Ne zaman ayrı eve çıkmak istesem hissetirsem kaynanam laf sokup sokup duruyor?

Bile isteye kabul etmiş yani

Evet canım yazmış ilk sayfalarda , sonradan pişman olmuş tabii ama ne fayda.
Eşine açsa konuyu baştan kabul ettin şimdi ne diye sorun çıkarıyorsun diyecek araları bozulacak ondan çekiniyor.
E haklı adam bir yerde anladığım kadarıyla kayınvalidenin kendi evi yok yani kiracı olacak
Cocuklari yardım etmezse kadın kira ödeyemeyecek ortada kalacak konu sahibinin eşi de annesini o duruma sokmak istememiş eşine demiş eşi kabul etmiş
Şimdi evi ayırdılar diyelim kaynanaya yardım etseler evi nasıl idare edecekler yardım etmeseler eşi huzursuz olup evde huzur vermeyecek
Konu sahibi de çalışırsa belki biraz birikim yapıp birşeyler yapabilirler

Eşimde suç olduğunu biliyorum ben Zaten
Giyinip süslenme işini bırakıp adamla birlikte olmaya son vereceksin. 1 aya bak anasını nasil yolluyor. Tepki vermeyi bağırıp çağırmak sanıyorsunuz.

Ben artık rahat edemiyorum annen yan odadayken olmuyor diyeceksin

Eşimde suç olduğunu biliyorum ben Zaten
Kayınvalide ile mücadele ederken eşinizin neler yaptığını neler yaşadığını neler saklayıp saklamadigini gözden kacirabilirsiniz
Bazı eşler kadınlari bile isteye kaynanaya odakliyor ki gemisini rahat yürütsün kendi hayatıni yasaybilsin diye
Siz kendinize odaklanın bir iş bulun eşinizle ayri ev isini konusun çocuğu erteleyin

Benim kimseye ile işim kalmadı canım
Ama ben sadece oturdum evde rahat etmek istiyorum ben evde giyinip süslemeye işini de kendime yapmak istiyorum hayatımı yaşamak istiyorum
Ayrıca doğum günün ertesi gün zaten iki olsun dedim bende rahat ederim akrabaları kızları geldiğinde o zaman onlarda rahat eder dedim oda evet hemde başının sallayarak evet dedi zaten
Kaynanamaı bir yandan suçlamanın nedeni bizi zerre kadar düşünmüyor olması az bir şey ayrı olsun konusunu açtığımda laf sokup sokup duruyor
Annem bize geldiğinde bir kere kaynanam da bir yere gidecekti ben giydiyeğimde biraz rahat edin annem de kendilerine lafı sokup sokup duruyor
Ayrı ayrı olunca daha iyi olur müstakil alırsınız her biriniz ayrı yaşarsınız diye ama olay kaynanam da ve eşimde bittiyor bir yıldır ben çabalıyorum ama yetti artık

Belkide adamın işine gelir dışarıda zaten bir hayayi varsa evdeki kadın annemle ilgilensin onlar birbiriyle cebellesirken ben de hayatımı yaşayayım der
Bide konu sahibi niye bu kadar sıkıntı arasında sürekli eşiyle beraber olmak istiyor

Haklısınız yine istediğiniz gibi giyinin istediğiniz zaman yapın işlerinizi

Işte kendi evinde kocanla tek basinayken yaparsın onları. Hamile kalmayı düşünüyorsun sence mantıklı mı su evde? Gerçekten adamdan elini eteğini çeksen dediğim gibi yollar annesini rahat edersin. 2 aylık evlilikte ne demeye kabul ettin ki eli ayağı tutan kadın kendi evinde kalsın.

