Nebevi beslenme

Merhaba, bizim doktorumuz emziren annenin oruç tutmasını ve ''ağır'' spor yapmasını önermiyor. Sebebi de yağ yakımı gerçekleştikçe, annenin vücudunda oluşan asitler sütten bebeğe geçerken stres hormonu salgılatıyormuş. Kendi kararınız tabi ama şuanda Ramazana bile girmemişken bebeğimizi strese sokmamak da sevaptır diye düşünüyorum. Sağlıklı zayıflamalar dilerim.

6 63 500 canım inşallah..

Teşekkür ederim canım bilgiler için.. bebeğimi takibe alayım dediğin gibiyse tutmam

hayırlı sabahlar

66.9 ile güne başladım...
kahvaltı öncesi 1 lt suyumu içtim bitti

şimdi oğluma çorba içiricem sonra kendim kahvaltı yapıcam ...

başladım çok şükür.. inşallah bozmadan böyle gider :)

bugün hedeflerimde 45dk leslie ve 10 bin adım var .. tabii sofrada yeşillik yemek kahvaltı vs hepsi dahil.. ve 3 lt su.. inşallah şekersiz bir gün olur

Kızlar
Leslie tamamdır
Kahve mi içip başladım
Şimdi ev temizliği az var zaten

Güzel gidiyorum

Geçmişi unuttum..
Verdiğim kiloları..
Refdetiğim kaçamakları..

En baştan başladım..
0 dan..
Ben hanımeli kendime söz verdim 63.0 olunca aynanın karşısına geçicem kendime bakıcam.. tamam mı devam mı?

Şimdi 66.9...
Daha fazla bekliyordum.. çok güzel oldu çok şükür

Evet en baştan başladım.. dünden beri güzel gidiyorum.. Rabb'im devamını getirsin inşallah

Geçmişi unuttum..
Verdiğim kiloları..
Refdetiğim kaçamakları..

En baştan başladım..
0 dan..
Ben hanımeli kendime söz verdim 63.0 olunca aynanın karşısına geçicem kendime bakıcam.. tamam mı devam mı?

Şimdi 66.9...
Daha fazla bekliyordum.. çok güzel oldu çok şükür

Evet en baştan başladım.. dünden beri güzel gidiyorum.. Rabb'im devamını getirsin inşallah

Açım...en son 4buçukta yedim..
Oda maalesef kurabiye idi bu yüzden akşam yemeği yemedim...

Açım.. uyumaya çalışıyorum

hayal_hatun tüm mesajları beğendin ama biz yazmadın

Tanışalım ♥

Başlık en başından dikkatimi çekmişti takibe aldım:) Zaten soya_sosunun topiğinden de aklımda kalmıştın hatırlıyorum seni.

3 aydır ben de diyetle bozdum kafayı. Diyet, sağlıklı beslenme, spor.. ne ararsan var trend olan:)))

Açım...en son 4buçukta yedim..
Oda maalesef kurabiye idi bu yüzden akşam yemeği yemedim...

Açım.. uyumaya çalışıyorum
Ben de açım şu anda mesela. En çok da duygusal açım. Hiçbir yararı olmayacağını bile bile can sıkıntısından dünyaları yiyebilirim şu an...

Ben bu başlığı yeni gördüm ya. Ben de Perşembe günü yitik şifanın izinde diyete başlıyorum inşallah. Sayfaların hepsini okumadım henüz. Bi heyecanla girdim topiğe... Destek olalım birbirimize inşallah...

Seni de hatırladım zuzununannesi’nin topiğinden:)) hatta ataleti yenmek diye bir kitap okuyacaktın okudun mu?

Nasıl gidiyor peki :) soya çok iyiydi aslında ama yapamadım ya.. kaçamak kaçamağı doğuruyor bir de ben ara öğünsüz gerçekten aç hissettiğim de yemek yemek istiyorum artık.. peygamber efendimiz de böyle yaparmış ya .. bi yoldan gidiyorsam bu yolda olsun istedim

Ayy yok okucam inşallah
Geçenlerde yine başladım yok çok sıkıcı geliyor bana
Bana da çok sıkıcı geldi o ben de de var gerçek tıp.. öyle arada okuyorum .. zaten onunla başladı bu mizansen uygun beslenme vs.. ama çok da kan grubuma göre dikkat edemiyorum... Aşama aşama şimdilik duygusal açlığı yenip istediğim kiloya şneyğm her şey yavaş yavaş

Kızlar öyle güzel yağmura yakalandok oğlum la..
Rahmet
Kangutuda hem ıslandı hem uyudu
Açık hava da hemen uykuya geçebiliyor evdeylende balkonda uyutuyorun
Şu an evdeyim 1 saattir hala kanguruda çıkaramadım uyancak diye.. balkonda geziyoruz c

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…