- 23 Ağustos 2012
- 51.250
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.618
- 898
- Konu Sahibi sultannazik
Bana gore de kesinlikle sizden hoşlanmamis . Yoksa sizden evvel o yazardi zaten
Diğer ikilinin yanında yalnız takılmamak için teklif etmiş bence. Aklı sizde olsa daha önce arardı.
Panpalar Avrupada çoğu yerde diyeyim bu işler bizim memleketteki gibi değil:) Direkt sevgili olma amacıyla yaklaşan, ikili buluşmaya davet eden , hatta kadınlara yaklaşan:) erkek yok. Burda işler genelde şöyle oluyor: Niyeti olan taraf karşı tarafı okul, iş, arkadaş vb ortamında daha çok tanımaya çalışıyor. Önceleri arkadaşça takılıyor yani. Hiç öyle romantizm peşinden koşma, gece gündüz yazma vb şeyler yok. Bu tip şeyler Güney Avrupalılarda var:) Diğer taraflarda kadın erkeğe ilk adımı atıyor, erkek nazlanıyor genelde.
Gayet sıkıcı ve malca bana sorarsanız ya neyse.
Konu sahibesi, adam sizi daha yakından tanımak için çağırmış kesinlikle bunu söyleyeyim. Adam size buluşalım demiş işte, daha ne desin?? Siz de Türk kızı tribi yapmışsınız, adam neye triplendiğinizi dahi anlamamıştır emin olun:))))
Diyeceğim şu ki, işi batırmışsınız:)
Bana sorarsanız telafi edin. Bugün dışarı çıkcaksa beraber takılalım diye siz diyin, olmazsa bir şeyler içmeye siz davet edin. Siz arayın yani, durumu düzeltin.