Bana tamamen senaryo geliyo işte bu durum, daha 2 aylık evliyken ne alaka gel benle yaşa diyecek. Kaynana dünden razı zaten, herkes annesini bilir gayette önceden bu muhabbet dönmüştür. Adam zaten karısıyla başbaşa bile kalmak istememiş esas sorunda burda başlıyor. Konu sahibi en başta olmaz daha 2 aylık evliyiz kabul etmem demediği için şuan mızmızlanmasınında çok anlamı yok.
Konu sahibi aksiyon alabilcek biri değil sadece deşarj olmak için söyleniyor, gencecik yaşta hizmetçilikten başka bir şey değil, diğer gelinler mis gibi yaşarken o kaynanayla kırıp dizini oturcak

Aa bak şimdi başını sallayarak evet dediyse iş başka. Tamamdır bu iş

Aa bak şimdi başını sallayarak evet dediyse iş başka. Tamamdır bu iş
İnşallah konusu filan tekrar açılsa zaten tekrar susmaadim gibi susmayacağım herkese söyledim söylüyorum bunu herkese ayrı evde yaşayacağımı iki üç kişi şimdi bunu biliyor kaynanam da eşimle konuşma ortasında o gün kulak misafir oldu tekrar laf sokmaya başladı
Kim ne derse desin kayananm da eşimde çocukları ne dediği benim umurumda değil artık bu sefer benim dediğim olacak onların değil beğenselerde beğenmeslerde bu böyle olacak nokta

Hadi inşallah ama farkındasin değil mi
Gorumceler kayinlar ve kaynana değil eşinin ne diyeceği önemli
Ki konuyu defalarca gündeme getirmiş olmana rağmen kulak ardı etmiş
Dediğim gibi çocuğu biraz erteleyin

Aralarda gözümden kaçmış olabilir yazdınız mi bilmiyorum ama ben şunu merak ettim bu kadının kira da olsa bir evi vardı değil mi
Size gelirken o ev ne oldu
Bosalttiysa eşyalar ne oldu
O ev kapanıp eşyalar bosaldiysa sizin bundan haberiniz olmadi mi
Eğer olduysa ömürlük kalacağını burdan anlamadınız mı
Yani insanlar sizin kayinvalide ile yaşamaya ömür boyu evet dediğinizi sanıyor olabilir bence sizce de öyle olabilir mi

Bir taraftan anası bir taraftan karısı çekiştiriyor, adamda tık yok. Genel tavrı bakış açısı buysa sizin daha çekecek çok çileniz var. Kaç sayfa yazdık anca kıpırdanmaya başlamışsınız. Keşke eşiniz annem bizle kalacak dediğinde açsaydınız konuyu. Ben sizin aksiyon alacağınıza pek inanmıyorum, kimse bu kadarına katlanamaz. Siz kayınvalide iki üç günlüğüne veya bir haftalığına bile gitse sevineceksiniz, o yetecek size.

Ön lisans mezunuyum yazmışsınız, kaç kere sorduk niye çalışmıyorsunuz? Anne babanız emek vermiş masraf etmiş, okula göndermiş ama siz cahil bir kadınla ezik bir adamın kölesi olmuşsunuz. Tekrar soruyorum niye çalışmıyorsunuz, bütün gün eşinizin sülalesine hizmet etmekten iyi değil mi? Adamın insafına kalmışsınız o da sizi ezdiriyor.

Hani okumamış olsa mesleği vs olmasa neyse
Benim bir kurs arkadaşim kız kayınvalide ile yaşıyordu durumu yok ilkokul mezunu anne babası sahip çıkmıyor ben bir kaç arkadaş git en azından bir fabrikaya vs gir çay temizlik bulaşık evde onlara hizmet etme dedik kız çakışıyor şimdi eve para giriyor diye eşi pervaneymis etrafında çocukta yoktu zaten kiraya çıkmışlar geçen ay
Ama kız fabrikada paketleme de 3 yıldır çalışıyor azmetti yani
Eş kişisinde çok iş var ama kadında biraz çabalamak zorunda hiç çarem yok diyorsa ise de o zamsn buna alışmak zorunda

O evdekilerini hepsini dağıtmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…