ne zaman çocuk sahibi olunmalı????

HİÇ Bİ ZAMAN KENDİNİ ÇOCUĞA HAZIR HİSSETMESSİN BANA KALIRSA AMA. TABİKİDE BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM İKİ ÜÇ YIL OLMASADA EN AZ BİR YIL EVLENDİKTEN SONRA ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTEMİYORUM. ZATEN EVLENİP BÜYÜK BİR SORUMLULUK ALTINA GİRİYORSUN ÇOCUK SAHİBİ OLUNCA SORUMLULUKLARIN DAHA FAZLA ARTICAK. HAYATINI ÇOCUĞA ADICAKSIN SENİN HAYATIN SADECE O ÇOCUKLAR OLUCAK Bİ KES HAMİLE KALDINMI OTURUP KALKMANDAN YİYİP İÇMENDEN TUT HERŞEYİNİ ONA GÖRE AYARLICAKSIN. YANİ BENCE HAYATINI EN AZ BİR YIL YAŞAMADAN EVLİLİĞİN TADINI KOCANLA BAŞBAŞA ÇIKARTMADAN ÇOCUK SAHİBİ OLMA DERİM BENİM ÇOCUĞUM YOK EVLİDE DEĞİLİM AMA ETRAFIMDAKİ TECRÜBELİ KİŞİLERDEN ÇOK ÇOKM İİ BİLİYORUMkaydirigubbakcemile5​

Bence eşler arasındaki bir tercih bu...
Ama bana göre en az bir yıl çocuk olmamalı.
Benim içimde uhdedir,hemen hamile kalmıştım...

senın hazır olman ve yeter bukadar özgurluk doydum ben dıyosan düşün.ben 2 yıl sonra hamile kaldım ıdeal bence bu karar özellıkle benım gıbı yalnız buyutuceksen ıyı düşünulmesı gereken bı şey.çok zor ama çok guzel bşy..allah ısteyenlere nasıp etsın.byyy

ben 2yıllık evliyim 3-4 ay öncesine kadar kendimi anne olmak için hazır hissetmiyodum ama zamanın ne göstericeği belli olmuyo şuanda bebğim olsun istiyorum yani anneliğe hazırım

bende 9 aylık evliyim.eşim benden 6 yaş büyük.benimde eşim çok istiyor. açıkçası bende bi istiyor bi istemiyorum.galiba tam hazır değilim.çok mutlu hiç bi problemimiz olmadığı zamanlar istiyorum ama aramızda sorunlar çıkınca yanlış zaman diyorum.ama zaten tedavi görüyorum önümde 4 aylık bir süreç var o zamana kadar da 1 yıllık evli olmş olcam.bakalım zaman ne gösterecek.ama bence en az bir yıl lazım bebek için.evlenince hayatın tüm alışkanlıkların,vucudun bile değişime uğruyor.daha ilkine alışmadan ikinci bi değişim bence zor gelir. duygusal olarakta hazır hissetmek gerek

ya ben galiba artık kendimi hazır hissediyorum. bunun hayalini kurmaya başladım son zamanlarda. 1,5 senelik evliyiz biz. aslında 2 sene dolsun bu işlere öyle girişelim diye düşünüyordum.yaşım da henüz 24-25.yanii geç kalma söz konusu değil.eşimle aramızda 6 yaş var. ama ben 2 çocuk istiyorum. biraz da o yüzden galiba artık zamanının geldiğini hissediyorum. yine de 1 seneden önce yapılmaması gerektiğini düşünüyorum.önce evlilik oturmalı, eşler birbirine alışmalı...yasakkelime

cocugun oldugu zaman zaten omur boyu yanında hayatında olacak.o yuzden evlılıgın tadını cıkarmalı esıyle basbasa kalmalı bır sure.evlılıgını doya doya yasamalı gezmelı eglenmelı ve kendını hazır hıssettıgınde artık bıseylerın eksık oldugunu farkettıgınde cocuk yapmalı ınsanlar.bırde maddı anlamda bırıkımı olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…