- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- 18
- Konu Sahibi guclukadin28
-
Ayy burdaki koca karilarin triplerinide okuyoruz sen rahat ol bana sormadan ucak bileti kesti gidis donus biletimi erkene al deyince 300 lira cok daayan diyor napiyim simdial benden de o kadar. ergen bir kızın triplerini okuyorum diye düşünüyordum ki "nişanlı "kelimesini okudum. Her neyse. Baban nerde ise onun yanina git. Belli ki büyük birisin.kalmak zorunda degilsindir heralde
Biyer yok berbat biyermardinde görülecek bir sürü yer var çıkıp gezsene..
Biyer yok berbat biyer
Hava 40 derece cikiliyormu sizce?yok mu?
tarih var orda yahu..
iyi madem evde otur .
Haddini asma bu seni ilgilendirmez 3 yildir hep benimleydi. Ben ondan ayrildim ama ozledim ve geri kazanicam onu sen kendi yoluna gitnişanlının verilmiş sadakası varmış dedim yazdıklarını okuyunca kurtulmuş adamcağız
Ayy sanki Paris'te yasiyosun ne kdr itici konusmalarin var insanları kucumsemek falan burnunuz kaf dağında dikkat edinde o nefret ettiginiz yerde yaşama durumunuz olmasın zira çok kucumsuyosunuzBiyer yok berbat biyer
seviye sıfır eğitim şart ha haHaddini asma bu seni ilgilendirmez 3 yildir hep benimleydi. Ben ondan ayrildim ama ozledim ve geri kazanicam onu sen kendi yoluna git
Kucumsemek degil havasi 40 derece ve ben karadeniz kiziyim burayada katlanmak zorunda degilim!Ayy sanki Paris'te yasiyosun ne kdr itici konusmalarin var insanları kucumsemek falan burnunuz kaf dağında dikkat edinde o nefret ettiginiz yerde yaşama durumunuz olmasın zora çok kucumsuyosunuz
Hava 40 derece cikiliyormu sizce?
Ben 2 universite mezunuyum seni yerlerede gorebilirim yanimda konu egitimse. Nisanlim konusunda hassasim bidahada haddini asma!seviye sıfır eğitim şart ha ha
Haddini asma bu seni ilgilendirmez 3 yildir hep benimleydi. Ben ondan ayrildim ama ozledim ve geri kazanicam onu sen kendi yoluna git
Emin ol sokaklar bombos :) ayrica onlar aliskin banane onlardan?evladım oranın havasında ist gibi nem yok oranın 40 derecesi buranın 30 u..
sokakta hiç mi insan yok.
pinokyo konuştuBen 2 universite mezunuyum seni yerlerede gorebilirim yanimda konu egitimse. Nisanlim konusunda hassasim bidahada haddini asma!
Ne alaka ya karadeniz kızıyım annenizde mardinliymis bi yaninizda Mardin kizisiniz bence sizin annenizle bı sikintiniz var anlasilan bu kadar annenizin memleketinden nefret ettiginize goreKucumsemek degil havasi 40 derece ve ben karadeniz kiziyim burayada katlanmak zorunda degilim!
Emin ol sokaklar bombos :) ayrica onlar aliskin banane onlardan?
Ahahahahhahahahahahha pinokyo mu :)) sen anca eskilerime bakarsinpinokyo konuştu
Evli ve çocukluysan sen ne anlarsın aşk o aşk ahahah:)nişanlın sana sahip mi olmuş puhahaaa duyduğum en varoş deyim son zamanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?