Neden arkadas ortamina davet ediyor?yardim

sultannazik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
615
140
73
51
Merhaba ben esimden ayrildim.ayrildiktan sonra biriyle tanistim bir kez gorustuk sadece
Hatra ilk gorustugumuzde sarhos olduk ve tartistik ama genede fena degildi..bana guvenmedi tam diyebilirim veyalt gelecegimiz olmaz vs ben oyle hissettim ama ben ondan cok hoslaniyorum
Bugun instagramdan ona merhaba nasilsin yazdim sohbetler acildi uzayincada istersen disarda biryerde bisey icelim dedim
Oda bugun arkadasi ve onun kiz arkadasiyla olacagini ama istemem halinde benimde ortamina dahil olabilecegimi soyledi
Kararsiz kaldim
Cunku arkadasi ve onun kiz arkadasini tanimiyorum
Sizce bu ne anlama geliyor.
Sizce beni ciddiye almiyor mu
Yoksa benden hoslaniyormu oda

Ciddiye aliyor mu almiyor mu ogrenmek icin gidin bence. Baktiniz lakayt tavirlari var ortami terk eder bir daha muhattap olmazsiniz. Yasiniz kac bilmiyorum ama bir daha da yeni tanistiginiz birinin yaninda sarhos olmayin sakincali bir durum.

Ciddiye aliyor mu almiyor mu ogrenmek icin gidin bence. Baktiniz lakayt tavirlari var ortami terk eder bir daha muhattap olmazsiniz. Yasiniz kac bilmiyorum ama bir daha da yeni tanistiginiz birinin yaninda sarhos olmayin sakincali bir durum.
Ya ben alkol icmem dogum gunuydu sarap actik ben bir bardakla sarhos olan tiplerdenim kiramadim ictim.oda tum siseyi icti aklinda ne varsa hayatiyla doktu vs.giderek yanlis yapmaktan korkuyorum.bunu teklif etti ama sanki cokta merakla beklemiyor cunku cevabimi henuz okumadi.disco bar ortami ise gitmeyecegimi yazdim

Bence de keşke gitseydin, incelik yapmış gibi geldi bana.
Anlayamadim ki benim anlamadigim biz ilk gorustuk ben ona hayatinda basarilar yazmistim tartistigimiz icin sonra engellemisti beni heryerden bugunde ben instagramdan yazdim sohbet ettik ben dedim yuzyuze sohbet edelim oda bugun yakin arkadasi ve onun jiz arkadasi ile bulusacaklarini istersen benimde gidebilecegimi soyledi

Sıradan bir davet gibi geldi..
Banada oyle geldi
Bi kac sik var arkadasini ekmedi benim cin ama benlede gorusmek ister vs.
Yada egoist once onun istekleri onemli bende dahil olabilirim vs. Yada okuz sende gel dedi
Yada ne bileyim benden hoslaniyor ve beni saklamiyor gibi

Anlayamadim ki benim anlamadigim biz ilk gorustuk ben ona hayatinda basarilar yazmistim tartistigimiz icin sonra engellemisti beni heryerden bugunde ben instagramdan yazdim sohbet ettik ben dedim yuzyuze sohbet edelim oda bugun yakin arkadasi ve onun jiz arkadasi ile bulusacaklarini istersen benimde gidebilecegimi soyledi
Demekki bir sans daha vermek istiyor seni tanımak istiyor

Banada oyle geldi
Bi kac sik var arkadasini ekmedi benim cin ama benlede gorusmek ister vs.
Yada egoist once onun istekleri onemli bende dahil olabilirim vs. Yada okuz sende gel dedi
Yada ne bileyim benden hoslaniyor ve beni saklamiyor gibi
Kız dur taramalı gibi az rahat ol relaks git gör ordaki tavırlarından anlarsın zaten az çok

Demekki bir sans daha vermek istiyor seni tanımak istiyor
Kendisi sirp .kultur dinler vs farkli... ama ne bileyim karmajarisik bir seydi yasadigimiz..birazda egoist bir insan bu.. oyuzden anlamadim.mesela simdi gormedi msjmi makina muhendisi yogun calisiyor...belki uyudu belkide sallamadi oylesine dedi pusman oldu oyuzden ne yazdigima bakmadi.gitmicegimi soyledim disco bar vs ise

Ne yaptın gittin mi peki? Ben olsam gitmezdim, tanımadığım insanlar ve adamla da zaten ne olduğu belli değil engellemişsiniz birbirinizi sonra bi şey olmamis gibi sen de gel istersen demiş. Yani önemsiyor mu, yoksa sallamadi gibi için mi çağırdı ya da nasılsa gelmezsin diye kibarca bahane mi sundu gitmeden anlayamazsın. E bu da riskli bi durum bence. Müsait olunan ilk fırsatta başka bir buluşmanın yolunu yapsaydin daha net anlardin

gitmeyin, sizin teklifiniz üzerine öylesine söylenmiş belli. görüşmek istese engellemezdi. o size değil, siz ona ulaşmış davette bulunmuşsunuz.
büyük ihtimal, direkt reddetmemek için arkadaşlarımlayım istersen sen de gel demek zorunda kalmış olabilir.

Bana gore de kesinlikle sizden hoşlanmamis . Yoksa sizden evvel o yazardi zaten

Diğer ikilinin yanında yalnız takılmamak için teklif etmiş bence. Aklı sizde olsa daha önce arardı.

Back
X