- 7 Mayıs 2020
- 4.077
- 10.345
- 208
- Konu Sahibi benharikabiriyim
-
Aynen öyleBu konuda tek suçlu eşiniz. Çok büyük ihtimalle annesinin size geleceğini daha önceden biliyordu ama size söylemeyip emrivaki yapmış. Bi çözüm de bulmaya çalışmıyor demek ki gayet keyfi yerinde.
Bence eşi söz verdi yada hali hazırda ev kadınındıTamam da siz niye geldigind ekabul ettinizki salakmisiniz afedersiniz size sormadan evinize kurulmus evlenmeden once ben boyle bir soz vermedim neden annen geldi kabul etmiyorum diyemedinizmi
Bence konu sahibinin imkanı yok yani baş kaldırsa destek olacak bir ailesi eşi yok yanındaAman size ne dense boş bence, yanında hamile kalır kaynananla büyütürsün.
Ev kira kirayı evin bütün ihtiyaçlarını eşim ödüyor eve bir eşya alıyor derindondurcu gibi eşyalar kendisinin de eşyası oluyor herkesin eşyası oluyor bizim bu diyorBence eşi söz verdi yada hali hazırda ev kadınındı
Sanmıyorum bi mesajında annesi garipsemiş bu durumu, ayrıca hala bu şartlarda kadın kocasına süslenme derdinde adamın umrunda bile değil. Bazı kadınlara ne söylense boş çünkü fıtrat denen bi gerçek var. Kimi böyle hizmetçi gibi yaşar kocamı memnun edeyim kocam iki pış pış yapsın yeter der, kimi sanada ananada başlarım der çeker gider kocasızlıktan korkmaz kendine saygı duyar.Bence konu sahibinin imkanı yok yani baş kaldırsa destek olacak bir ailesi eşi yok yanında
Eşi bile isteye bu duruma sokmuş
Eşinizde sorun kayınvalideniz de değil malesefEv kira kirayı evin bütün ihtiyaçlarını eşim ödüyor eve bir eşya alıyor derindondurcu gibi eşyalar kendisinin de eşyası oluyor herkesin eşyası oluyor bizim bu diyor
Bakıma muhtaç değil kendi işinin yemeğini yapabiliyor kadın eşim evet belliki söz vermiş
Ev kadının değildi eşim evlenecek diye ev arardı kiraladı evi yenildi filan düzeltti herşeyi evin ihtiyaçlarını o doldurdu
Bütün mesele ve mevzu eşi iken kaynanaya kurulması tuhaf zaten itiraf etmek istemiyor olabilir ama bu durumda olmasının tek sebebi eşiSanmıyorum bi mesajında annesi garipsemiş bu durumu, ayrıca hala bu şartlarda kadın kocasına süslenme derdinde adamın umrunda bile değil. Bazı kadınlara ne söylense boş çünkü fıtrat denen bi gerçek var. Kimi böyle hizmetçi gibi yaşar kocamı memnun edeyim kocam iki pış pış yapsın yeter der, kimi sanada ananada başlarım der çeker gider kocasızlıktan korkmaz kendine saygı duyar.
O yüzden ben imkansızlık görmüyorum.
