- 16 Ağustos 2014
- 615
- 140
- 73
- 51
- Konu Sahibi sultannazik
Evet kemdinden bahsederken adini soyadini kullaniyor bir gun duyacaksin diyor dunya beni tanicak.bende taninmak istemem mesela ama o bunu istiyor.aslinda cok zor buyumus kimseyede guvenmiyor dogum gununden once tanistik. Ve kendisi koltuk kemdisi yeni bir kumas takmaya calisiyordu ayni mahalledeyiz ben bunu bir ay kadar izledim oysaki 2015 ten beri ordaymis hic fakretmedim. Herneyse dogum gununde disari cikmamis cunku onun koltugu birileriyle vakit gecirirp eylenmekten daha onemliymis dedi banada makas sordu evine gittim koltugu birlikte kestik vs.bana sarki soyledi piano caldi vs.sonra hayatini anlatti babasi kotu not aldiginda yemek vermezmis karanlik odaya kitlermis bu sekilde muhendis olmus ama ben bunu tabiki normal bulmadim... herneyse ayni gun sarap bana iyi gelmez sirf onun dogum gunu diye ictim sarhos oldum agladim hahah aglayinca gozlerinden herseyi goruyorum vs bana kizmaya hatta zayifsin osun bu sun gibi kelime soyledi... cok sarhos oldu sanirim bir tuafti..sabaha kadar sohbet ettik sabah ben geldim evime..etkilendim ondan ruya gibi adam dedim ama tartisinca korktum.. acikcasi.sabahta yazdim hayatinda basarilar sen iyi birisin diye oda sanda dedi ve engelledi..somra bir ay gecti o burdan tasindi istagramda gordum yazdim.nasilsin diye iyiyim sen sv hastayim dedi neden haatasin dedi vs iste okulum var sen basaririsin dedi.bende dedim bir kisa sure disari cikcam istwrsen bir kahce icelim oda bugun arkadaslarla cikicam o ve kiz arkadasi istersen sende gel bende gelemeyecegimi tanimadigimi yazdim.ve aramizda olanlar icin fikirlerimi ona karsi fikirlerimi yazdim ama ocevabima bile bakmadi bu soruyu sorduktan sonra gece okumus engellemis olumsuz biseyde yazmadim..herneyse ki gene engeli acmis.benim bilmek istedigim hoslaniyormu oda derdi ne aslinda okadark apali kutuki direk bisey demiyorHoşlanilacak bir tip gercekten. Ama egoist insanlar kendilerinden baskasina deger vermiyor. Kendilerine tapar bu tarz insanlar.