Ne zaman ayrı eve çıkmak istesem hissetirsem kaynanam laf sokup sokup duruyor?

Siz aynı evde yasıcanıza daır eşinize soz mu verdınız.

Diğer gelinlere de yapabiliyor mu ssize yaptığını ?
Hayır zaten bir haftalığına arayla gitti iki defa gitti ve iki hafta kaldı yani diğer eltimin evine gittiğinde eltime ben anneme eşimle ziyaret gideceğim dediğimde kaynanamı da götür dedi kaynanma tekrar ona gider diye korktu ama o zaman da görümecem gezmeye gelmisti kaynanamla oturdu

Ya gördün değil mi onun eşi niye birşey diyemiyor da sen kabul ediyorsun
Mesele tamamen eşin ve senin tavrın bu kadar stres sıkıntı görümce kaynana sorunu içinde ısrarla.ustelik yeni evli iken çocuk istemeni de çözemedim

Ben sonradan anala Eşim o zamanlar beni zor anlıyordu hatta anlamak istemiyordu ağır geliyordu kendisine annesi ile yaşmak istememem ancak bağırıp çağırıyordu
En son ben patladım yeter dinle diye kaç defa kavga ettik kaç defa tavır koydum en sonunda benim söylediklerim ile gerçekten kendi gözleriyle abisigilin giden geleni görünce annesinin yaptığını görünce anladı ama bir yil
geçmişti maalesef en sonunda dediğim gibi doğum günümde yine tavır koydum telafi etmeye çalıştı bir gün sonra söyledim iki ev olsun dedim hem ben rahat ederim hemde çocukları geldiği zaman rahat eder dedim oda zaten başını sallayarak evet dedi zaten
Nişanlıyken bana ben eşimle mutlu olmak huzurlu olmak için evlenemek istiyorum dedi dedim bende aynı şekilde dedim
Kendisinin savunmuyorum yemin ederim kendisin de hatta var düşünmedi umursamadı söylediklerim de kendisine ağır geliyordu şimdi mesela kendisi de istiyor

Öyle zaten
Gidecek bir yeri yok tek kalır korkusu ile de bana eşime laf sokuyor
Kadın bir şekilde çaresiz kalmış çocukları ortak kirayı karşılayıp bir ev tutsa ziyarete gitseler birer ikişer gün yanında kalsalar bu sıkıntılar olmaz ama kimse elini taşın altına sokayım demiyor
Esim 9 kardeş şuan 4 abisi var 3 ablası var temizliğini eşim yapar ayda bir ufak tefek gıda giderini karşılar oysa hepsinin durumu eşimden iyi evleri arabaları var

Anne hepsine bakarken evlatların hepsinin diğerinin üstüne atması anneyi
Hayatın acımasız yüzünü ortaya koyuyor malesef

Ya güzelim orda mizahen diyorum seni sallamış kocan. İstemiyorum rahat edemiyorum bir sürü çocuğu var diyeceksin, adama işve cilve yapmayacaksın, ya ayrı düzen kurarız yada ben yokum diyeceksin. Kötü olmadan bazı şeyleri elde edemezsin, kaynanan ne derse desin evlatlarım bakamıyo bilmem ne derse çocukları bize baksın diye mi doğurdun, beni doğurmadın ya herkesin kapısı ayrı diyeceksin. Kocanla kötü olmaktan korkuyosun ama o senle kötü olmaktan korkmuyor, sen rahat edememişsin, millete hizmet etmişsin, heveslerin kursağında kalmış umrunda değil adamın.

Kiralık evi nasıl yaptırdınız?

Beni alıntilamis ama soruma cevap vermemissiniz

Evet haklısın öyle zaten birde bunu bende biliyorum eşimde söyledi herşey eşimden istiyordu bir yandan git diğer çocuklarında işte ben tek senin çocuğun değilim dedi ne biliyim hepimizide suç var

Eşim Ev sahibinden istedi oda kabul etti istediğini yap dedi öyle anlaştılar kiradan düşürdü
Aklın varsa hiç iki ev falan teklif etme. İki ev dediğin aynı avlu içinde iki müstakil gibiyse eğer, o çat kapılar misafirler, burası annemin evi lafları bitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…