Neyi bekliyorsunuz ayrı eve cikmak için zaten iki şekilde de kirayı siz ödeyeceksiniz ama diğerinde aile olarak yaşayabileceksinizEv kira kirayı evin bütün ihtiyaçlarını eşim ödüyor eve bir eşya alıyor derindondurcu gibi eşyalar kendisinin de eşyası oluyor herkesin eşyası oluyor bizim bu diyor
Bakıma muhtaç değil kendi işinin yemeğini yapabiliyor kadın eşim evet belliki söz vermiş
Ev kadının değildi eşim evlenecek diye ev arardı kiraladı evi yenildi filan düzeltti herşeyi evin ihtiyaçlarını o doldurdu
Yok ya bence gayette biliyor yani adam kandırmış işte 2 ay sonra gel demiş annesine sadece bu bile ayrılma sebebi. Bile isteye yaşıyor gerçekten istemeyen akıllı bir kadın böyle mi davranır, süsleneyim başbaşa kalayım, gezeyim derdinde olmaz.Bütün mesele ve mevzu eşi iken kaynanaya kurulması tuhaf zaten itiraf etmek istemiyor olabilir ama bu durumda olmasının tek sebebi eşi
Anneannem 7 yıldır tek yaşıyor 85 yasindaYa böyle insanları anlayamıyorum. Anneannem 60 yaşında dul kaldi yıllarca yalnız yaşadı. Ne kadar israr etseler de kimsede 2 3 günden fazla kalmazdi evimde rahat ediyorum ben derdi. Hasta değil bir şey değil insan nasıl rahat eder yeni evli insanların yanında. İnsan kendi annesiyle bir arada yaşayamıyor belli yaştan sonra. Kan bağın bile olmayan biriyle bir ömür evini paylaş. Resti çekmezsen işin zor. Başta kabul etmen zaten hata.
Eşinde genel olarak bir isteksizlik Öteleme var adam bile isteye bu duruma sokmuşYok ya bence gayette biliyor yani adam kandırmış işte 2 ay sonra gel demiş annesine sadece bu bile ayrılma sebebi. Bile isteye yaşıyor gerçekten istemeyen akıllı bir kadın böyle mi davranır, süsleneyim başbaşa kalayım, gezeyim derdinde olmaz.
Kocasınında umrunda değil ki bizde genç evlendik valla kendi istiyodu başbaşa kalalım sevişelim rahat olalım diye, fıkır fıkır olur insan.
Yoksa evlenmese kendi ailesiyle oturur aynı şey yani evliliğin ne anlamı kalıyor
Kendi kızları tamam dedikten sonra ailesi ne desin ailesine gidip konuşmamış ki böyle böyle zordayım vs diye yada terk etmemiş ki. Kızın anneside bakmıştır kocasıyla iyiler ne yapsınlarEşinde genel olarak bir isteksizlik Öteleme var adam bile isteye bu duruma sokmuş
Konu sahibi tavrını koymalı gerekirse rest çekmeli ve bosanmalı idi
Bosanmasa dahi aile evine gidip bir işe girip para biriktirip kendine yatırım yapmalı idi
Bunu da yapamıyor o zaman evliligi devam ederken gidip bir işe çok zorlansada çalışmalı idi en azından gorumcelere vs hizmet etmezdi ve kaynayayi gün içinde daha az görürdü
Birde konu sahibinin ailesi ya biz kızımızı ayrı evlendirdik bu aynı evde oturma olayı nereden çıktı diye niye müdahale etmemişler
İşte aile ses etmez sahip çıkmazsa elin oğlu da böyle ezer
Orası da öyle ya kabul etmeyecekti yada şikayet etmeyecekKendi kızları tamam dedikten sonra ailesi ne desin ailesine gidip konuşmamış ki böyle böyle zordayım vs diye yada terk etmemiş ki. Kızın anneside bakmıştır kocasıyla iyiler ne yapsınlar
Yok adam kandırmamış , annesi diğer oğullarından şikayet edince eşi de gel benle yaşa o zaman demiş konu sahibi de sıkıntı yok gelsin deyip kabul etmiş, hiç haberi yokken kv birdenbire gelmiş gibi yazıyor ama öyle değil.Yok ya bence gayette biliyor yani adam kandırmış işte 2 ay sonra gel demiş annesine sadece bu bile ayrılma sebebi. Bile isteye yaşıyor gerçekten istemeyen akıllı bir kadın böyle mi davranır, süsleneyim başbaşa kalayım, gezeyim derdinde olmaz.
Kocasınında umrunda değil ki bizde genç evlendik valla kendi istiyodu başbaşa kalalım sevişelim rahat olalım diye, fıkır fıkır olur insan.
Yoksa evlenmese kendi ailesiyle oturur aynı şey yani evliliğin ne anlamı kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?