- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Walla evet bu zihniyette eşle diken üstündeyim evlendiğimden beri ya konu anasına gitmek ya da onun gelmesi , bakalım ne olacak , o kadın bize gelirse aynen onun yaptığını yapmaya çalışacam , yüze bakmamak !!!işin zor canım. diken üstünde yaşıcan anlaşılan. Çok erken düşmüş anasını getirme telaşına. e anne de dolduruyosa tabi. mesafeni tavrını koru bari, geri adım atma. kararlığın konusunda ikna olsun. başka yapabileceğin bişey yok şu aşamada.
ya o zaman ne seninkiler ne de benimkiler bize gelmeyecek. eşit.Ya saçma olan şey de gelmelerinin mümkün olamadığını eşimin biliyor olması , dün de yanımda annemi aradı ne zaman geliyorsunuz diyor , yerleşmek önemli değil o hep öyle hayat koşturmaca zatne bizim yerleşememizş beklentin falan dedi , şok oldum, eşimin memleketinde iken de aynı duruma ailesine gidilmesi için düşmüştük ve ailesi ile ciddi sorunlar yaşadık onlara girmek bana kabus oldu, şimdi aynı duruma da bize gelinme konusunda düşürecek beni , anası gelecek yakında arkadaşlar içime doğuyor , bişey bahane edilecek ve gelecek , gelecek de yüzüme nasıl bakacak benle ne konuşacak merak ediyorum
Aileniz gelsin gitsin,bak senin ailen geldi benimkinide çağıralım gelsinler diyecek,onun derdinde eşiniz. Şimdi dese siz hayır diyebilirsiniz ama aileniz gelip gittikten sonra ama senin ailen geldi ben birşey demedim deme şansı varHissediyorum zaten bunu , ondan huzursuzum , anası gelmek ister çünkü dünden , bana yaptığı onca şeyden sonra , veda için evine gittiğimde bir de yüzüme bakmadı , tek kelime etmedi olduğum odaya gelmedi , şimdi ne yüzle gelecek geldiğinde nasıl davranacak merak ediyorum, az çok belli beni evimiz i soruyor eşime, eşim oraya gitti taşındıktan sonra eşimle yiyecek bişeyler yollamış bir de , allahım bu sinsilikle beyin devrelerimi yaktı bu kadın , nefret ediyorum ondan , eşim tüm bunlrı gördüğü için zaten direk gelecek annem diyemiyor ama yerini yapıyor , eşim de ayrı dert zaten
Ya saçma olan şey de gelmelerinin mümkün olamadığını eşimin biliyor olması , dün de yanımda annemi aradı ne zaman geliyorsunuz diyor , yerleşmek önemli değil o hep öyle hayat koşturmaca zatne bizim yerleşememizş beklentin falan dedi , şok oldum, eşimin memleketinde iken de aynı duruma ailesine gidilmesi için düşmüştük ve ailesi ile ciddi sorunlar yaşadık onlara girmek bana kabus oldu, şimdi aynı duruma da bize gelinme konusunda düşürecek beni , anası gelecek yakında arkadaşlar içime doğuyor , bişey bahane edilecek ve gelecek , gelecek de yüzüme nasıl bakacak benle ne konuşacak merak ediyorum
Hay ağzını yiyeyim, saçmalık annemi çağırması ev yerleşmemişken, annem gil gelse de herşeyi ile ben ilgileneceğim , az kaldı ben de çıldıracağım eşimin davranışlarından , az kaldı ... annemler gelmişti bir defa zaten eskiden ama eşim burnumuzdan getirmişti ailesi yüzünden , ne oluyor bize gelip yaşayınca ben sinirli biriyim artık işten güçten evlilikten yorulmuş bir insanım kimseyi çekecek durumda değilim , anası biz nişanlı ilken geldi kaldı benim bekar evimde , haberim bile yoktu annem geliyor dedi eşim ve geldi anası , şimdi ne olacak merak ediyorum ,ben de hiçim sevmem başkasında kalmayı rahat edemem hastalıklı gibi olurum o derece .kocan çıldırmış heralde. onu ne ilgilendirir ya senin anneni arayıp çağırıyor ne zaman geleceksiniz falan diyor? allahım ben kıyameti koparırdım o kesin!!! bilmiyorum ama böyle canımı sıkacağıma çok pis azarlardım ben bir daha sorduğunda, gelmeyecek benim annemler ve onlar gelene kadar kimseyi de istemiyorum derdim. niye takmış ki kafayı eve birilerinin gelmesine. misafir gelince o mu ilgilenecek her şeyler, sabah öğle akşam ne yemek yenilecek, buzdolabinda ne var diye o mu düşünecek? bulaşıkları toplayacak mı mesela, girip banyoyu temizleyecek yıkayacak mı? ohoo 2 kişinin derdi bile bir sürüyken, özellikle çalışan insanlar için çok zor, bir de habire yatılı misafir mi arıyor eve? neden ya nedennnn?
