- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
63 500 canım inşallah..Evet canım.. bi kaçamak arkası sıra geldi.. dur diyemedim
Ne güzel 63gördün mü bugün tartıda onu tebrik ederim şimdiden ..
İnşallah başlıcam.. Allah'ın izni ile yeniden en baştan
Oruç muısn bugün ?
Ben niyetlendim çok şükür..
Teşekkür ederim canım bilgiler için.. bebeğimi takibe alayım dediğin gibiyse tutmamMerhaba, bizim doktorumuz emziren annenin oruç tutmasını ve ''ağır'' spor yapmasını önermiyor. Sebebi de yağ yakımı gerçekleştikçe, annenin vücudunda oluşan asitler sütten bebeğe geçerken stres hormonu salgılatıyormuş. Kendi kararınız tabi ama şuanda Ramazana bile girmemişken bebeğimizi strese sokmamak da sevaptır diye düşünüyorum. Sağlıklı zayıflamalar dilerim.
Maşallah6
63 500 canım inşallah..
Ben de açım şu anda mesela. En çok da duygusal açım. Hiçbir yararı olmayacağını bile bile can sıkıntısından dünyaları yiyebilirim şu an...Açım...en son 4buçukta yedim..
Oda maalesef kurabiye idibu yüzden akşam yemeği yemedim...
Açım.. uyumaya çalışıyorum
Seni de hatırladım zuzununannesi’nin topiğinden:)) hatta ataleti yenmek diye bir kitap okuyacaktın okudun mu?Ben bu başlığı yeni gördüm ya. Ben de Perşembe günü yitik şifanın izinde diyete başlıyorum inşallah. Sayfaların hepsini okumadım henüz. Bi heyecanla girdim topiğe... Destek olalım birbirimize inşallah...
Ayy yok okucam inşallahSeni de hatırladım zuzununannesi’nin topiğinden:)) hatta ataleti yenmek diye bir kitap okuyacaktın okudun mu?
Nasıl gidiyor peki :) soya çok iyiydi aslında ama yapamadım ya.. kaçamak kaçamağı doğuruyor☺
Başlık en başından dikkatimi çekmişti takibe aldım:) Zaten soya_sosunun topiğinden de aklımda kalmıştın hatırlıyorum seni.
3 aydır ben de diyetle bozdum kafayı. Diyet, sağlıklı beslenme, spor.. ne ararsan var trend olan:)))
Ay yedin miiii???Ben de açım şu anda mesela. En çok da duygusal açım. Hiçbir yararı olmayacağını bile bile can sıkıntısından dünyaları yiyebilirim şu an...
Bana da çok sıkıcı geldi oAyy yok okucam inşallah
Geçenlerde yine başladım yok çok sıkıcı geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?