neden böyle oluyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
e tabiki yazık değil mi sana yaralanan ruhuna? inanki ha deyince tamir olmuyor sen şimdi destek alıyorsun başkalarının sana açtığı yaralar için peki o insanların bir tarafı duyuyor mu ya da umursuyorlar mı ? Eminim hayır diyeceksin kendine önem vermeyi hatırla

Ayni ben. Kesin balik burcusundur.
Bende kimseyle yarışmam.kiskanmam.her insan cok cok iyi olsun isterim.

Ama işde öyleymiş.
Şimdide bende hediye manyakligi çıkdı. Herkeze hediye aliyorum sevindirme amacli.

Öf yaa...
Ama cok cok ilerledim. Terapi bana cok iyi geldi.
Bizde aslinda kusur yok. Eller değer bilmiyor. Ben kendim, benim gibi dostum olsun diye yirtiniyorum. Millet köprüyü geçince bye bye diyo

hayır asla umursamıyorlar. hatta hoşlarına bile gidiyor düşmem bi kısmının yani her gün beddua eden bi ablam vardı şu an hiç bulaşmıyor bana çünkü battığımı görüyor keyfi yerinde.

ikizler burcuyum kendi param olsa alırım.

sevgilime yüz kreminden çorabına kadar düşünüp almış insanım.

benim gibi dostum olsun diye de yapmıyorum. mutlu olsun istiyorum insanlar sorunları olmasın keyifli vakit geçirelim istiyorum ne bileyim.

Insanlar sizden yardim istemedikce yardim etmeyin bence.cunku sonradan degeri olmuyor hatta bide hayatlariba karismissin gibi suclu oluyorsun.
Ben de boyle oldu da.

bırak sen kendini toplayana kadar battığını sansın herkes,iyileştiğin zaman yaklaşamayacaklar nasıl olsa benim kuzenim NE OLMUŞ SANA SEN BÖYLE DEĞİLDİN dediğinde sadece gülümsemiştim sende böyle olacaksın kısa bir süre sonra

ben balığım benzeşiyoruz desene yürüyen ego lafını okuyunca aaa been dedim az önce

aslında öyle geliş nedeni olarak görmüyorum ama sevdiklerimin zorlandıkları konularda geride duramıyorum kendimden çok fazla fedakarlık yaparak destek oluyorum, ama söz konusu ben olduğumda kimse kılını kıpırdatmıyor.

evet belki huyumu mesleğime aktarsam en azından yararlı oldum hissi bana yeterli olur.

Insanlar sizden yardim istemedikce yardim etmeyin bence.cunku sonradan degeri olmuyor hatta bide hayatlariba karismissin gibi suclu oluyorsun.
Ben de boyle oldu da.

yardım istedikleri de oluyor, kendileri talep ediyorlar çoğunlukla.

geri değiştiğimde insanlar bunu fark eder değil mi? istiyorum onu görmek onlarda çünkü. bi morarsınlar o ezik gördükleri dert paylaştıkları kızın artık onları umursamadığını görmeleri güzel olurdu.

Bazen şuna inaniyorum, belki de senin degerini hak etmedikleri icin hayatindan cikmalarina en ufak sey bile sebep oluyor. Biri demis kendine bak belki de sen hatalısındır diye... Ben öyle düsünmüyorum, bende kıskancligin ileri boyutta olmasına karsiyim (arkadaslıkta) hic de sevmem cunku kadınların geneli art niyetli kıskanclik duyuyor genelde ve böyle insanlarin bana asla faydasi olmaz. Bir insan sizi gercekten seviyorsa yaninizda olur sözler uçar gider. Hani ben seviyorum, kanka, pampa ayakları yapanlar acayip itici bana göre. Seven insan dile vurmaz çok sık olarak. Bir hediye alirsin, üstüne canım arkadasim sen benim icin cok degerlisin yazması , whatsapptan kanka demesinden daha manalı.

ben arkadaşlardan ümidi kesmiştim çoktan

ama ailemden sevgilimden de kestim ümidi.

tüm insanlara bakışım değişti bence herkes aynı.

çıkarları karşılanıyorsa yanındalar bu kadar.

