Neden bosanmayı kabul edemiyorum

Kendinizi küçük düşürmeye gerek Yok bence bir daha aynısını tekrarlamayın olmuyorsa olmuyor

Aynılarını yaşadım. Ayrıyırım Boşanıyorum. Değmez bu karaktersizler için karakterimizden vazgeçmeye dedim ve herşeyi göze alarak gittim. Hayatımı ve kendimi yeniden inşa ediyorum. Konu sahibi lütfen kendine iyilik yap seni sevmeyen bir herifin peşinden koşma. Değ-mez.

Boşanmak istemiyorsan boşanmayin bence.tam kafanda bitirmemissiniz belliki.cunku boşanmak evet sinir bozucu birşey ama omuzlarındaki yükün kalktığıni hissetmek birdaha o kişinin soyadini kullanmayacagini bilmenin mutlulugu..hele cocuk yoksa bir daha o surati gormeyecek olmanin huzuru. ..ooohhh bee nefes almak gibisi yok....boşanmak böyle bir şey

Neyse konumuza dönelim;
bildigim kadariyla bir taraf boşanmak istemiyorsa o dava enaz 2 - 3 yil kadar sürüyor karşı taraf ayrılmak istesede.2 yil daha evli kalip bişeyleri daha deneme fırsatınız olur.bence dava sırasında kocamı seviyorum diyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…