• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyle davrandı sizce

morlavantalar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2015
20
0
1
42
Bundan 2,5 sene önce bekarken çalıştığım yere bir günlük bir çalışma için biri geldi, gelir gelmez izin istedim annem şehir dışından geliyor, gidebilir miyim dedim, tabi dedi, sabah çıktım, öğlen 2 gibi kuruma geldim, yalnız olduğumuz bir ara, benim farklı biri olduğumu, benimle görüşmekistediğini, telefon numaramı x den aldığını ve inşallah görüşeceğimizi söyledi, giderken tokalaştık ve ben o an aşık oldum...
35-40 yaşlarındaydı ve ben 30, bekleyemezdim ben onu aradım hemen o gün 2 saat sonra, bana soğuktu telde anlam veremedim, hemen kapadı, günlerce telefon bekledim aramadı,3 ay sonra evliolduğunu öğrendim ve çok sinirlendim. ve ben evli olduğunu öğrendikten sonra bu sefer 3 hafta için geçici olarak birçalışmaiçin yine onu gönderdiler...yüzümü astım, suratına bakmadım, laf soktum,3 hafta sonunda ele güne karşı tokalaşarak iyi bir şekilde gitti, iyi olmak zorundaydım, zira herkes şüphelenmeye başlamıştı.bu arada telefonunu çoktan sildim.
3 ay sonra il bazında bir sınav oldu ve tümpersonel geldi,o dahil, o kadar arkadaşı var eminim ama beni gördü ' aaa morlavanta hanım da burdaymış, ne güzel kalemin varmış diye şirinlik yaptı, dışarıda tekrar yanımageldi, o ara evlenme durumum vardı,nişanlımla ilgili her bilgiyi sordu, tayin için mibu evlilik dedi, hayır dedim seviyorum, diğer arkadaşlarla birlikte beni yemeğe çıkardı...
sonra bir eğitimde tekrar karşılaştık, bu sefer evlenmiştim, o kadar erkeğin içinde tek bayandım, kaçarak evlenmiştim,biliyordu, beni yemeğe davet etti, sadece beni...kabul ettim,eşimi falan sordu, nasıl tanıştığımızı, o ara sorunlarım vardı eşimin ailesi ile onları anlattım, gerçek anlamda karı koca olmuşsanız baban seni geri alamaz dedi.beni otogara bıraktı ve evime döndüm, sonra yemekiçin teşekkür ettim, mesaj attım, geri dönüş yine sağlamadı.
en son kurumda çalışırken bir telefon geldi, oydu, il dışında bir eğitim olacak siz de gelir misiniz diye sordu, ben eşimle gideceğim dedim, kapadık, eğitimde aynı masada kahvaltı ettik, eşim ondan daha yakışıklı daha genç daha dinçti, onu orada sildim kafamdan ama bir erkek neden böyle davranır, herkesin olduğu yerde işle ilgili bana ilgi gösterirken, yemeklere davet ederken, sıcak davranırken, neden aramaz, yanlış anlamış olamam, basbayağı kur yaptı bana ama neden aramadı, halen aklıma geliyo, konuşmaları sesi, kendisi çok etkilendim ama kesinlikle eşimi aldatmadım ama yıllardır düşünüyorum bir anlam veremedim, amaç neydi?

bu oynama mı, yani evli bir adam toplum içinde bekar bir kızı yemeğe çıkartmamalı değil mi, çıkartıyorsa cinsel olarak kızı kullanacak derim ki yok öyle bişi, asla olmadı...o halde neden yaptı, oyun olsaydı, ben aradığım sıcak davranırdı, onu da yapmadı, amaç neydi anlamadım, kafamalmıyo

Bunlari dusunmenizdeki amac ney? Adam sizinle oynamis bunu kabul edin. Devamini da siz evlendikten sonra bile getirmis. Bu dusunceden biran once kurtulmanizi temenni ediyorum..
zaten telefonu vs si yok, o şehirde de yaşamıyorum amaç ne, ondan gerçekten hoşlanmıştım ve hala düşünüyorum neden böyle davrandı diye.

Adamın her hareketinden bi anlam çıkarmışsınız, evli olduğunu bile bile üstelik sizde nişanlıyken başbaşa yemeğe çıkmışsınız. Şimdi arasa gel dese gideceksiniz sanırım.

Evlisiniz siz yahu bırakın adamın peşini. Hala niye aramadı niye soğuk davrandı , bunların peşindesiniz.

