• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne zaman geçer ne zamann ?

Ben o soze inanmiyorum..donmez!!!kendini dusun empati yap;sen terkettigin birine doner misin?ben donucek olsam zaten terketmem..o yuzden kuzum uzme kendini degmez bu erkekmilletine..evettt benimki ayrildik hemen buldu birini kiydi nikahi...ben aglayip,uzuldugumle kaldim..simdi mii oonume bakiyorum...eskiden hayir glseydi bit pazarina nur yagarmis derler...bide su sozu cok severim ; ayni nehirde 2kere yikanilmaz!!!yani olmuyorsa zorlamamak lazim...yeni biri elbet cikar karsina insallah
yaşınız kaçtı ayrıldıgınızda. hemen bulmamıstır elinin altında o varmıstır muhtemelen evleneceği kız

[QUOdertli93, post: 37838787, member: 635015"]yaşınız kaçtı ayrıldıgınızda. hemen bulmamıstır elinin altında o varmıstır muhtemelen evleneceği kız[/QUOTE]
Giden gitti bosver sende....inan dusunmeyi birakinca yeni biriyle yeniden cok daha mutlu olucaksin...

Sen kac yasındasın?Bak sana sunu söyleyeyım 30unu gecmıs ve bırcok ask yasamıs ,sadece ıkı kez cok cok sevmıs bı kadın olarak;
tum asklar bıter,
bıten ask ıcın uzuldugun her gun senın ıcın kayıptır
insan bır kere sevmez tekrar sevebılır
senden vazgecmeyı göze alan zaten kaybetmeyı göze almıstır
degerını bılene bakacaksın bılmeyenı takmayacaksın

sımdı bosandım ve hayatın ask ayrılık acısı cekıp aglayacak kadar uzun olmadıgını fark ettım..
Aglamadım ..Dusunmedım...gectı bıttı..
Degmez kımseye ...Öyle kotu haberler var kı ac haberlere bak halıne sukret..
Dun ayagım uyusmustu kalktım tokezledım..Bınbır sukrettım Allah'ıma yurudugum ıcın...
Öyle buyuk lutuflar kı bu saglıklı organlarımız,saglıklı ve yanında oldugumuz aılemız,okulumuz,
işimiz,sevenlerımız vs vs sakın ask acısı ıle gunlerını bosa gecırme..İlerde gulerek ve ''ne salakmısım''
dıyerek hatırlayacagın boş vakıtler onlar..
Yarın uyan ve yenı bır gune gulerek basla...

o ayrıldı soğudum dedi. aslında ilişkinin genelinde cok sey var. bana hep ilgsiz davranması ve ben de bundan şikayetçi olmam,bu sebeple sevgisine güvenemem, kendimi değersiz hissetmem ve bunun sonucunda yaptıgım bazı davranıslar, her an elimden kayıp gidecekmiş gibi hissettirmesi ve benim de bu sebeple onu kısıtlamam falan.. bunaldı kısacası
SENDEN SOGUMUS , Sen ona guvenmiyosun, Kisitliyosun vs vs ..
Neden donsunki veya sen neden hala onu bekliyosun ??

Kendine gel toparlan hayat bir erkekten ibaret degil .donsede mutlu olamazsiniz cunku bukadar sorun varken yakanizi birakmaz sorunlar.

Can Yücel'den Bağlanmayacaksın şiirini dinlemenizi tavsiye ederim:KK24: Hala nefes aldığımıza göre, hayat devam ediyor ve biz aynı yerde saplanarak kalmak yerine önümüze bakmalı, hayatın güzelliklerinin farkına varmalıyız:KK68:

Sen kac yasındasın?Bak sana sunu söyleyeyım 30unu gecmıs ve bırcok ask yasamıs ,sadece ıkı kez cok cok sevmıs bı kadın olarak;
tum asklar bıter,
bıten ask ıcın uzuldugun her gun senın ıcın kayıptır
insan bır kere sevmez tekrar sevebılır
senden vazgecmeyı göze alan zaten kaybetmeyı göze almıstır
degerını bılene bakacaksın bılmeyenı takmayacaksın

sımdı bosandım ve hayatın ask ayrılık acısı cekıp aglayacak kadar uzun olmadıgını fark ettım..
Aglamadım ..Dusunmedım...gectı bıttı..
Degmez kımseye ...Öyle kotu haberler var kı ac haberlere bak halıne sukret..
Dun ayagım uyusmustu kalktım tokezledım..Bınbır sukrettım Allah'ıma yurudugum ıcın...
Öyle buyuk lutuflar kı bu saglıklı organlarımız,saglıklı ve yanında oldugumuz aılemız,okulumuz,
işimiz,sevenlerımız vs vs sakın ask acısı ıle gunlerını bosa gecırme..İlerde gulerek ve ''ne salakmısım''
dıyerek hatırlayacagın boş vakıtler onlar..
Yarın uyan ve yenı bır gune gulerek basla...
İçimden geçenleri öyle güzel detaylarıyla anlatmışsınız ki alıntılamadan geçemedim :)
Hayat sahip olamadıklarımıza üzülmek için çok kısa, halbuki elimizdekilerin ne kadar kıymetli olduğunun idrakine varsak bu kadar üzülmeyeceğiz. Saygılar...;)

o ayrıldı soğudum dedi. aslında ilişkinin genelinde cok sey var. bana hep ilgsiz davranması ve ben de bundan şikayetçi olmam,bu sebeple sevgisine güvenemem, kendimi değersiz hissetmem ve bunun sonucunda yaptıgım bazı davranıslar, her an elimden kayıp gidecekmiş gibi hissettirmesi ve benim de bu sebeple onu kısıtlamam falan.. bunaldı kısacası

