• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden benimle aşık atmaya çalışıyor

Ay valla konuyu falan unuttum artık konumla da ilgilenmiyorum kim ne yaparsa yapsın tamam ya size göre yengem de haklı olabilir sorun yok benim etrafımdaki beni tanıyan kişiler kim haklı haksız biliyorlar zaten :KK16: Ben buraya dava mı açtım da konu birden nasıl annesine döndü bana onu da hiç bilmiyorum, neyse kızlar konu kapanmıştır kavgalık bir durum yok bana sataşmayın. Ben sadece ona karşı nasıl davranmalıyım diye sormuştum onun da cevabı sen de onun gibi davran denildi hemen hemen, ben maalesef bunu uygulayamam o yüzden bitmiştir ben kendi kafamın dikine gitmeye devam zaten ne soruyorsun ki hata bende :KK25:

Tamam sakin olun :) size bisey demedim ben yengeyi de hakli görmedim :) ama burda konu acmak başlıca gerilim sebebidir. Bilmiyor muydunuz. Cok alakasiz yorumlar da gelebilir hakarette. Ne yazik ki.

Aslinda yengeniz sizinle aşik atmiyor da enerjisi yok gibime geldi yorgun bezgin bi hali var sizin gibi olmak istiyor ama taakati kalmamis kadinin kiskandiginida sanmiyorum sadece öyle olsam diye gipta ediyo gibime geldi ve 1 çocuga bakmakla 3 cocuga bakmak gercekten zor benimkiler iki tane kocamanlar ama benim bile yorgunluktan bezdigim cok oluyor yengenizin hayata ve cocuklara karsi sabri kalmamis

kıymadım kız
yengeyide boşver napsin kadin 3 çocukla sinirler harap bitap bende bekarlik gunlerimi dusunup ah cekiyorum oda tek cocukluya ozeniyordur napsin kiskaniyorsa da birak namın yürüsün 😁
He valla doğru gel barışalım yengem zaten burda böyle dertleştiğimi bilse ona da laf eder sen orda stres atıyorsun benim hiç sanal arkadaşım yok diye 😅

Tamam sakin olun :) size bisey demedim ben yengeyi de hakli görmedim :) ama burda konu acmak başlıca gerilim sebebidir. Bilmiyor muydunuz. Cok alakasiz yorumlar da gelebilir hakarette. Ne yazik ki.
Ya ben daha 1 aylık üyeyim küçücük bir üyeyim kıdemim yok bilemedim 😅

Aslinda yengeniz sizinle aşik atmiyor da enerjisi yok gibime geldi yorgun bezgin bi hali var sizin gibi olmak istiyor ama taakati kalmamis kadinin kiskandiginida sanmiyorum sadece öyle olsam diye gipta ediyo gibime geldi ve 1 çocuga bakmakla 3 cocuga bakmak gercekten zor benimkiler iki tane kocamanlar ama benim bile yorgunluktan bezdigim cok oluyor yengenizin hayata ve cocuklara karsi sabri kalmamis
Kız yok yengem ilk çocukta da öyleydi. Ya konu bu değil ama bi de şu var yengem açıktı dayım kapalı bayan istiyordu o da sevmiş dayımı evlenince kapanırım demiş, kapandı evlendikten 2 yıl sonra da. Ama hiç istemiyor belki de ne bileyim bende çok açık giymiyorum ama o gelin geldiğinde ipli bluzlar falan giyiyordu giyebilir istediği gibi giyinsin hatta insan bu konuda özgür olmalı ama dayım kapanmasını istemişti ya. O zamanlar ben 11 yaşlarında falandım. Zayıf çırpı gibi bir cocuktum saçlarım da kısacıktı erkek çocuk gibi dolaşıyordum ortalarda ne zaman ki büyüdük yengeme birşeyler oldu. Ben onu abla gibi seviyordum ama büyüdüğümde düşünceleri bana karşı olan böyle lafları falan kaldıramamaya başladım. Hareketlerini üzülerek kaydetmişim kafama. Birden de hepsini yazınca burdakiler kaldıramadı. :110:

Kızlar önyargı yapmadan önce ve bana kötü şeyler söylemeden önce düzenlediğim eki okur musunuz. Ne çok seviyorsunuz insanlara böyle klavyeden birşeyler söylemek için söylemeyi, kırmayı. Hiçbirinizi tanımıyorum. Sizde beni tanımıyorsunuz ama hakkımda ne çok atıp tutanlar var. Buraya yeni üyeyim ve ilk izlenimlerim evladının üzerine titreyen annelere karşı herkesin cephe aldığı. Neden ya, herkesin anneliği farklıdır evet ama ben çocuğumu dövmüyorum diye ona iyi bakmaya çalışıyorum diye neden suçluyum? Bunları yapmamam mı lazım? Kötü birşey mi?
Lütfen canınızı sıkmayın geleneksel anneler ve yengeniz gibiler rahatsız olmuş nezaketinizden ve dikkatinizden:KK14:

