Bi de çalışıyosun yani
Aman işine gücüne bak, iki arkadaşınla muhabbet et öğle yemeğine çık
Vicdanen rahatsanız yani kayınvalide ne diyosa desin umrunuzda olmasın
Yenisin galiba, yani yeni gelin demek istedimçalışıyorum arkadşaım çok da yoğun bi insanım.
bi taraftan da ders çalışıyorum, ama yok onların sözleri ok gibi beynime saplanmış durumda.
ah keşke şunu deseydim bunu deseydim diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Yok degilim :)Evli misiniz bilmiyorum ama aslında daha söz nişan mevzularında renk veriyorlar korkmayın süpriz olmuyor :)
Yani Allah ondan razı olsun çok iyi bi eş ama işin içine aileler girince eş değil çocuğa dönüşüyor
Yenisin galiba, yani yeni gelin demek istedim
Sana tavsiyem o an ne demek istiyosan saygısızlık etmeden söyle geç
Sonra düşünmekten ah keşke şunu deseydimden daha iyidir
Zamanla alışırsınız böylece birbirinizin durma noktalarını anlarsınız
Böyle onlar konuşsun sen sus içinde biriktir, birgün patlar daha beter noktaya gelinir
Ben de eşimden yana çok memnunum ama aynı şekilde iş aileye gelince sus pus olmuyor mu çok kızıyorum çok
Eşinle paylaş şu şu durumlardan rahatsızım ama saygısızlık etmemek için hep sustumaynen arkadaşım, tam da o durumdayım.
sırf fırsat vermemek için ağzımı açmıyorum, ama biriktikçe birikti içimde.
bazen normal konuşmalarım bile tepkili oluyor bu yüzden
Allahtan eşim hiç sormaz annemi aradın mı arıyor musun annesi neden aramıyor demez az çekinir eşimden derse de cevabını alır sanırımBana ailem gibi içten davranılmadıkça yüze gülen insan diye kimse kusurabakmasın aynı kefeye koymam ağladığımda zorluk çektiğimde ailem yanımdaydı hala kredinizi ödeyebiliyor musun diye babam soruyor annem ağzımı arıyor ama eşimin babası telefon bile açamıyor para istenir diye ki eşimle yaptık herşeyimi benim ailem bana düşeni yaptı tabi Vallahi ederi kadar değer verilir bu dünya böyle Okumak herşeyi almıyor maalesef canım
Hehe aynı biz :) yalnzken evet haklısın aşkım olay anında adam orada yok sanki :)bak evet ben de bu duruma çok kızıyorum
ailesiyle bi sorun varsa bunu eşimle paylaşabiliyorum beni de anlıyor hak da veriyor.
ama ailesine hiçbir şekilde yansıtmıyor bu durumu, ve normal ilişkisine devam ediyor.
belki biraz tepki gösterse böyle olmayacak, bana da daha dikkatli davranacaklar ama yok yapmıyor işte
valla bu takma olayı bende de fazlasıyla var.
işime bile konsantre olamıyorum.
psikolojimzi bozdular artık
Hehe aynı biz :) yalnzken evet haklısın aşkım olay anında adam orada yok sanki :)
Eşinle paylaş şu şu durumlardan rahatsızım ama saygısızlık etmemek için hep sustum
Devamı geldikçe birikiyor diye
O sana ver cevabını diyecektir tabi saygısızlık etmeden
Böylece çözmüş olursunuz az çok durumu, o an içinden geçeni söylersen keşke diye düşünmezsin sonra ve birikmez
Evet susmak efendiliktir ama her zaman ya da herkese değil, hakkını savunman lazım gerektiğinde
Mesafeyi nasıl koydun peki?O konu mesafe nasıl koyulurla alakalıydı sora mesafe koymayı öğrendim uyguladım , gerçekten de rahat ettirdi şimdi de niye gelmiyosun gitmiyosun aramıyosunlar, hiç aramama rağmen aramaya devam eden kv yani kendilerini unutturmuyorlar veya görüşünce imalar.
Hayat devam ediyor
Orası öyle tabi canım herkes aynı olmuyor vallahi annemler ne istersen al biz ödeyeceğiz dediler aldım ki çokta borçları vardı yani annemlerinde ama bir yemek masası halıya yardım edecekti eşimin ailesi hiç unutmam yemek masası bakıyoruz yok 1500-2000 TL diyorlar babası olur mu öyle şey diğer kardeşine 700 TL ye almıştık diyor şaka gibi 2015 senesinde evleniyoruz yahu sandalyeler anca o kadar toplamSana bi şey diyeyim mi yapması gereken 5 kuruşluk işin 2 sini yapıp kafana kakmalarından iyidir kendiniz yapınca kimseye söz hakkı doğmuyor bak yüzü bile kalmıyor :)
Valla aynı bençalışıyorum arkadşaım çok da yoğun bi insanım.
bi taraftan da ders çalışıyorum, ama yok onların sözleri ok gibi beynime saplanmış durumda.
ah keşke şunu deseydim bunu deseydim diye düşünmekten kendimi alamıyorum
bak evet ben de bu duruma çok kızıyorum
ailesiyle bi sorun varsa bunu eşimle paylaşabiliyorum beni de anlıyor hak da veriyor.
ama ailesine hiçbir şekilde yansıtmıyor bu durumu, ve normal ilişkisine devam ediyor.
belki biraz tepki gösterse böyle olmayacak, bana da daha dikkatli davranacaklar ama yok yapmıyor işte
Çok iyi anlıyorum. Benim de psikolojim bozulmuş durumda... Gerek eşimin yanında şakayla karışık, gerekse ayrı bulduklarında sıkıştırıp sürekli laf saydıkları için. Giyimimden tut, yaptığım ev işine kadar onu niye öyle yapıyorsun diye karıştıkları daha doğrusu karışmaya çalıştıkları için hepten bozuldu psikolojim. Özenir giyinirim bakar hımm yapıp bütün şevkimi kırarlar, kendileri sürekli dibimizde olduğu için rahat giyinemiyorum her zaman. O zaman da giyinsene oluyo ama bi huzur vermiyosunuz ki kp yanında da herşeyi nasıl giyeyim rahat rahat. Şunu giy derler gönülleri olsun diye, dediklerini yapsam biyerim eksilmez diye yaparım bu defa da dediklerini yaptığım için büyük görümcemle kv odaya geçip çak yaparlar. Hani bak nasıl dediğimizi yaptırdık diye. Hatta görümce utanmadan yüksek sesle zafer bizim der, ama sorsan başka bişey için demiş olur....
Kısaca yapsam da pişman ederler yapmasam da... Her türlü burnumdan getirdikleri için acaba bu defa ne yapacaklar ne diyecekler diye düşünmekten, ya da bişey olduğu zaman yapsam böyle olacak yapmazsam da böyle diye kendimi yemekten psikolojim bozulmuş durumda
Eski konum var kv mesafe koymakla alakalı oraya bakabilirsin buradan da çok şey öğrendim.Mesafeyi nasıl koydun peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?