ya kızlar ben bu gidip çocuklarının evinde birkaç hafta hatta birkaç ay kalan anne babaları anlamıyorum. benim bekar halimle annem gelse 2 gün kalır gider, tatil yeri mi çocukların evi? herkesin kendi düzeni var, ben babamın evine gittiğimde ilk günden kendi evimi özlüyorum insan duramıyor. bu bazı anne babalar neden böyle meraklı başkasının evinde yaşamaya? yaşamak diyorum çünkü zaruri bir durum olmadıkça bir hafta falan öylesine başkasının evinde kalmanın mantığını anlayamam ben. tatil yeri olsun, gezmek tozmak için iyi bir yer olsun yine anlarım. yahu mesela bi insan ankarada ne yapabilir :)
neyse allah sana kolaylık versin ama eşin evinin huzurunu düşünmüyor. seni hiç düşünmüyor. çağırırsa çağırsın annesini, sizin daha önceki meseleleriniz ne bilmiyorum ama bu konuyu hep okudum, sen de birisi gelmemiş gibi davranırsın. özel hiçbir davranışta bulunmaz, hassasiyet göstermezsin.
sabredebilecekseniz konuşunAilemi de çok iyi tanır öyle olmadıklarını da bilir arkadaşların dediği gibi anası gelecek ona yol yapıyor ya da Benim anasını davet etmemi bekliyor ya salına falan perdeleri daha dün aldık taktık , hala bir oda da valizler hurçlar vs ler , oturduğum semti daha bilmiyorum nerde ne var ama millet gelecek mi diye benimki takmış kafaya , açık açık konuşsam mı acaba , sonu kavga ile biter biliyorum çünkü anası nın yaptıklarını sıralayacağım
Aslında tam olarak tahmin denemez , eşimi tanıdığım kadarı ile ve buradaki arkadaşların da düşünceleri ile vardığım sonuçlar diyelimaçıkça neden soruyorsun bunu diye eşinize sordunuzmu?
yorumlarınızı okudum hep tahmin üzerine
Hay ağzını yiyeyim, saçmalık annemi çağırması ev yerleşmemişken, annem gil gelse de herşeyi ile ben ilgileneceğim , az kaldı ben de çıldıracağım eşimin davranışlarından , az kaldı ... annemler gelmişti bir defa zaten eskiden ama eşim burnumuzdan getirmişti ailesi yüzünden , ne oluyor bize gelip yaşayınca ben sinirli biriyim artık işten güçten evlilikten yorulmuş bir insanım kimseyi çekecek durumda değilim , anası biz nişanlı ilken geldi kaldı benim bekar evimde , haberim bile yoktu annem geliyor dedi eşim ve geldi anası , şimdi ne olacak merak ediyorum ,ben de hiçim sevmem başkasında kalmayı rahat edemem hastalıklı gibi olurum o derece .