Her şeyi geçtim de dayınız ne iş görüyor?
Madem bu kadar sorumsuz bir yengeniz var neden 3 çocuk?
Ben de bu cumleyi kurdum ya
:bicak::bicak::bicak:

bu mesaj banaydi sanirim eminim 3 cocugunuzda hiç düsmemistir kosarken bir yerlerini bir yerler vurmamistir supermen gibi ucup durdurmussunuzdur
tabiki iyi bir annesinizdir ona ne şüphe ancak abartmayalim olurmu yok dusmemiste basina birsey gelmemiste tabi annem tabi bari tek cocuklu bize anlatmayin 3 cocugun bir kez bire yere dusmedigini 😀😀😀
konuya gelince 2 yasindaki cocuk dayak yemisse burada acilan konu bu olmali kendini övup övüp en sona altin vuruş yapip cocugunida doviyor xaten diye ilistirilmemeli

Aynen aynen ! evin içinde tek kaza geçirmediler. Parkta düştüler okulda düştüler ama gözetimim altında cok sukur burunları kanamadı. Çok sevinecekseniz söyleyeyim içiniz soğusun süpermen degilim doga ustu guclerim olsaydi 6 yasindaki kizim lösemi olmazdı. Yavrularına iyi bakan özenen annelere saldırmaktan vazgeçin yengenin psikolojisini düşündüğünüz kadar 2 yaşındaki bebeğin dayak yemesine takılın derim.

Aynen aynen ! evin içinde tek kaza geçirmediler. Parkta düştüler okulda düştüler ama gözetimim altında cok sukur burunları kanamadı. Çok sevinecekseniz söyleyeyim içiniz soğusun süpermen degilim doga ustu guclerim olsaydi 6 yasindaki kizim lösemi olmazdı. Yavrularına iyi bakan özenen annelere saldırmaktan vazgeçin yengenin psikolojisini düşündüğünüz kadar 2 yaşındaki bebeğin dayak yemesine takılın derim.
çocugunuzun lösemi olmasi sizin suçunuz değil ki bazen süpermenlerinde elinde olmayan şeyler olur ah ablacım gece gece ciğerimi söktün farzi misal söylemiştim ama gerçekten süpermenmişsin ♥️

çocugunuzun lösemi olmasi sizin suçunuz değil ki bazen süpermenlerinde elinde olmayan şeyler olur ah ablacım gece gece ciğerimi söktün farzi misal söylemiştim ama gerçekten süpermenmişsin ♥️
Cocuklarina şiddet gösterenlere dayanamıyorum. Gözümden sakındım şaka gibi 1 nisanda teshis koydular. Ve diğer 8 ve 4 yaşındaki cocuklarim allaha emanet geçirdiler hastahane surecimizde. Vicdan azabından oldum oldum dirildim.. Hani herkes cocugunu n kıymetini bilsin özensin sağlıklı olmaları en büyük hediye aslında. Ozur dilerim sizdende haddimi aştım.

Çok geçmiş olsun inşallah iyileşsin Rabbim şifalar versin ❤

Cocuklarina şiddet gösterenlere dayanamıyorum. Gözümden sakındım şaka gibi 1 nisanda teshis koydular. Ve diğer 8 ve 4 yaşındaki cocuklarim allaha emanet geçirdiler hastahane surecimizde. Vicdan azabından oldum oldum dirildim.. Hani herkes cocugunu n kıymetini bilsin özensin sağlıklı olmaları en büyük hediye aslında. Ozur dilerim sizdende haddimi aştım.
yoo estafurullah had aşacak bir durum yok
aslinda soylemek istedigim bazen gozunden de sakinsan kaza geliyorum demiyor
bir kizim var işi gucu biraktim dr de kostum sahip olmak icin kendim bakacagim diye isimden ayrildim ama oluyor iste bazen kazalar bir cocuk dustu diye kimse kotu anne olmuyor ama bir cocugu dovuyorsan kesinlikle kotu annesindir
allah yavrularinizi size bağışlasin miniginize sifa versin insallah kimsenin çocugunun ayagini taşa degdirmesin
vijdan yapacak bir durumunuz yok diger cocugunuzun özel bir ilgiye ihtiyaci var ve şartlar bu yondeyse bazen biseylerden feragat etmek gerekiyor insallah bu cabanizin mukafati olarak 3 cocugunuzla saglikli mutlu uzun bir omur gecirirsiniz
sizin icin yapabilecegim bir sey varmi acaba?

