- 21 Eylül 2014
- 18
- 4
- 3
- 42
Uzun zamandır takip ettiğim kk a bi konu actım dun gece işim gereği vakit bulabildiğim zamanlardandır gece saatleri tamam açtığım konu belki biraz değişik olabilir yada yanlış evet aklımdan bi çok düşünce gecti sizde benı takdir etmek zorunda değilsiniz yada onaylayıp anlamak ama en ağırıma giden sey beni erkek olarak suçlamanız veya konumun uydurma oldugunu düşünmeniz. Evet düşünce olarak farklıyım 27 yasındayım eşimle yurtdısında tanıstık kendiside türk 2 yıl once ulkeye kesin dönüş yaptık konuşma tarzım ve anlatımım fazla rahat yada bazılarına fazla rahatsız edici gelebilir evet kendisi beni seviyor bende onu belki düsüncelerimden habersiz ama bazen bende neden bu kadar değişik seyler dusunuyorum. Fakat neden ülkemizde cinsellik ve dusunceler bu kadar erkeklere özgü kaldıkı benım actıgım konuda coguna gore uc bı olay olabılır ama ben fazla abartılı bısey yaptıgımı dusunmuyorum. İnanmayanlar olabilir veya komık bulanlar zaten bunlarla bi sohbet ıcınde olmak ıstemıyorum her insana açtıgı konuya göre veya uyeliğiyle ilgili dedektiflik yaparak yaklasıcaksanız bence kimlik numarası ile girilen ve yalnızca kadın üyelerin yazar olabileceği bi sistem getirilsin ki bu tur konuları asabilelim insanlar sırf cinsellik yada +18 bi konu açtı diye erkek olmakla suclanmadan yada yalan konusmakla suclanmadan konusup tartısabılmeli ... Evet ben bir kadınım her insan ve erkek gibi benımde herseyi konusma istediğim zamanda istediğim yorumu yapma ve hayatta her insan kadar hak ve soz sahibi olma hakkım oldugunu düşünüyorum ayrıca türkiyede gördüm ki bir kadın cinselliği ve rahatlığı kendi için yasayıp konusmaya basladığında önce hem cinsleri tarafından damga yıyor sonra ise erkekler tarafından kullanılmaya calısılıyor aslında su ıkı yılda gordugum ve yasadıgım onca sey var kı bakalım tatıl yaptıgım su gunlerde hepsını sızle paylasmak ısterım