• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman gelecekler?

Dikkat derken şundan bahsediyorum. Ben bunları çok gördüm ve eminim çok kişi de şu yazdıklarımı onaylar. Sakın konu bu olduğunda kocam arkamda, beni destekliyo, bişey demiyo diye güvenme... Çok net!!
Adamlar o an sussun, konu büyümesin, başım şişmesin diye seni haklı çıkaran ya da destekleyen ifadeler kullanıyorlar. Sen de buna güveniyorsun mesela. Ama anne boş durmayacak... Oğluna her fırsatta bizi nasıl ağırlıyo, bize nasıl davranıyo diye doldurup ilmek ilmek işliyordur. buna adım gibi eminim. Kaynanalarda fix durum bu değişmez. ve koca da sana bişey demiyordur ama herşeyi bilinçaltına kaydediyordur.
Yarın bigün en ufak bir tartışma çıktığı an seni destekleyen o koca birden annem haklı diyerek başlar cümleye, ve haklı olduğunu düşünerek yaptığın herşeyi senin oyle bir burnundan getirir ki sen bile şok olursun. Çünkü anne gün içindeki telefon konuşmaları ya da tavırlarıyla onu o kıvama hazırlar. Bunu ben çevremde çok gördüm, burda da çok okudum... Seni bu yüzden uyarıyorum sadece
Katılıyorum her zaman böyle olur. Anne isterse karısını zamanında dövmüş olsun. Ne olursa olsun. Mutlaka o kadın normal davranır bir şey yok gibi, gelinin her ters hareketi, her el öpmeyişi, her surat asışı kaydedilir adamın kafasında. Anne de oğluna "ay oğlum ben bir tek sizin mutluluğunuzu istiyorum" "keşke gelinim beni sevse çok üzülüyorum hiç sevmiyor saymıyor beni ama olsun siz mutlu olun da" gibi şeyler der durur. Sonra tamam o onları yaptı ama sen de bunları yaptın der adam da sonunda mutlaka.

Yukarıda dediğimi bilsem de ama yerinizde olsam ben de ters davranırdım. Ne düşünürse düşünsün artık derdim. Zaten annesine hiç hayır diyemiyor sizi ezdiriyor daha ne yapacak zaten.

Yukarıda dediğimi bilsem de ama yerinizde olsam ben de ters davranırdım. Ne düşünürse düşünsün artık derdim. Zaten annesine hiç hayır diyemiyor sizi ezdiriyor daha ne yapacak zaten.
inan bir kere bile hıncımı alamadım o kadından,
eşimin erkek kardeşi de anasından aşağı değil,
böyle hıncımı bi alsam ahhh bi alsam!!!!
içime atmaktan rol yapmaktan bıktım yoruldum tükendim

Kızlar mal mal otururuz evin içinde , hala nasıl alışabildin mi vs gibi birşey Yok karşı taraf beni muhatap alıp cümle kurmadı ben de ona , oğlu ile ben de eşim ile konuşuyorum , saçma sapan bi ortam var evde , hır gür çıkmadan çekip gitse , bi de ayak üstüne atmış oturuyor karşımda

Kızlar mal mal otururuz evin içinde , hala nasıl alışabildin mi vs gibi birşey Yok karşı taraf beni muhatap alıp cümle kurmadı ben de ona , oğlu ile ben de eşim ile konuşuyorum , saçma sapan bi ortam var evde , hır gür çıkmadan çekip gitse , bi de ayak üstüne atmış oturuyor karşımda
Onun olduğu odada oturmayın siz de, yatak odanıza, mutfağa geçin. Çamaşırla bulaşıkla ilgilenin, nette takılın.

Çocuk düşünüyorsunuz ama ben kv ile çocuktan önce can ciğerdim, buna rağmen şimdi nasılız. Bu kadın çocuktan sonra sizi daha beter eder. Gelir çocuğunu sahiplenir, her şeye karışır. Eşinle bunları konuşmadan çocuk mevzusuna girme derim.

Korkarım bu kadın sonunda sizi ayırır.

Onun olduğu odada oturmayın siz de, yatak odanıza, mutfağa geçin. Çamaşırla bulaşıkla ilgilenin, nette takılın.

Çocuk düşünüyorsunuz ama ben kv ile çocuktan önce can ciğerdim, buna rağmen şimdi nasılız. Bu kadın çocuktan sonra sizi daha beter eder. Gelir çocuğunu sahiplenir, her şeye karışır. Eşinle bunları konuşmadan çocuk mevzusuna girme derim.

Korkarım bu kadın sonunda sizi ayırır.
Evet sabrımı ciddi zorluyor sabrım dengem zaten kalmamıştı o şehirden çıkarken , şimdi gelip kendini gösteriyor çok özlemişim gibi , ya umarım azcık Onur'u vardır , defolur gider evimden , yoksa hiç iyi şeyler olmayacak , 1 Mayıs'ta üç gün tatil oluyor ben plan yapmayı düşünüyordum bunu ona söylesem de defolsa gitse

Back
X