adam bu dönemde dikkatli davranmalı evet ama, konu sahibi de masum gelmedi bana, yani çayı başka zaman yapalım demesi falan hoş değil, kv ye tavırlı yaklaşıyor eşi de bunu gözlemleyip konu sahibine bileniyor bence.
Siz daha önceki hiç bir konu mu bilmediğinizden bol keseden sallamışsınızadam bu dönemde dikkatli davranmalı evet ama, konu sahibi de masum gelmedi bana, yani çayı başka zaman yapalım demesi falan hoş değil, kv ye tavırlı yaklaşıyor eşi de bunu gözlemleyip konu sahibine bileniyor bence.
yan adam %100 hatalı değil , oyüzden
hesabınız saklamayın da okuyalım o zamanSiz daha önceki hiç bir konu mu bilmediğinizden bol keseden sallamışsınız
Aynenhesabınız saklamayın da okuyalım o zaman
müneccim miyiz
Yani dimi amaHayati risk taşıyorken, canınız burnunuzdayken cidden içilecek çayı mı dert ettiniz?
Ne karışıyorsunuz ki?
Ben olsam ben yatıyorum, durumu biliyorsun.
İçin, yiyin, keyfinize bakın derdim.
Eşiniz anlayışsız orası kesin.
Ama siz de yarayı kaşıyor gibisiniz..
Tüm olanlari bi kenara bırakıp hastaneye tekrar yatın lütfen. Hipertansiyon o bebek için çok kötü. Icinizde bir can taşıdığınızın farkında misiniz? Doktor çıkma dediği halde çıkmak nedir ya?Hastnade tansiyonum stabil olmuştu eve geldim 14 den aşağı düşmüyor
Hassas bi süreçten geçerken bebeğimi kendi hayatımı kaybetme riskim varken eşimin böyle alınganlıklarla beni üzmesi ne kdr doğru ki . Eksiklerimi arayan yerine eksiklerimi tamamlamak isteyen eş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?