Neden böyle şeyler yapıyosun?
Hep başkalarını anlatmışsın da senin işin gücün saçın başın ne alemde

Sıkıcı mıyım acaba diye hiç düşündün mü? İnsanlara bir akıl verdin iki verdin üçüncü de insanlar sıkılıyo olabilir mi? Arkadaş neyse de ablanda bile durum buymuş, sürekli öğretmen gibi tepelerinde şunu şöyle yap bunu böyle yap ben senden iyisini doğrusunu bilirim edalarında isen sıktı artık diyebilirler

Doktorlarda tanrı kompleksi oluyo genelde,sorunun bu olabilir

Neden böyle şeyler yapıyosun?
Hep başkalarını anlatmışsın da senin işin gücün saçın başın ne alemde

sürekli eleştirmiyorum ki şunu düzelt bunu düzelt şeklinde.

mesela bi konuda konuşuyoruz bir şey soruyor cevap veriyorum yol gösteriyorum destek oluyorum maksimum derecede. sonra o zorluğu atlatırken yanında oluyorum ben kendimden ödün veriyorum kendimi aksatıyorum farkında olmadan

herşeyin en iyisini ben bilirim gibi bi iddiam yok.

Yani mesela arkadaşın mı dedi sana ben kasabadan geldim bir kızın ihtiyacı olan bilgileri bana öğret ben bilmiyorum mu dedi, ya da sevgilin şu saçıma başıma ne yapsak mı dedi?

Dert dinlemek yol göstermek başka bişey, ben sende kendince insanlarda gördüğün olumsuzluk ve eksiklikleri değiştirmek isteyen insanları proje gibi gören birini gördüm

Aileme taktım demişsin, onlar mı diyo sana bize kilo verdir diye, yoksa sen onları şişman ve sağlıksız buldun ve kontrolü ele almak mı istiyosun

Hedefime onları aldım dediğine göre yardım etmek isteyen sensin, insanlar ya yardım beklemiyor ya da ufak tavsiyeler istiyor, ama sen abartıp hedef tahtasına oturuyorsun

Benim annem diyabet hastası bir söyledim iki söyledim üçüncü de daha söylemem şunu şunu yeme diye,yetişkin sonuçta

ben arkadaşlardan ümidi kesmiştim çoktan

ama ailemden sevgilimden de kestim ümidi.

tüm insanlara bakışım değişti bence herkes aynı.

çıkarları karşılanıyorsa yanındalar bu kadar.

Aynen cikar meselesi . Ne demisler, menfaati bitenin sohbeti de biterrr

babamın kolesterolü yükseldi, annem de çok aşırı kilo aldı son aylarda bel ağrıları var iki büklüm yürüyor en ufak bir şeyde sakat gibi. öyle görünce üzülüyorum kendilerine baksınlar istiyorum sağlık problemi yaşamasınlar diye.

bu dediğim 1 günde olmuyor ki. seneler içinde oluyor.

mesela ablam bekar sevgili nereden bulabilirim diyor, diyorum ingilizce kursuna gitsen hem sana faydası olur, o da uyguluyor. ya da dans kursu diyorum tek gitmeyeyim diyor birlikte gidiyoruz vs gibi.

yani özet anlattığım için karşıma çekip şunu şöyle yap böyle yap diye eleştiriyormuşum gibi geliyor.

mesela kasabadan gelen kızla genel hayat hakkında konuşuyoruz ben genel konuştuğum her şeyi uyguluyor.

atıyorum saçım uzun arkadaşım soruyor ne yapıyorsun diye şunu şunu kullan çok memnunum diyorum vs gibi.

eğer kişi farkında değilse mesela kötü bir şey varsa görsel olarak ona yardımcı oluyorum. mesela ablam simsiyah bol şeyler giyerdi kendi de çok esmer yakışmaz kapatırdı onu daha renkli daha modern kıyafetlere heveslendirdim şimdi o şekilde giyiniyor ve memnun da halinden.

bunun gibi şeyler. belki yanlış yapıyorum bilmiyorum.

işte bi şekilde heveslendirip uygulamasını sağlıyorum ben.

Bak bu daha anlaşılır oldu,ilk mesaj öğretmen edasıyla yazılmıştı uzatmamak adına öyle yazdın
sanırım

Bak bu daha anlaşılır oldu,ilk mesaj öğretmen edasıyla yazılmıştı uzatmamak adına öyle yazdın
sanırım

evet sanki proje gibi alıyormuşum gibi oldu. yıllar sonra bakınca o insanı proje gibi yükselttiğimi kabul ediyorum.

bunu yaparken ben bilinçli yapmıyorum karşımdaki de rahatsız olmuyor hatta memnun oluyor o kadar memnun oluyor ki yeni halindeyken ego yapıp beni küçük görmeye başlıyor.

benim sorunum bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…