Kadınların eşlerinden beklentisi biraz onları savunmaları sanırım... Savunmak derken ben kendimi tabiki savunabiliyorum ama böyle durumlarda bunu yapmak eşe düşüyor ne yazık ki. Kavgalara küslüklere gerek yok aslında. Kadına şakayla karışık bi laf sokuluyorsa yine aynı şekilde, benim eşim herşeyin en iyisini bilir zaten dense bile karşıya bi sınır çiziyorsun ve bu bile herkesin yerini bilmesi için küçük basit bişey
Terbiyesizler
Sen niye dediklerini yapıyosun , yapma. Nasıl istiyorsan öyle giyin öyle dolaş niye hep dipdibesiniz eşinle çık gez.
Terbiyesizler hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim :)
Neden dediklerini yapıyorum kendi annem istese de aynı şekilde olsun bi kere de istediği gibi giyineyim gönlü olsun benim bi yerim eksilmez sonuçta diyorum, bi taraftan da dediğim gibi annemi düşünüyorum onun gelini olsa bişey istese yapılabilecek bişeyse olabilir arada sırada gönlünü yapayım kv 'nin diye düşündüğüm için yapıyordum ama baktım ki onlar annem gibi yapmıyor resmen bak parmağımızda oynatıyoruz diye seviniyorlar yaptığımda. Bunu gördüğüm andan beri içimden gelmiyor zaten.
Sürekli dibimizde olmaları da aslında birlikte yaşıyoruz ama yaşamıyoruz o kadar karışık ki. Kısaca şöyle söyleyeyim birlikte oturma kararı aldık çok farklı bi sebepten özel bi durumdan dolayı. Ama bi sebepten dolayı başka yerde yaşamak zorunda kaldılar ama beraber yaşayacağız dedik diye sanırım bizi hiç yalnız bırakmıyorlar. Aslında o kaldıkları yerde kalsalar sorun yok ama haftada bir on günde bir çoluk çocuk on kişiye yalın gelirler ve geldiler mi bir hafta kalırlar o da en az. Bir iki ayı da bulduğu oluyor. Ama ev kv nin de evi olduğu için gelmesine zaten bişey diyemiyorum eşim de diyemez onlar da bunu kullanıyor. Yani burda kalmak zorunda oldukları için kalmıyorlar kısaca
Yok kavga etmem zaten saygısızlık yapmam en fazla böyle iyiyim derim. Zaten o çok yapmaları, zafer bizim leri gördükten sonra zor. Dediğim gibi ben içimden geldiği için yapıyordum beni eksiltmez hatta insanlar böyle ufak bişeyden mutlu olurlar, sevinirler diye yapardım. Ama şimdi içimden bile gelmiyor kimseyi mutlu etmek. Arkamdan gülüp beni egosunu tatmin etmek için kullanan insanlara bu duyguyu daha fazla yaşatmaya lüzum yok zatenEski konum var kv mesafe koymakla alakalı oraya bakabilirsin buradan da çok şey öğrendim.
Senin durumun daha zor Allah yardımcın olsun yavaş yavaş kendi isteklerini yapmaya başlayarak başlayabilirsin kimse istedi diye üzerindeki kıyafeti değiştirme.
İçine sinmese bile ben böyle seviyorum rahatım uğraşamam deyip geçiştir kavga etmeden ama.
Olmadı çok özel bi sebepten dolayı mecbur kaldık anlatmaya cesaretim yok deşifre olmaktan çekiniyorum. Hep birlikte yaşıyoruz zaten :) bir hafta 10 kişi, bir hafta yalnız, sonra 1 ay 10 kişi, 5 gün yalnız, 10 gün yine hap birlikte 2 gün yalnız... Çok afedersiniz yalnız kaldığımız zamanlar da genelde regl dönemlerine denk geliyor :)Evet sen uyumlu olmaya çalışmışsın ama onlar sözümüzü nasılda dinlettik diye kötü kadın Müzeyyen gibi gülmüşler ardından
Annen gibi olsalar sıkıntı olmazdı zaten , birçok sorunu burada yaşıyor gelinler
Özel sorunlar nedir niye başka yerde kalmak zorunda kaldılar bilemiyorum tabi ama verilmiş sadakan varmış demek ki
Yoksa aynı evi kabul etmişsin zorunda olmayıp hep birlikte yaşayacaksınız şimdi arada bir gidiyorlar bari
Keşke en baş kiraya çıkalım ama ayrı olalım deseydin, o zaman gelme gitme sıklığını sen belirlerdin
Yani anlattığınız gibiyse Merhaba demenizle yeni istekleri baş gösterebilir.
