Neden böyle oluyor

Tekrarliyorum vardir bir falsosu ama konu bu degil zaten. Bence biriyle gorusecekseniz bile aileleri hemen dahil etmeyin isin icine. Evlilik amaçlı başlamayin hicbir ilişkiye su an.

Acikcasi hicbirine tam hazir olmadigimi düsünüyorum. Ne iliski ne de evlilik. Bilmiyorum cok korkuyorum artik iyi birini bulamiyacam. Kötülerine denk gelcem iyileri elimin tersiyle itecem diye.

Evliligi falan zaten kesinlikle düsünmüyorum simdi. Sadece dinleyen seven birine ihtiyacim var sanirim. Sicak bir omuz. Kendimi cok yalniz hissediyorum. Ama bu kadar erken insanlarin görüsmek istemesine afalladim acikcasi. Bilmiyorum. Belkide eski esimin sürekli bana sen kadinsin bosaninca olan sana olacak. Ben erkegim bana birsey olmaz lafini cok duydugumdan olsa gerek. Birde ben cocukken annemle babam ayrildi. Babam sevgisini hic göstermezdi. Halada öyle. Böyle birine yaslanma ihtiyaci duyuyorum. Kücücük cocuk gibi. Ya evlenmis ayrilmisim 30 yasindayim. Bu cocuk beni niye istesin ki diye düsünüyorum. O kadar daha genc kisiler varken. Ailem hepsi bu cocuguda begendiler evlilik düsünmene gerek yok diyorlar cocukla görüs kahve ic diyorlar.

Sanirim o kadar cok yildirilmisim ki kendime ait hic tutunacak birseyim yok. Eskiden kendimle ilgili problemim yokken. Eski esim ve ailesi görüntüm hakkinda o kadar dalga gectiler ki. Artik beni kimse begenmez. Diye düsünüyorum. Sanirim özgüvenim kalmamis.
Ne varmıs.Bosanabilirsin.Hayır bosanma tehlikeli midir yazıyo alnında.
Hahaha gülesim geldi.Kadına noluyomus ki asıl olan erkege oluyo.Kadın bi kuaför, 2 3 parca kıyafet.Estetik falan.Al sana 20 yas genclesmiş bi kadın.Ayrıca kadınlar bunu ayrıldıktan ertesi gunu otomatık yapıyo yani.İstegine yuttursun benim yasım su diye.Ama erkek öyle degil ki.Kandırmasın kendisini

Ne varmıs.Bosanabilirsin.Hayır bosanma tehlikeli midir yazıyo alnında.
Hahaha gülesim geldi.Kadına noluyomus ki asıl olan erkege oluyo.Kadın bi kuaför, 2 3 parca kıyafet.Estetik falan.Al sana 20 yas genclesmiş bi kadın.Ayrıca kadınlar bunu ayrıldıktan ertesi gunu otomatık yapıyo yani.İstegine yuttursun benim yasım su diye.Ama erkek öyle degil ki.Kandırmasın kendisini

Böyle söyleyerek benim güvenimi zedelemeye çalışıyordu bunun farkindaydim zaten. Sürekli görüntümle dalga geciyorlardi.

Zaten hic kimse 30 yasinda olduguma inanmiyor herkes 24 yasinda gösterdigimi söylüyor. Ancak gercekten cok kilo aldim bakimsizlastim.

Bu arada bu kisinin simdiye kadar neden evlenmedigini yada sorunun ne oldugunu sordum aileme. Bu kisi bir sevgilisi varmis. Ayrilmis ondan sonrada hic kimseye yanasamamis. :/

Acikcasi hicbirine tam hazir olmadigimi düsünüyorum. Ne iliski ne de evlilik. Bilmiyorum cok korkuyorum artik iyi birini bulamiyacam. Kötülerine denk gelcem iyileri elimin tersiyle itecem diye.
Su an psikolojik olarak iyi degilsiniz zaten zamana ihtiyaciniz var bence :) sonlamis bir kotu evliligin ağırlığı var uzerinizde. Umut kesilecek bir sey yok bence. Bakin mesela tahmin eder miydiniz henuz bosanmadan sizinle evlenmek isteyen birileri olacağını?

Bu adam iyi bile olsa sizin su anki ruh halinizle ilişkiniz kötüye gider ki. Bunu dert etmeyin siz bi iyilesin sonra tüm iyilikler sizinle olur.

