Neden aramıyor muşum ?? Acaba neden :)

Mesafeli davranmak en guzeli yapcak bisey yok malesef saygi karsilikli bisey bence bana saygizizca davranana saygili olamam kusura bakmasinlar orta yollu bulamadim ben malesef insallah sen bulursun

zaten uzaktasın telefonda arada bir nasılsın demek zor deil...haftada bir kez arasan ayda dört sefer eder...iki haftada bir arasan ayda iki sefer eder...bance ara uzun konuşmana gerek yok nasılsın de kapat...

mesafeyi koydun madem bundan sonra hiç bozma aynen devam et, isyan ederlerse etsinler bir gün elbet bıkıp susarlar.

bende yapacak bişey yok en güzeli mesafeye devam....onlar zaten yaptığınız tavrınız ile anlıyorlardır

siz tavı r yapıp aramıyorsunuz.
ben arayıp ne konuşacam diye aramıyorum, telefonda konuşmayı seven biri değilim.
Eşim zaten sık sık arar, gönlünü eder, bana da haberleri iletir. Kırk yılın başı ararım diyebilirim.
Evliliğin ilk yıllarında diyorlardı goha bizi hiç aramıyor diye, eltilerim bile bana tavır yapıyordu, onları arayıp ne yapacaksam.
şimdi huyu bu diyorlardır sanırım, pek tepki görmüyorum.

Yani bence zamanla buna alışırlar, ama tavrınızı anlayıp kendilerini düzeltirler mi sanmıyorum.

Bunun yolunu bulsan bile acaba anlayabilirler mi? Açıkcası birisi neden aramıyorsunuz dediğinde daha çok soğuyorum ve hiç aramak istemiyorum.

Oğulları onlara haddini bildirmediği için hep her şeyi kendilerini haklı çıkarıyorlar ben de sustukça buna dayanamıyorum.

bende yapacak bişey yok en güzeli mesafeye devam....onlar zaten yaptığınız tavrınız ile anlıyorlardır

Anlıyorlar da istekleri oldu ya her şey aynen devam etsin ve gelin gelip gitsin akrabaya rezil olmayalım diye bence beni çokta sevdiklerinden değil sitem

Evet bana da bi her şeye maydanoz olan bi akrabaları dedi onu aramıyomuşum numarası bile yok

Anlıyorlar da istekleri oldu ya her şey aynen devam etsin ve gelin gelip gitsin akrabaya rezil olmayalım diye bence beni çokta sevdiklerinden değil sitem

valla geçsinler akraba falan filan aklınız eserse arada sırada eşiniz ile gidersiniz mesafenizi de koyarsınız saygıda da kusur etmezsiniz olur biter ..madem bu kadar akraba konu komşuyu önemsiyordu zamanında ne elması istediğini bilmiyorum ama onu yapmasalardı !!madem yaptılar sonucuda bu olur yapacak birşey yok bu durumda

Ben de tam anlattığın gibiyim. Onlar aramadığı sürece eşim evdeyken onları aramaz. Dışarıda konuşur iş saatlerinde. Bundan hiç rahatsız değilim. İsterse saatlerce konuşsun. Bana dokunmasın da..
Ben de bayram hariç aramıyorum. Bu konu da bir tek beni enterese eder.
Hatalar her zaman 2 tafarlıdır. Herkes bencilliğini bir tarafa bırakırsa ilişkiler daha güzel olur. Ama "ben büyüğüm, ben bilmem neyim" sıfatlarına sığınırsa bir yere kadar idare edilir.

Sitem ettikleri zaman gülerek, şaka yollu "İlahi, çok yaşayın; konuştuğumuz zamanları da gördük. Hem çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş; muhabbetimiz bitmesin, böylesi iyi." deyin bitirin.
Yani içimden gelmiyo değil " herkes ektiğini biçer " deyivermek de meselenin uzayıp haddi aşmalarını da istemiyorum .
Şöyle bi vurkaç lazım :)

aynı durumda sayılırız.
eşimin ailesi yaptıkları tüm yanlışlara rağmen, kanatsız melek gibi davranıyorlar.
bir de üstüne benim aramamamdan, asık suratlı oluşumdan şikayet ederler.
umrumda mı eveeet :)
sinir oluyorum hepsine de, aramıyosun dediklerinde ben arayıp sormayı sevmem. annemi bile günde ancak bi kere arıyorum diyorum pisliğine :) çok istiyosanız siz arayın diyorum :)

Aynen beni de ilgilendirmez kendi oğullarıyla olan muhabbetleri, istedikleri zaman gelebilirler hep davet de ederim geldiklerinde iyi davranırım ama benden uzun süredir yüz bulamayınca anladılar ki rahat olamıyorlar,oğullarıyla da ilişkileri bozuluyor .
Köprüleri yıkıyorlar sora ah vah.

Ya sorma yapmadığını bırakmayıp nasıl böyle bi beklenti içine girebliyorlar anlayamıyorum !

Kendi ailenle bu krizleri aşıyorsun ama maalesef eşinin ailesiyle kalıcı tahribat bırakıyor.

Yani içimden gelmiyo değil " herkes ektiğini biçer " deyivermek de meselenin uzayıp haddi aşmalarını da istemiyorum .
Şöyle bi vurkaç lazım :)

"Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil." diyorsunuz. O zaman sadece "Çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş, böylesi iyi." deyip kesip atın bence. :) En sonunda moralinizi bozmamaya çalışın, dünyaya bir kere geliyorsunuz. Mutluluklar dilerim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…