Çalışıyor musunuzOlmadı çok özel bi sebepten dolayı mecbur kaldık anlatmaya cesaretim yok deşifre olmaktan çekiniyorum. Hep birlikte yaşıyoruz zaten :) bir hafta 10 kişi, bir hafta yalnız, sonra 1 ay 10 kişi, 5 gün yalnız, 10 gün yine hap birlikte 2 gün yalnız... Çok afedersiniz yalnız kaldığımız zamanlar da genelde regl dönemlerine denk geliyor :)
Yaz başından beri beraberiz diyeyim siz anlayın. Son zamanlarda da iki günde bir ya da gün aşırıya indi gidip gelmelerKışın çok fırsatları olmaz inşallah demekten başka yapacak bişeyim yok ne yazık ki
Cahile kelam, nafile kelam boşverelim ..bizde uzaktayiz, artik esimde aramiyo, biz gorev icin baska sehre geliyoruz diye aglayan ama gidecegimiz fun hava alanina gelmeyi bi telefon acip hayirli yolculuklar demeyi kendi ogullarina cok goren anne baba bana inandirici gelmiyo esim de samimi bulmuyo ben hic aramiyorum onlar esimi uc gunde falan ararlar hep ayni laf neden aramiyosunuz? ben sadece guluyorum aramam da istedigi kadar soylensin bi de diyomus acembuselik her gun annesiyle konusuyo mu? allahim boyle insanlara akil gorme gozu versin bosver sende takma gul gec en iyisi
Çok iyi anlıyorum. Benim de psikolojim bozulmuş durumda... Gerek eşimin yanında şakayla karışık, gerekse ayrı bulduklarında sıkıştırıp sürekli laf saydıkları için. Giyimimden tut, yaptığım ev işine kadar onu niye öyle yapıyorsun diye karıştıkları daha doğrusu karışmaya çalıştıkları için hepten bozuldu psikolojim. Özenir giyinirim bakar hımm yapıp bütün şevkimi kırarlar, kendileri sürekli dibimizde olduğu için rahat giyinemiyorum her zaman. O zaman da giyinsene oluyo ama bi huzur vermiyosunuz ki kp yanında da herşeyi nasıl giyeyim rahat rahat. Şunu giy derler gönülleri olsun diye, dediklerini yapsam biyerim eksilmez diye yaparım bu defa da dediklerini yaptığım için büyük görümcemle kv odaya geçip çak yaparlar. Hani bak nasıl dediğimizi yaptırdık diye. Hatta görümce utanmadan yüksek sesle zafer bizim der, ama sorsan başka bişey için demiş olur....
