Neden arkadas ortamina davet ediyor?yardim

Bana gore de kesinlikle sizden hoşlanmamis . Yoksa sizden evvel o yazardi zaten

Diğer ikilinin yanında yalnız takılmamak için teklif etmiş bence. Aklı sizde olsa daha önce arardı.

Panpalar Avrupada çoğu yerde diyeyim bu işler bizim memleketteki gibi değil:) Direkt sevgili olma amacıyla yaklaşan, ikili buluşmaya davet eden , hatta kadınlara yaklaşan:) erkek yok. Burda işler genelde şöyle oluyor: Niyeti olan taraf karşı tarafı okul, iş, arkadaş vb ortamında daha çok tanımaya çalışıyor. Önceleri arkadaşça takılıyor yani. Hiç öyle romantizm peşinden koşma, gece gündüz yazma vb şeyler yok. Bu tip şeyler Güney Avrupalılarda var:) Diğer taraflarda kadın erkeğe ilk adımı atıyor, erkek nazlanıyor genelde.

Gayet sıkıcı ve malca bana sorarsanız ya neyse.

Konu sahibesi, adam sizi daha yakından tanımak için çağırmış kesinlikle bunu söyleyeyim. Adam size buluşalım demiş işte, daha ne desin?? Siz de Türk kızı tribi yapmışsınız, adam neye triplendiğinizi dahi anlamamıştır emin olun:))))
Diyeceğim şu ki, işi batırmışsınız:)

Bana sorarsanız telafi edin. Bugün dışarı çıkcaksa beraber takılalım diye siz diyin, olmazsa bir şeyler içmeye siz davet edin. Siz arayın yani, durumu düzeltin.

Ne yaptın gittin mi peki? Ben olsam gitmezdim, tanımadığım insanlar ve adamla da zaten ne olduğu belli değil engellemişsiniz birbirinizi sonra bi şey olmamis gibi sen de gel istersen demiş. Yani önemsiyor mu, yoksa sallamadi gibi için mi çağırdı ya da nasılsa gelmezsin diye kibarca bahane mi sundu gitmeden anlayamazsın. E bu da riskli bi durum bence. Müsait olunan ilk fırsatta başka bir buluşmanın yolunu yapsaydin daha net anlardin
Hayir ayni senin gibi dusundum gitmedim.zaten cevabimi okumadan beni engellemis veyalt okuyup.2 gun engel atti ve birden engelini geri acmis napmaya calisiyor anlamadim sadece yazdim beni engelleyip simdi neden geri actin sen beni hic anlamiyorsun nedense hayal kirikligina da ugramadim dahada yazmicam ve onun gibi de engellemicem engelelrse engellesin kendisi..

gitmeyin, sizin teklifiniz üzerine öylesine söylenmiş belli. görüşmek istese engellemezdi. o size değil, siz ona ulaşmış davette bulunmuşsunuz.
büyük ihtimal, direkt reddetmemek için arkadaşlarımlayım istersen sen de gel demek zorunda kalmış olabilir.
Y8ne engelledi beni ve 2 gun aradan sonra engeli acmis bende neden yine engelleyip actinki sen beni anlamiyorsun nedensede hic hayalkirikligina ugramadim yazdim engellemicem. Oyle birakicam anlamdim amaci ne

Panpalar Avrupada çoğu yerde diyeyim bu işler bizim memleketteki gibi değil:) Direkt sevgili olma amacıyla yaklaşan, ikili buluşmaya davet eden , hatta kadınlara yaklaşan:) erkek yok. Burda işler genelde şöyle oluyor: Niyeti olan taraf karşı tarafı okul, iş, arkadaş vb ortamında daha çok tanımaya çalışıyor. Önceleri arkadaşça takılıyor yani. Hiç öyle romantizm peşinden koşma, gece gündüz yazma vb şeyler yok. Bu tip şeyler Güney Avrupalılarda var:) Diğer taraflarda kadın erkeğe ilk adımı atıyor, erkek nazlanıyor genelde.

Gayet sıkıcı ve malca bana sorarsanız ya neyse.

Konu sahibesi, adam sizi daha yakından tanımak için çağırmış kesinlikle bunu söyleyeyim. Adam size buluşalım demiş işte, daha ne desin?? Siz de Türk kızı tribi yapmışsınız, adam neye triplendiğinizi dahi anlamamıştır emin olun:))))
Diyeceğim şu ki, işi batırmışsınız:)

Bana sorarsanız telafi edin. Bugün dışarı çıkcaksa beraber takılalım diye siz diyin, olmazsa bir şeyler içmeye siz davet edin. Siz arayın yani, durumu düzeltin.
Az once diger arkadaslarada yazdim.aram8zda daha once gecen sey icin neden boyle oldugunu slve kendisi hakkindaki olumlu fikrimide yazdim beni engellem8s yine bu arada teklif ettikten sonrada 2 saat yazmadi galiba yazdigimida gece okumustur.ve beni yine engelledigini girdum iki gun. Sonra engelini acmis ama bisey yazmamis bu sefer ben de soyle yazdim. Neden engelledin ve yine actin sen beni hic anlamiyorsun nedense hic hayal kirikliginada ugramadim l.engellemeyi dusunmuyorum ne yapmak istiyor onuda bilmiyorym