Bence ilk evliliğin çok kısa sürmüş. Karşında değerlendirebileceğim insanlar varken değerlendir. Altı üstü 6ay evli kalmışsın büyütme sorun etme sen edersen karşındaki de eder Önce senin mutluluğun erken falan gibi düşünme ZAten şuan tanımaya başlasan en erken bir yıl SOnra evlenirsin o da içine sinerse Bak gör eski eşin de hemen başkasıyla evlenir Erkeklere gelince ne varmış kadınlara gelince olmaz yasını tutsaymış Kendini sıkma kafan rahat olsun biri öküz çıktı diye hepsi aynı değil karşındakini tanımaya bak geçmişi sil

Zaten ailemin hepsi cok soguk davrandigimi söyledi. Bende kendilerine gercekten erken oldugunu söyledim. Bosanmak icin bir yil beklemem gerekiyor. Zaten bu süreci kendimi toparlamam adina iyi buluyorum. Ya bende saskinim neden bu kadar acele edildigine dair cünkü kendimde degilim cok fazla. Bu bir ayda 5 kisi geldi. Haliyle cok gerginim. Zamanlama aslinda gercekten cok kötü.

Kötü niyetle gelmediler. Ama bu soruyu bende kendime soruyorum bu adam gayet iyi isi var neden simdiye kadar bulamadi birisini diye düsünüyorum. Bir yandanda üc yil önce geldi simdi niye geliyor. Ailesi istese onlarada karsi cikabilir. Karman corman olan kafayi toparlayamiyacam bu gidisle.

Kilo vermek icin onlarca liste hazirladim birtürlü irademe sahip olamiyorum. Nerden baslasam? Evime spor aleti almistim onu yapmayi planliyorum hergün.
Neden boşanman için bir yıl beklemen gerekiyor?

Bence ilk evliliğin çok kısa sürmüş. Karşında değerlendirebileceğim insanlar varken değerlendir. Altı üstü 6ay evli kalmışsın büyütme sorun etme sen edersen karşındaki de eder Önce senin mutluluğun erken falan gibi düşünme ZAten şuan tanımaya başlasan en erken bir yıl SOnra evlenirsin o da içine sinerse Bak gör eski eşin de hemen başkasıyla evlenir Erkeklere gelince ne varmış kadınlara gelince olmaz yasını tutsaymış Kendini sıkma kafan rahat olsun biri öküz çıktı diye hepsi aynı değil karşındakini tanımaya bak geçmişi sil

Yok hayir iki yil evli kaldim. Alti aydir ayriyim. Bilmiyorum icimden bir his hem korkuyor hemde umutlu karmasigim.

henüz davanız devam ediyor. kendinize müsaade edin, zaman tanıyın.
evliliğinizdeki karşılıklı hataları düşünün.
kendinizi geliştirin, bilinçli evlilik, mutlu evlilik nasıl olur bunlarla ilgili kitaplar okuyun. seminerlere gidin.
daha çok vaktiniz var.

henüz davanız devam ediyor. kendinize müsaade edin, zaman tanıyın.
evliliğinizdeki karşılıklı hataları düşünün.
kendinizi geliştirin, bilinçli evlilik, mutlu evlilik nasıl olur bunlarla ilgili kitaplar okuyun. seminerlere gidin.
daha çok vaktiniz var.

Öyle yapmayi plabliyorum zaten. Hop ilk karsima cikanla evlenecek degilim hemen iki ay sonra. :)

Tsk ederim güzel cevaplariniz icin.

Öyle yapmayi plabliyorum zaten. Hop ilk karsima cikanla evlenecek degilim hemen iki ay sonra. :)

Tsk ederim güzel cevaplariniz icin.

elbette öyle ama tanıma için bile daha erken bence ;)
biraz sakinlik ve netlik size geleceğinizi kazandırır.
evilik, ayrılık, boşanma süreçleri kalbinizde derin bosluklar olusturmuştur.
bir yanda güvensizliğiniz var iken bir yandan da ilgi ihtiyacınız olacağı için..

elbette öyle ama tanıma için bile daha erken bence :KK66:
biraz sakinlik ve netlik size geleceğinizi kazandırır.
evilik, ayrılık, boşanma süreçleri kalbinizde derin bosluklar olusturmuştur.
bir yanda güvensizliğiniz var iken bir yandan da ilgi ihtiyacınız olacağı için..

Haklisiniz tskler.

Back
X