Walla canımaslında ben baştan beri sınır koymakla meşgulüm be bu yüzden de eşimle çok sorun yaşadık, şimdi annesi iyi miyetli seni davet etmiş gibi oluyor sen cadılık yapmış oluyorsun , nişanlının gözünde böyle , ben de hep nettim aynı senin gibi ama eşimin farklı bir takıntısı bar aile konusunda v een büyük sorunu bu konuda yaşıyoruz , sen evlenince onların memleketinde mi yaşayacaksın yoksa sadece salon bakmak için mi çağırıyor kv n? Kv mi zaten sevmem ama eşimin bu ısrarları ile iyice nefret ettim çünkü gazı anasından alıyor , ben ne t oldukça hep kavga ettik biz o yüzden sizlere de soruyorum , biraz önce telde eşimle konuştuk yağmur yağıyor dedi , bahardan falan bahsedilince ben de Benim memleketin baharı güzel olur dedim , o da hemen diyor ki : götüreyim mi seni memelekete ? Ama asıl dert ordan anasına geçmek !!! Beni götürmek , sürekli aramız iyi olsun diye uğraşması beni delirtiyor herşey daha da kötü oluyor o kadınla iyi olmam da mümkün görünmüyor , neyse ben de dedim ki eşime ya bi sakin ol ya gidecez gelcez gelecekler daha iki hafta olmuş muhitimi bile gezmedim , yok o gelcek mi bu gelecek mi gidecez mi deyip duruyorsun dedim , hemen sinirlendi tabi , ne diyorsun ne alakası var bilmem ne !! Ya sakin ol sakin dedim , yol parası yorgunluk falan hiç gözüne gelmez mi bi insanın ya !!kv daha nişanlıyken öylesine gelip sende mi kaldı? ne diyeceğimi bilemiyorum şu anda. belki de o sınırı sen çekmeliydin taa o zaman. demiş miydin eşine "annen neden geldi" diye?
benim kv ısrarla ama ısrarla beni çağırıyor. bir de öyle gelir misin falan değil, ne zaman geleceksiniz diye. ben gelmeyeceğim neden geleyim diyorum. bi keresinde yine aldı cevabını, hemen ardından nişanlımı aradı. yanımdaydı o da. ee diyor ne zaman geleceksiniz :)) gelin artık havalar soğuyor falan filan... oğlu da geçiştirdi durdu.
ee baktı bahar geliyor, bu sefer yine oğlunu ağzından konuşuyor ne zaman geleceksiniz düğün salonu bakmaya falan. gelmiycem ben dedim, o da nereden çıktı? ve ben sırf çağırıp durduğu için, emrivakilerden nefret ettiğim için düğün olana kadar da gitmiycem onların memlekete. kalmak istemiyorum evlerinde. bunu da nişanlıma açıkça söyledim. "aslında ben size gelebilirdim, gelmemek için hiçbir engelim yok, ama istemiyorum:)" dedim... o da neden bile diye sormadı. soramaz çünkü sorarsa cevaptan hoşlanmayacaktır.
neyse işte. bazen karşı taraf sınırını bilmeyince sen göstereceksin. üzüldüm sana.
Eveeet hanımlar ... eşimin anası kardeşi karısı ( elti) ve çocukları geliyormuş sanırım yarın gelecekler mişşşşş!!! Bugün ya da yarın dedi eşim , hadi anası nın dr işi varmış ( papucumun hastalığı ) diğerleri ne iş ?? Aynı ilde iken evime adımını atmayan insanlar buraya gezmeye geliyorlar ve beni arayan Yok , bana soran Yok , bahane dr işi , diğer oğlu araba ile getirecekmiş miş !! Çocuklu bir aile ve kaynana kişisi geliyor ve ben çalışan bir insanım , o kadar uzak yoldan gelip de iki gün sonra dönmeyecekleri aşikar !! Beynim yandı bu yüzsüzlükten , bana akıl verin lütfen , en az hasarla nasıl atlatacam , eşimin erkek kardeşi getirecekmiş ve onunla aramızda tek bir Muhabbet olmadı , iyi akşamlar dediğimde yüzünü çeviren bi pislikti o , ne yüzle gelecek , karısını v e çocuğunu getirecek Benim evime , beynim yandı sabahtan beri
Anasına mümkün mertebe tavrımı belli edeceğim çünkü çok yıprandım onun yüzünden , çok.... çok,, yüzsüzlüklerini düşündükçe deliriyorımgelisinler bırak yataklarını falan hazırlama. yorganı çarşafı bırak koltuklara kendileri halletsin.
yemekleri de söyle eşine dışaıdan pratik ve hesaplı şekilde halletsin veya sen ilk geldikleri gün hariç orta halli pratik yemekler yap. sofrayı da toplarlardır inşallah eltinler...
tavır yaptığını belli etmeden güler yüzle ben yorgunum deyip erkenden uyu.
Anasına mümkün mertebe tavrımı belli edeceğim çünkü çok yıprandım onun yüzünden , çok.... çok,, yüzsüzlüklerini düşündükçe deliriyorım