Neden ailem böyle

Yaşınızı küçük zannettim çalışıyorsanız gayet yetişkin birisisiniz kendiniz gidemiyor musunuz acile ya da benimle birlikte gelin bir acile gidip goruneyim demek bu kadar mı zor sabaha kadar çocuk gibi ağlamak ne kadar sağlıklı bir hareket?
inş başınıza böyle bir şey gelmez. her insanın tepkisi farklıdır. ben acımda ağladım. çok ağrıdı acıdı sabaha kadar. yaşamayan bilemez.ne yani acımdam ağlamak için yaşımın küçük olması mı gerekiyor. te Allahım ya.
 
Ben sizin ayağınız ağrımıyordur demek istemedim yanlış anladınız. Diyaloğu baştan reddetmişsiniz gibi geldi. Ayağınıza buz koymayı teklif etmişler hayır gerek yok diyip sonra kendiniz almasaydınız keşke. Ağrınız artmış olabilir annenizden rica etseydiniz getirirdi ki zaten başta teklif etmişler. Buza rağmen geçmezse ben daha da kötü oldum yarın işe gidemeyeceğim doktora gidelim mi deseniz götürmezler miydi?
buz geçirir mi emin olamadım. sonra baktım çok ağrıyor. kendim alayım dedim. kötü bir niyetle yapmadım. sonrasında sızlandım yanında yine de bakabilirdi. buz iyi geldi mi. bile dese olurdu.
 
Normalde caniniz tatliysa umursamamis olabilirler. Hani eger mizmiz bir insansaniz demek istiyorum.
 
bana biraz abartmissiniz gibi geldi,

bir de kac yillik aileniz artik bazi seyleri kabul etmek gerekir,

kimi insan daha duygusaldir, kimisi daha yapicidir, kimisi cabuk sinirlenir vs vs.
anneniz ve babaniz biraz duyarsiz olabilirler ama merhametsiz degiller.

Sizden daha kucuktum, bekar evime dolap kurmaya calisiyordum,
annem ve babam da yanimda,
annemle dolabi kurmaya calisiyoruz, babam bildigin sivisti, bir is uydurdu ve kacti bildigin.
Ne yapsaydik, oturup aglasa miydik,
sacma sapan da olsa kurdum o dolabi tek basima.

Bak sizinkiler en azindan yardime tmisler.
Biraz iyi yonunden bakmak lazim,
ve ebeveynleri de olduklari gibi kabul etmek lazim,
anne babalarimiz da insan, ve mukemmel olmak zorunda degiller.
 
boşverin. kendi göbek bağınızı kendiniz kesin doktora gidin siz. siz de öyle saf gibi canhıraş girmeyin herşeye dolap kurarken düşerse bırakıverin siz de madem kendinizi düşünün öncelikle.

sinir oldum yani 2 kez de olmaz bir şey.

kendinizi kendiniz düşünmezseniz kimse sizi düşünmez.
 
Merhabalar

dün gece ağlaya ağlaya uyudum. hem ayağımın acısı hem yüreğimin acısı. konuya ilk baştan gireyim.

dün dolap kurulumu yapıyorduk. annem babam ben. dün dolabın arkasını annemle ikimiz tutuyorduk babamda vidaları yerleştiriyordu bi anda dolap düştü. annem elinden bıraktı. ayağıma geldi. iki defa oldu bu ve bir sağ ayağıma bir sol ayağıma düştü aynı şekilde. anneme söylendim ayağım çok acıdı diye.
sonra aradan 2 saat filan geçti sağ ayağım feci bir şekilde ağrımaya başladı. öncesinde az acı vardı geçmişti. üzerine basamıyorum ayağımın ama. yok böyle bir acı.
annem buz getireyim koyalım dedi. yok dedim. sonra baktım geçmiyor. kendim aldım geldim. babamda noldu dedi. ayağım ağrıyor basamıyorum buz koycam dedim. daha demin birşey yoktu dedi.
bütün akşam sızlandım. biri de gelip iyi misin. o kadar mı kötü. acile gidelim mi. baktıralım. demedi. :KK43:
bütün gece ağladım. hem acımdan hem bana karşı yapılan merhametsizlikten. merhametsizlik diyorum çünkü bir insan tanımadığı insan için bile bu kadar yapmaz diye düşünüyorum. işe geldim bugün hala ayağımın üzerine basamıyorum. ağrıyor iş çıkışı kendim acile gitcem. kimseden medet ummam artık.
ama moralim çok bozuk.insanın ailesinin böyle olması. böyle davranması. halimi gördüler. insan acır ya.bu kadar zor mu :KK43:

not: bazı arkadaşlar siz neden durum böyle böyle anne baba diye söylemediniz. diye sormuş. söyledim anneme de babama da ayağım ağrıyor basamıyorum. şiş gibi dedim. babam baktı. daha demin birşey yoktu. şiş filan değil abartma kızım dedi.
Geçmiş olsun. Doktor ne dedi?
 
Back
X