Bak kendini bu kadar yıpratma. onuna olan iyi şeyleri değil kötüleri düşün. kalbini bi kenara koy mantığınla hareket et. şimdi sana bunları söyleyen adam sana değer vermeyen adam ilerde hiç adam yerine koymaz. emin ol buna. bence bi an önce unutmaya bak en azından şimdi 2 ay ağlarsın 6 ay ağlarsın. ama hayatını mahvetme ilerde çok pişman olursun. karşına daha ne insanlar çıkar değerini bilecek...

Sen o erkeği çok fazla önemsemişin bence. bundan sonra sana dönse bile en ufak kavgada tekrar bırakır gider emi ol. kendini toparla önüne bak. hakkında hayırlısı olsun

Erkekler kendisini acizce seven kadinlari sevmezler acizceden kastim hayatinda bi tek o varmis gibi davranan surekli ustune dusen ayrilmasin diye kendini paralayan asiri ilgili bu tur asiri bagimlilik sergileyen ayrilinca ayilip bayilacak durums gelen kadinlarin yaptiklarindan bisey kazandigini gormedim hic

yok.. hala gelmedi.. hala dönmedi.. demekki gerçekten sevmiyor beni. ben hala bekliyorum.. ben hala ağlıyorum.. ben hala mutsuzum... ben hala seviyorum.. en acısı da çok özlüyorum. onunla sokaklarda boş boş dolaşmayı bile çok özledim. 4 ay oldu.. hala bir adım atmadı bana.. napıcam ben.. kendimi çok çaresiz hissediyorum. çünkü aptal gibi hala onu seviyorum onu istiyorum.. yok mu bir çaresi yok mu benim bir dermanım.. yok mu derdime bir çare. çok acıyor kalbimm çookk.. yok mu geri dönüşü. ben her akşam böyle yas mı tutucam onun için.. ne zaman geçicek ne zaman?
Kendi kendini bir girdabın içine çekmeye zorlarsan daha yas tutacağın günler çok olacaktır.
silkelen kendine gel. Dünyanın sonu mu geldi?
Dermansız bir derdin mi var?
Gözünün önünde bir yakının eriyip bitiyor da sen bir şey yapamıyor musun?
Bir erkek için yas tutmak hayatında üzüleceğin son konun olmalı.

sana bir dua önereyim Yunus Aleyhisselamın duası

LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN..
çok çek bunu kardeşim mesela günde 100 defa..
namazda kılıyorsan şayet sabah namazından sonra 40 gün boyunca 41 defa çek
duaların kabul olur Allah ın izni ile..

duaların en çabuk kabul olduğu zikir bu Yunus Peygamberimizin duasıdır..
Rabbim acılarınını hafifletsin inşallah kardeşim..

sana bir dua önereyim Yunus Aleyhisselamın duası

LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN..
çok çek bunu kardeşim mesela günde 100 defa..
namazda kılıyorsan şayet sabah namazından sonra 40 gün boyunca 41 defa çek
duaların kabul olur Allah ın izni ile..

duaların en çabuk kabul olduğu zikir bu Yunus Peygamberimizin duasıdır..
Rabbim acılarınını hafifletsin inşallah kardeşim..
hadi inşallahh çook teşekkür ederimm.. namz her zaman kılamıyorum ama elimden geldiğince kılmaya calısıyorum :( çook dua ettim Allah'a bu duyguyu sök al içimden diye. bu duayı da deniyeceğim..

Sen o erkeği çok fazla önemsemişin bence. bundan sonra sana dönse bile en ufak kavgada tekrar bırakır gider emi ol. kendini toparla önüne bak. hakkında hayırlısı olsun
canımm çok doğru söylüyorsun bunu beynim algıladı ama kalbim bir türlü anlamıyor :(

Erkekler kendisini acizce seven kadinlari sevmezler acizceden kastim hayatinda bi tek o varmis gibi davranan surekli ustune dusen ayrilmasin diye kendini paralayan asiri ilgili bu tur asiri bagimlilik sergileyen ayrilinca ayilip bayilacak durums gelen kadinlarin yaptiklarindan bisey kazandigini gormedim hic
ben erkek olsam böyle olanın değerini bilirdim

Can Yücel'den Bağlanmayacaksın şiirini dinlemenizi tavsiye ederim:KK24: Hala nefes aldığımıza göre, hayat devam ediyor ve biz aynı yerde saplanarak kalmak yerine önümüze bakmalı, hayatın güzelliklerinin farkına varmalıyız:KK68:
biliyorum o şiiri hatta çok severim ama bunu bir becerebilsem :)

SENDEN SOGUMUS , Sen ona guvenmiyosun, Kisitliyosun vs vs ..
Neden donsunki veya sen neden hala onu bekliyosun ??

Kendine gel toparlan hayat bir erkekten ibaret degil .donsede mutlu olamazsiniz cunku bukadar sorun varken yakanizi birakmaz sorunlar.
hatalardan ders alınıp devam edilemez mi peki. o şekilde devam edip evlenen insanlar da var

Back
X