Adamın her hareketinden bi anlam çıkarmışsınız, evli olduğunu bile bile üstelik sizde nişanlıyken başbaşa yemeğe çıkmışsınız. Şimdi arasa gel dese gideceksiniz sanırım
Evlisiniz siz yahu bırakın adamın peşini. Hala niye aramadı niye soğuk davrandı , bunların peşindesiniz.
saçmalamayın, ne gitmesi, nereye gidiyorum?sadece aklım takıldı, bir erkek neden böyle davranır, altında farklı şeyler aramayın, zamanında çok üzülmüştüm...yemeğe çıkmıştık bir kez sadece ikimiz, öğle yemeği kalabalık bir lokanta idi, arkadaşça konuştuk, ötesi bişi yok.. olmadı, kendime yediremem

zaten telefonu vs si yok, o şehirde de yaşamıyorum amaç ne, ondan gerçekten hoşlanmıştım ve hala düşünüyorum neden böyle davrandı diye.
Madem hoşlandınız (evli birinden nasıl hoşlanılır onu bilemiyorum) niye başkasıyla evlendiniz? Ya üstelik kocanla o adamı aynı masada nasıl yanyana getirdiniz? Çok fena yaaaa üfff...

Adamın her hareketinden bi anlam çıkarmışsınız, evli olduğunu bile bile üstelik sizde nişanlıyken başbaşa yemeğe çıkmışsınız. Şimdi arasa gel dese gideceksiniz sanırım.

soru şu herkesin içinde sıcak güncel hayatta soğuk davranmış olması, neden?

Konu çok karışık ya anlamadım. Karşılaşmanız, tanışma, aşık olma, telefon etme hepsi bir günde oluyor demi?

evet, garip ama düşündüm...kendimialamadım,platonik olarak yoğun duygular yaşadım, eli elime değmeden inanılmaz etkilenmiştim.
Sen evlisin ,o evli.Gecmiste etkilendin diyelim evli oldugunu bilmeden.Ama simdi sartlar ayni mi?Nicin diye dusunmek bile anlamsiz.Ben dun ne yedigimi unutuyorum sen bunu yillardir cidden dusunuyosun ha?Esini dusun birak adami.Ne kadar ciddiye alirsin bilmem de.

saçmalamayın, ne gitmesi, nereye gidiyorum?sadece aklım takıldı, bir erkek neden böyle davranır, altında farklı şeyler aramayın, zamanında çok üzülmüştüm...yemeğe çıkmıştık bir kez sadece ikimiz, öğle yemeği kalabalık bir lokanta idi, arkadaşça konuştuk, ötesi bişi yok.. olmadı, kendime yediremem
Ben saçmalamıyorum sizin anlattıklarınız üzerine yazıyorum. Evlenmişsiniz geçmiş bitmiş. Daha neyi düşünüyorsunuz?

Adamın amacı ne olabilir yani bunu anlamayacak ne var ? Gönlünü eğlendirmek istemiş hepsi bu.

Eşinizi aldatmamışsınız ama ikisini mukayese ederek eşinizin daha çok artıları olduğunu görüp o adamı da kafanızdan silmişsiniz bu ne kadar etik?

Ben saçmalamıyorum sizin anlattıklarınız üzerine yazıyorum. Evlenmişsiniz geçmiş bitmiş. Daha neyi düşünüyorsunuz?

Adamın amacı ne olabilir yani bunu anlamayacak ne var ? Gönlünü eğlendirmek istemiş hepsi bu.
gönül eğlendirecek durum olmadı, el ele tutuşma bile yok, sadece o ara sıcak davrandı ben de onu aradım...okadar

Karşıdaki kişinin evli olduğunu öğrendiğiniz an bütün düşünceleri kafanızdan silip atmanız gerekirdi. Birlikte yemeğe gitmişsiniz o kişiyle ve özel hayatını sorunlarınızı anlatmışsınız. Kocamı aldatmadım demişsiniz. illa aranızda aska dair bişey mi olması gerekiyor Adam zaten isteseydi herşey olurdu. sizin kafanızı karıştırmış buraya böyle konu açacak kadar. Bunu bi erkek yapsa neler denilirdi...

yargılamayın sakın ben kötü bişi yapmadım,oralarda adam gibi çalışıyordum
Karşıdaki kişinin evli olduğunu öğrendiğiniz an bütün düşünceleri kafanızdan silip atmanız gerekirdi. Birlikte yemeğe gitmişsiniz o kişiyle ve özel hayatını sorunlarınızı anlatmışsınız. Kocamı aldatmadım demişsiniz. illa aranızda aska dair bişey mi olması gerekiyor Adam zaten isteseydi herşey olurdu. sizin kafanızı karıştırmış buraya böyle konu açacak kadar. Bunu bi erkek yapsa neler denilirdi...
iş cinselliğe gelseydi ne evliyken ne de bekarken böyle bişiye kalıkışırdım, ortada olan sadece duygulardı...benim duygularım yani...inanın bu şekilde...evlendikten sonra o yemeğe gitmek biraz da nispet yapmak içindi, gururum kırılmıştı

Back
X