Merhaba ben esimden ayrildim.ayrildiktan sonra biriyle tanistim bir kez gorustuk sadece
Hatra ilk gorustugumuzde sarhos olduk ve tartistik ama genede fena degildi..bana guvenmedi tam diyebilirim veyalt gelecegimiz olmaz vs ben oyle hissettim ama ben ondan cok hoslaniyorum
Bugun instagramdan ona merhaba nasilsin yazdim sohbetler acildi uzayincada istersen disarda biryerde bisey icelim dedim
Oda bugun arkadasi ve onun kiz arkadasiyla olacagini ama istemem halinde benimde ortamina dahil olabilecegimi soyledi
Kararsiz kaldim
Cunku arkadasi ve onun kiz arkadasini tanimiyorum
Sizce bu ne anlama geliyor.
Sizce beni ciddiye almiyor mu
Yoksa benden hoslaniyormu oda
Tanımadığınız insanlarla ne işiniz var kaldiki onuda doğru düzgün tanımıyorsunuz

Snden hoşlanmasaydı arkadaş ortamına da davet etmezdi, ama hoşlanıyorsa da ikinci teklif ondan gelmeli başbaşa olabileceğiniz bir davet.

Nesini tuhaf buldun.arkadaşlarımla.programim var fakat sende katılabilirsin diye incelik yapmis.
Insanlar bu sekilse tanismaz mi?tanimiyorum demen degisik geldi bana

Nesini tuhaf buldun.arkadaşlarımla.programim var fakat sende katılabilirsin diye incelik yapmis.
Insanlar bu sekilse tanismaz mi?tanimiyorum demen degisik geldi bana
Dovseydim birde tuaf buldugum sey daha biz tanismiyoruz beni ne olarak tanitacak arkadaslarina bem orda onun neyi olarqk bulunucam.ustelik beni kendisi engellemisti..simdi ise birden gel arkadaslarimda burda diyor..

Mal mıdır nedir.. niye engelliyor ki? Bence de geleceginiz yok, olmamali da. Dengesiz bi kere. Ortada bir sey yokken engeli basmis. Medenice konusmak varken.
Yani bende sizin gibi karisik bir hal aldim engelledi teklif etti ama geri donup mesaja bakmadi bukmem gecenin kacinda cevabimi girmustur.ben yatmadan oncede yazdim onun hakkindaki tum fikirlerimi ona hosuna gitmedi veya ne bilmiyorum..ama engelledi iki gun sonrada engelimi kaldirdi... ve hic bir sey yazmadi bir aciklama da yapmadi seni davet ettim ama cevabini gec gordum vs..bende anlasam ben hoslaniyirum bu adamdan begeniyorumda..kotu biriside degil ama tyaf benden 3 yasta kucuk ve kulturler biraz farkli

Yani bende sizin gibi karisik bir hal aldim engelledi teklif etti ama geri donup mesaja bakmadi bukmem gecenin kacinda cevabimi girmustur.ben yatmadan oncede yazdim onun hakkindaki tum fikirlerimi ona hosuna gitmedi veya ne bilmiyorum..ama engelledi iki gun sonrada engelimi kaldirdi... ve hic bir sey yazmadi bir aciklama da yapmadi seni davet ettim ama cevabini gec gordum vs..bende anlasam ben hoslaniyirum bu adamdan begeniyorumda..kotu biriside degil ama tyaf benden 3 yasta kucuk ve kulturler biraz farkli
Eger hoslandiysan sor neden engelledigini, ama simdi degil. Eger tekrar gorusmek isterse gorus bi sans ver bakalim.

Dengesiz olduğu kesin bir engelliyor bir açıyor amaçsız
Engelimi actigini farkkettigimde yazdim zaten neden simdi geri burdasin ben8 hic anlamassinsen ve bu beni hic hayal kirikligina ugratmadi diye hala gormedi yazdigimi belki gene engeller..bende cizerim ustunu cunku konusmak sebeplerini aciklamak varken cocukca tavirlar veya bisey hisuna gitmedigi icin mi ne bu tavurlar...acaba reddedildigi icinmi kizdi bilmiyorum ki ve engelledi.hic bir fikrim yok..

Eger hoslandiysan sor neden engelledigini, ama simdi degil. Eger tekrar gorusmek isterse gorus bi sans ver bakalim.
Sormadim daha oncede yapmisti bu sefer o sakin anlayisli halimi koseye biraktim ve yazdim buna yaten hic sasirmadigimi ve neden geri engelli actinki dedim yani artik cok oldun demek istedim aslinda.bir insana acik olmaoisin gorusmek istemiyormusun dersin istemiyirum ama bir insani boyle oynatmak nedir...bu arada cok egolu bir insan muhendis jendi robotunu vs tasarliyor sarki soyluyor model qyni zamanda resim ciziyor..boylede entellektuel zeki
.bundan hoslandim zaten.cilginda..kendini en iyisi goruyor vs

Sormadim daha oncede yapmisti bu sefer o sakin anlayisli halimi koseye biraktim ve yazdim buna yaten hic sasirmadigimi ve neden geri engelli actinki dedim yani artik cok oldun demek istedim aslinda.bir insana acik olmaoisin gorusmek istemiyormusun dersin istemiyirum ama bir insani boyle oynatmak nedir...bu arada cok egolu bir insan muhendis jendi robotunu vs tasarliyor sarki soyluyor model qyni zamanda resim ciziyor..boylede entellektuel zeki
.bundan hoslandim zaten.cilginda..kendini en iyisi goruyor vs
Hoşlanilacak bir tip gercekten. Ama egoist insanlar kendilerinden baskasina deger vermiyor. Kendilerine tapar bu tarz insanlar.

Back
X