatırlayamadım. Şimdi profiline de bakamıyorum. Erkek olduğunu düşündürecek konun neydi? Şu gurup isteyen sen miydin yoksa?

anlayabildiğim kadarıyla cevap vereyim.. siz kızlara "her şeyi yaparım dedim" demişsiniz.. eşiniz de size abuk-sabuk (biz saf Türkler için öyle oluyor o) filmler izletmişse, evet onu kastediyordur demişler.. siz açık çek vermişsiniz adamın eline adam da doldurmuş.. nesini beğenmediniz cevapların anlamadım..

Eleştiri olarak sorun yaşamadım herkes fikrini söyledi onayladığım beğendiğim seyler oldu tabiki ama sırf biraz değişik bi konu paylastım diye her 3 kişiden 2 si bi dedektif havasına girmiş :) anlamadığım nokta şu inanmıyosanız yazmazsınız veya erkek yada fake bi hesap olduğunu düşünürseniz yazmaz yada şikayet eder üyeyi ciddiye almazsınız yani en azından yapılması gereken bu olsa gerek. Yoksa ne yapılan yorumlara nede tavsiyelere bir şikayetim olmadı

Evet teşekkürler düsünce olarak benzer bı durum

Senin konun ne şimdi tam olarak? İlla arşive bakmak mı lazım anlamak için?

Yani dert olan ne şimdi?

Diğer konunuzu okudum.
Yeni üyelik ve ilk konu cinsellik olunca böyle tepkiler kaçınılmaz oluyor.
Kaldı ki eşle oturup +18 videolar izlemeyi ben sağlıklı ve normal bulmuyorum.
Ayrıca üyeliği yeni almışsınız, eşim diye bahsediyorsunuz ve profilinizde bekarım yazıyor.
Herkes neye inanacağını şaşırdı.

Esimle herseyi yaparim demissin adam bunun icin malum seyler izletmis benden bunumu istiyo demissin kizlarda evet demis sen zaten yaparim demissn adam zaten hazir kizlarin sucu ne anlamadm corba oldum:):)

Arkadaş diğer konusuna yapılan fake,erkek bu gibi yorumlara kızmış. Bence haklı biraz. Cinsellikle ilgili açılan her konuda mutlaka yapıştırıyoruz fake ya da erkek damgasını. Neden bu kadar paranoyak olduk? İlk konu cinsellik üzerine olabilir ne var ki bunda? Kafasına taktığı en büyük dert odur ve sırf onu sormak için üye olmuştur. Cinsellik gerçekten erkeklerin tekelindeymiş gibi davranıyoruz bazen burda.

Konu sahibi diğer konunuza gelirsek, bu forum türkiyenin küçük bir kopyası. Biz herkesin normal anlayışının herkesin sınırlarının farklı olduğunu anlamak ya da kabullenmek istemiyoruz. Eşiyle erotik film izleyene normal değil, sağlıklı değil diyoruz. Sevgilisiyle eve çıkana çok ayıp, zina bu yaptığın etik değil diyoruz. Sevgilisiyle birlikte olana sen en büyük hazineni saklamayı becerememişsin, ahlaksızsın diyoruz. Bunları duyup diktirmeye kalkana yapmadığımızı bırakmıyoruz, ne iki yüzlülüğü kalıyor ne sahtekarlığı. Ama bu yola biz itiyoruz farkında değiliz.

Her neyse, cinsellik türkiye için hala tabu. O yüzden aldığınız mesajları umursamayın, kafaya takmayın. Bu arada konunun devamı niteliğinde konu açmak yasak. Sanırım yakında kapatılır bu konunuz da.

İyi cumleler kuramıyorum farkındayım o yuzden yanlıs anlasılma kısmında degılım. Asıl konu erkekler zaten bu tur konusulunca sıze farklı gozle bakarlar ama turkıyede soyle bı durum var bunu kadınlarlada konusuncada sıze farklı bı sekılde bakıyolar yada forumda oldugu gıbı erkek muhabbetı yapıolar belkı haklılar ayrıca profılımı ozenle acmadım ama sonra guzel mesajlar aldım bazı yonetıcılerden profılımı duzenlemek ıstedım ama nasıl yapacagımı bılemedım:)

Konuya gelıyım biz kadınlar aslında hisli varlıklarız her erkeğin bi dekolteyı suzdugunu veya acıldıkca ılgı cektıgını yada cekecegını bıldıgı halde biz kadınlar kendimiz için giyinir suslenırız derız cunku bunu demek zorunda bırakılırız bugune kadar yurtdısında hıc bı kadından bu cumleyi duymadım yanı bu demek degılkı yurtdısında herkes cıplak dolasıyor yada erkekler gibi cınsellık muhabbetı yapıor fakat bi yemekde yada bi görüşmede vucut hatlarını belirgin hale getirecek yada dekolte transparan bı kıyafet giydiğinde çok şıksın gözler uzerınde veya falancı erkek surana burana bakıyor dedıgınde karsıdakı rahatsızlık vermedıkce rahatsız olmuyor amac zaten bu degılmı dıyor tamam acık sacık gıyınmesı belkı cokta dogru degıl ama bunu yaparken bıseyın altına sıgınmıyor nıyetını zaten dıle getırebılıyor derdım su kı neden bızde turbanlı olan turbanını acık gıyınen nedenını veya bunun gıbı seyler ıcın numara yapmak yada bahanelerın arkasına saklanma geregı duyuyoruz

Kadın olmak zordur çünkü en başta kadınlar tarafından eleştirilirsiniz

dönmen hata ne güzel orada mis gibi yaşıyormuşsun burada türlü yobazın içinde ne yapacaksın ki?

bence geri dön ben de şimdi fırsat kolluyorum yurtdışına kaçmak için en güzeli bu.

dönmen hata ne güzel orada mis gibi yaşıyormuşsun burada türlü yobazın içinde ne yapacaksın ki?

bence geri dön ben de şimdi fırsat kolluyorum yurtdışına kaçmak için en güzeli bu.

Turkiyeye geldigimden beri kendimi cok elestirir oldum ama ulkemi seviyorum benim gibi insanlarin oldugunu bilmek guzel desteginiz icin sagolun ama bence bunlari en azindan kendi aramizda yikabiliriz gibi geliyor biz fantezilerimiz yada isteklerimiz var diye suclu olamayiz sapik yada kotu kadin degiliz

elbette değiliz ama bir kere burada islam var islam demek kadın düşmanlığı demektir nerden biliyorsun dersen basit, islamın olduğu hangi ülkede kadınlar mutlu ki biz mutlu olalım lafa gelince başka icraatta başka 50 küsür ülke var hepsi aynı.. sonra kültürel öğretiler şunlar bunlar yani kendi aramızda yıkmak için çooook uzun süre lazım ama bu kafayla olmaz ne yazık ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…