- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- 18
- Konu Sahibi guclukadin28
-
al benden de o kadar. ergen bir kızın triplerini okuyorum diye düşünüyordum ki "nişanlı "kelimesini okudum. Her neyse. Baban nerde ise onun yanina git. Belli ki büyük birisin.kalmak zorunda degilsindir heraldeNişanlım falan demeseniz yaşınız küçük zannedecektim.
Heryer ayni tas :) hava 40 derece ve burayi bilmiyorummardinde görülecek bir sürü yer var çıkıp gezsene..
Annesi dis kasiyor surekli ve bana laf atiyor bebege lafim yok zatenAyrıca misafirliğe gittiğiniz eve ayak uydurmak zorundasıniz :) minicik bebeğin diş kasımasindan rahatsız olmuşsun ama o ev o minik bebeğin :)
40 derece diyorum ne gezmesi???Kendin çik gez ,Mardin sıcağı haricinde çok güzel bir şehir evde oturup annenden bekleme
Ayyy sanada is cikti iste git mutlu ol sen merak etme benim yillarim var kariyerimde cocuk degilim sana sorucak degilim bu sicakta gezemmeDün geceden beri benim mesajlarıma hiç ilgisi olmayan bir şekilde evlisin kesin çocuğun da vardır evli kadınlar aşktan ne anlar diye cosmandan zaten aşk ile ilgili bir sorunun olduğunu anlamistim fakat konunu okuyunca kendime kızdım,13-14 yaşında ki bir küçük kızla atışmışım diye. ama nişanlı olayını okuyunca yuh dedim şu cümleleri şu düşünceleri genç bir kız kuruyor yaşıyor olamaz kuzenim var 14 yaşında aynı bu şekilde davranıyor :)
Bence gez dolaş burada bile durduk yere ona buna saldırdığına göre cidden evde oturmaktan bunalıma girmişsin Mardin güzel bir yer açılırsın
Bana sormadan ucak bileti kesti iptal et dedigimde 300 tl odememiz lazim dedi bence biraz iyi okuÇocuk musunuz ya, anneniz elinizden tutup gezdirsin diye mi bekliyorsunuz? Koca kadın olmuşsunuz, alın başınızı ister gezin, ister dönün. Gelip bize annenizi çekiştiriyorsunuz yahu. Kadın ister 3 hafta kardeşinden çıkmaz, ister 5 hafta. Annenizin eteğinden ayrılmayıp, misafirlikte sıkılan 3 yaşında çocuklar gibi huysuzlanmanız sizin sorununuz.
Ne mardini? Berbat biyer sicaklogi 40 derece ustu neresini geziyim bilmedigim yerdeHikayenizi okurken yasiniz kucuk zannetim. Yasin kucuk degilmiski annenle gezesin. Cikip gezsene sen annenle niye eve tikilip kaliyorsun. Hele mardin gibi bir yerde?
Heryer ayni tas :) hava 40 derece ve burayi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?