Her şeyi geçtim de dayınız ne iş görüyor?
Madem bu kadar sorumsuz bir yengeniz var neden 3 çocuk?
Ben de bu cumleyi kurdum ya
:bicak::bicak::bicak:
Seviyor karısını, sevgi ayrı şey. Ona değinmedim farkındaysanız severek evlendiler dayım da herşeyini bile isteye kabulleniyor öyle anlaşıyorlar demek.

Kendisiyle sizi kıyaslaması kıskançlık gibi geldi bana. Ya da laf olsun diye, sohbet konusu açılsın diye konuşuyor. Mesela, "Oh hayat x'e güzel "cümlesi gerçek düşünce barındırmıyor gibi geldi bana. Öylesine söylenmiş gibi duruyor.

Kendisiyle sizi kıyaslaması kıskançlık gibi geldi bana. Ya da laf olsun diye, sohbet konusu açılsın diye konuşuyor. Mesela, "Oh hayat x'e güzel "cümlesi gerçek düşünce barındırmıyor gibi geldi bana.
Yani açıkçası fesatlıyor istemsizce diyelim. Kendi yıpranmışlığını ki yıpranmadı kendi kendini yıpratıyor herkesle kendini kıyaslayarak. Bir yıpranmışlık durumunda değil aşırı memnuniyetsiz, hep bir söylenme tarzında. Ama o hep böyleydi de ben takılmıyordum küçüktüm o zamanlar belki. Bir keresinde üniversite okuduğum ilin ilçesinde oturuyorlar diye bütlerim vardı önce okula gittim akşamda geç olmadan onlara gidicektim haberi de vardı. Neyse işte gidene kadar hava karardı 2 vasıta değiştirmiştim öyle gidiliyor. Gittim dayım daha gelmemişti bana dedi ki yengem valla baban iyi izin veriyor bizleri babamız göndermezdi bi yere hava kararınca saat de kaç olabilir yeni kararmış. Üniv öğrencisiydim güvenmese babam o kadar uzağa göndermez okumaya sınava vs. Birazda patavatsız desek doğru olur. Kısacası ben artık muhabbeti kestim gibi azalttım.

Hayat sana güzel tek çocuklu kadınsın haklı yengen. 3 çocukla yıpranmış gayet normal. Siz 3. Yü doğurun bakalım ilkine gösterdiğiniz ilgiyi alakayı onlara da gösterebiliyormusunuz. Bence siz yengenizle aşık atmayın.

Hayat sana güzel tek çocuklu kadınsın haklı yengen. 3 çocukla yıpranmış gayet normal. Siz 3. Yü doğurun bakalım ilkine gösterdiğiniz ilgiyi alakayı onlara da gösterebiliyormusunuz. Bence siz yengenizle aşık atmayın.
Yengem ilk çocuğunda da aynıydı. Neyse birşeyler açıklamaktan yorulduğum için dünkü yazılanları falan okuyunuz. Beni yormayınız. Düşünceniz sizin olsun.

Seviyor karısını, sevgi ayrı şey. Ona değinmedim farkındaysanız severek evlendiler dayım da herşeyini bile isteye kabulleniyor öyle anlaşıyorlar demek.
Bence de sevgi ayrı bir şey.
Benim merak ettigim ilk çocuktan beri böyle ise ikinci üçüncü çocuk neden? Eş olmak ve ebeveyn olmak çok farklı.
Karısını seviyor diye çocuklarının sefil olmasına, 2 yaşındaki bebeğinin dayak yemesine müsade etmesi de ayrı bir ilginçlik.

Bence de sevgi ayrı bir şey.
Benim merak ettigim ilk çocuktan beri böyle ise ikinci üçüncü çocuk neden? Eş olmak ve ebeveyn olmak çok farklı.
Karısını seviyor diye çocuklarının sefil olmasına, 2 yaşındaki bebeğinin dayak yemesine müsade etmesi de ayrı bir ilginçlik.
Kızmış yengeme napıyosun sen diye çocuğu alıp gezdirmiş biraz bahçede ama olan olmuş ilk 2 çocuk seneler önce oldu ama hamileyken yengem aşırı ilgi gördüğü için çevresinden hoşuna gidiyor bu durum. 9 ay geçince çocuk geliyor dayın istedi dayın baksın oluyor

Kızmış yengeme napıyosun sen diye çocuğu alıp gezdirmiş biraz bahçede ama olan olmuş ilk 2 çocuk seneler önce oldu ama hamileyken yengem aşırı ilgi gördüğü için çevresinden hoşuna gidiyor bu durum. 9 ay geçince çocuk geliyor dayın istedi dayın baksın oluyor
Bence de dayınız baksın.
Çocukların günahına girmiş çünkü:(

Back
X