Ne zor bi sınavdan geçiyorum :(

Geçmiş olsun allah şifa versin.

Rabbim hakedenlerede babalık nasip etsin inş

Bırakın anne oğul çaylarını demleyip içsinler sonuçta siz yapmıyorsunuz ki , yani kırıcı davranmışsınız. Kv size yardıma gelmiş üstelik , ben doğum yaptığımda eşimin ailesinden kimse bana 1 bardak su bile vermedi , şanslısınız aslında ama farkında değilsiniz.

Bir üye vardı, kocası evlendikten sonra söylüyor hastalığını. Hatta pişkin pişkin üstüne çıkarak bu olayın. O konuyu hatırlıyorum adama gıcık olmuştum.

Eğer sensen o üye, o adam zaten babalığı haketmiyordu ki. Eğer değilsen, hastanede kal bacım kafanı dinle.

Hastanede yatsan daha iyiymiş
Çay makinesini eşinin denemesine neden izin vermedin
Saat kaç olursa olsun sana ne yani yapıp içselerdi

Bebeğini düşün hastaneye dön

Kadere iman et de güzel kardeşim hastaneye gitmeseydin tansiyonun düşecek miydi? O zaman hiç gitmeseydin hastaneye değil mi? Hamilesin streslisin herkes bunun farkında ama hatalarına da alkış tutacak değiller. Duygu durumun seni yanıltabilir ama burada sana kendince yol göstermeye çalışan insanlar var.

Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah sağ salim alırsınız bebeğinizi kucağınıza ve sağlık sorunlarınız geçer. Ama sizi haksız buldum bir yerde tamam anne demek zorunda değilsiniz ama eşiniz gücenmiş demekki deseydiniz birşey kaybetmezdiniz. Ve çay yapmak istemiş kayinvalideniz siz içmek istemiyosaniz bile öyle demeniz hiç hoş olamamış. Eşiniz annesi konusunda haklı ama eşinizin hastalığından dolayı yaptığı diğer davranışlar hoş olamamış Allah sabır versin o konuda size.

Siz kendi bebeğinizi düşünmemiş ölüm riskini göze alarak eve çıkmışsınız sizin düşünmediğiniz bebeği ve tabi kendi canınızı başkaları düşünsün de size ona göre muamele etsin istiyorsunuz. Bunun kadercilikle ilgisi yok yüzme bilmeden denize atlayayım eğer kaderimde ölmek yoksa ölmem desem haklı mıyım? Hastayım belli ilaç kullanmayayım hastaneye gitmeyeyim kaderimde ölüm yoksa ölmem desem haklı mıyım? Eşiniz bir günde böyle olmadı herhalde şikayetçi olduğunuz davranışları hep vardı siz bu adama çocuk veriyorsunuz, evliliğiniz sürüyor demek ki kabullenmişsiniz. Çay içmek isteyebilirler bunda ne var, siz niye istemediniz de tepki gösterdiniz orasını hiç anlamadım zaten

Başınız sağolsun rabbim sağlık versin inşalalh sağ salim bir bebişiniz daha olur kucağınıza alırsınız. O kadar haklısınız ki bazen dünyalık çok şeye gereksiz canımızı sıkıyoruz.

Bosansaniz da bosanmasaniz da tek basina cocuk buyutmeye hazir olun

Onun annesi anneymiş de sen anne değil misin? Bazıları eş, evlat, müh yuva hiç hak etmiyor yaaaaaaaa.

Esiniz tam bir hoduk evet ama siz neden bu kadar ciddi,hem sizin hem bebeginizin hayati riski olan bir durumda hastaneden zorla cikiyorsunuz? Esiniz bir gün icerisinde degisip,boyle davranmaya baslamadiysa eve gittiginizde olabilecek olan sorunlari tahmin ediyor olmalisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…