Bence de eşimden buluyorlar bu yüzü , kardeşi gil gece başka yere geçtiler , anası burda kaldı , kaç gün kalacak bellimdeğil , kardeşimgilim gitmesine çok sevindim , elti Kişisi ile konuşmak zorunda kalıyorum , birebir yaşanmış bir olay Yok onunla , paylaşımda Yok , nasılsınız işler nasıl alıştınız mı diyen olmadı , yine ben sordum ben konuştum ama anası ilr değil kardeşi ile de değil elti ile konuştum , ne kadar yüzsüzlük bu , beni arayan gelcez diyen olmadı , defolup giderler inş kısa sürede , nefret ediyorum hepsinden , anası ile de birebir hiç konuşmadım , memnun olmadığını ı Ziyadesi ile anlamıştır , ama umrunda değil gibi davranıyor , pislik , ne yüzle geldi aklım şaştı beynim yandı, ha bi de kapıdan girince eşim elini öptü , bana da uzatıyor elini !!! Eşim de gördü ama öpmedim , pislik şeytan aynı ilde otururken az çektirmedi, o ilden taşındım ikinay sonra damladı , neymiş dr randevusuymuş !! Gezme olsun ona dr bahane !!! Şeytan şeytan , bir de modern takılır , ayak ayakta üstüne atmış netten sörf yapıyor salonda gitmedim yanına , yatağını eşim yaptı , gitti yattı yatarken de görmedim , çay ve yemek Faslı'nda nasıl alıştın mı iş güç hasıl diye dlinin ucu ilr bile sormadı , bıktım yapıcı olmaktan , allahından buldum bana da uzak olsun evliliğime de !!! Anasını arayıp kandilini kutluyor bir de gözüme soka soka, dün geve anası gilin olduğu şehirden kaldılar , sabah ordan anasının evinden yola çıktılar oysaki , hayırlı evlattır aynı zamanda kv Kişisi !!!