Kısaca yapsam da pişman ederler yapmasam da... Her türlü burnumdan getirdikleri için acaba bu defa ne yapacaklar ne diyecekler diye düşünmekten, ya da bişey olduğu zaman yapsam böyle olacak yapmazsam da böyle diye kendimi yemekten psikolojim bozulmuş durumda
Olmuyor işte eş o mesafeyi koymayınca onlara o hakkı tanımış oluyor. Yoksa Ben hiçbir zaman vıcık vıcık olmamışımdır zaten bi mesafem vardır. Somurtkan sıkıcı biri de değilim onlara karşı, laubali de... Ama eşimden o sınırı belirleyemiyor çünkü o anlatamadığım durumdan dolayı ailesine karşı zaafı var ve bişey diyemiyor. Tabiki onlar da bunu biliyor ve her fırsatta kullanıyorlar. Keşke yapabilsem ama yapamıyorum. Çünkü kötü olucam ve eşimi de bana karşı doldururlar diye korkuyorum açıkçasıArtık eşinizden beklemeyin bence bir yerden siz yapmaya başlayın
Olmuyor işte eş o mesafeyi koymayınca onlara o hakkı tanımış oluyor. Yoksa Ben hiçbir zaman vıcık vıcık olmamışımdır zaten bi mesafem vardır. Somurtkan sıkıcı biri de değilim onlara karşı, laubali de... Ama eşimden o sınırı belirleyemiyor çünkü o anlatamadığım durumdan dolayı ailesine karşı zaafı var ve bişey diyemiyor. Tabiki onlar da bunu biliyor ve her fırsatta kullanıyorlar. Keşke yapabilsem ama yapamıyorum. Çünkü kötü olucam ve eşimi de bana karşı doldururlar diye korkuyorum açıkçası
tam terbiyesizlermiş ne demek çak yapıyorlar ya.
sizin yerinizde olsam onlar ne diyolarsa tam aksini yapardım.
bence mesafeli davranın.
benim de çok sıkıntım var ama ben mesafeliyim, hiç bana ilişemezler.
benim sorunum gerektiğinde laf söylememem ve eşimin bazı şeyleri görmezden gelmesi
Benimki direk görmediğini idda ediyor yani o anda mesela bana laf çarpıtılırken anlamamış filan böyle şeyleri bilmezmiş :)
Çalışıyor musunuz
İşe girerseniz daha az görürsünüz akşamdan akşama olur mesela
Bi de birikim yapar ayrı eve çıkarsınız belki
tam terbiyesizlermiş ne demek çak yapıyorlar ya.
sizin yerinizde olsam onlar ne diyolarsa tam aksini yapardım.
bence mesafeli davranın.
benim de çok sıkıntım var ama ben mesafeliyim, hiç bana ilişemezler.
benim sorunum gerektiğinde laf söylememem ve eşimin bazı şeyleri görmezden gelmesi
Yani benim de öyle ama artık durumu kabullendim kendi kendimi korumak zorundayım diyorum tıpkı eşim olmadığı zamanlardaki gibi evet biz eşimle aileyiz ama farklı bireyleriz çocuklarına davrandıkları gibi bana davranmaya hakları yok.
Sen eşinle konuştuğunda sana hak veriyor mu ailesinin tyarafını mı tutuyor
Bazen de böyle yapar aa öyle mi duymadım :)Benimki direk görmediğini idda ediyor yani o anda mesela bana laf çarpıtılırken anlamamış filan böyle şeyleri bilmezmiş :)
Çalışmıyorum şuanda maalesef. İstiyorum ama istediğim işe girebilmek için evde biraz çalışmam gerekli onun için de fırsat vermiyorlar işte
Yok dershanelik bir durum değil evde kendim yapabileceğim bir çalışma ama gelen gidenden fırsat olmuyor.Ama böyle olacağı baştan belliymiş, sende kabul etmişsin
Dershaneye git desem o da maddiyata bakar mesela
Yok dershanelik bir durum değil evde kendim yapabileceğim bir çalışma ama gelen gidenden fırsat olmuyor.
Evet baştan belliydi ama kabul etmek durumundaydık ya bi süreliğine birlikte oturmaya tamam diyecektik ya da o belli olmayan süreyi bekleyecektik. Ki biz uzun bir süre evlenmedik. Diyorum ya farklı bi durum. Yapılabilecek bir şey vardı. Kv nin zaten şuanda kaldığı yere bir gün gideceği kesindi. Sadece o tamam ben zaten gidicem şimdiden gideyim de beraber oturmayalım demesi yetiyordu tek çözecek şey buydu ama biz de sen şimdiden git diyemedik tabi
öyle İşte... Tabi biliyordum ama hayat bazen istemediğin şeylere mecbur bırakıyor. Eşim de hiç istememişti zaten ama işte mecburen oldu keşke olmasaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?